Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panicara

Partner przy porodzie?

Polecane posty

Gość gość
20:53 eeee co Ty. Oni intensywnie się poznawali. Oni się tak poznali jak normalni ludzie przez 15 lat. Oni już się tak znają że żadne problemy im niegroźne. Co my tam wiemy, głupoty gadamy.

Gość Panicara
20.43 z twojej wypowiedzi wnioskuje ze jestes wredna i nudzisz sie bardzo i twoja roztywka jest ubmizanie ludzion na kafe. 20.43 uff duzo ich bylo, moj macho to istny ogier haha pozazdroscilabys 20.44 jak cos chcesz to pytaj a nie baw sie w detekrywa bo ja tam.nic nowego nie napisalam 20.47 nie skupiam sie na wygladzie, odpowiadam wczesniejszej wypowiedzi kobiecie ktora sie bardzo martwi o moje krocze i piersi po porodzie hahaha 20.46 nie obrazaj mojegi nienarodzonego dzidziusia, i martw sie zeby twoj nigdie nie polecial. 20.47 ja zaplanowalam tylko to co mozna zaplanowac, nie wykluczam komplikacji, zmian itd ale chyba mam prawo sobie zaplanowac kilka rzeczy na przyszlosx co nie? Nie zaplanowalam wiecznej pieknosci czy szcaesliwego zwiazku na zawsze, ale wiem ze bede walczyc o to co chce w zyciu i zrobie wszystlo zeby moj zwiazek taki byl. Nie osadzaj mnie o powierzxhownosc bo moj post o fizycznosci byl odpowiedzia na to jak ktoras mnie ostrzegala ze mi sie cialo zmieni po ciazy.

Gość gość
Autorkocos nie tak w tym twoim związku:( ta obsesja na tle wygladu ipodobania sie swojemu facetowi jest jakas dziwna.

Gość gość
Bo w Polsce tak sie nie mozna wspaniale poznac tylko w Hiszpanii :-)

Gość gość
Bedziesz miała bękarta, prawda w oczy kole? Lepiej sie pieprzyć bez ślubu było, to tak masz.

Gość Panicara
serio? I wszystkie mi tak zle zyczycie, zeby mnie zostawil, zebym miala ciezki porod i macierzynstwo zeby mi cycki opadly tylko dlatego ze nie niechce zeby moj partner byl przy moim porodzie? No ladnie ladnie. Idzicie lepiek do spowiedzi przed swietami matki i zony.

Gość gość
Eeee co to jest wyluzdany seks ?

Gość gość
Jak masz hiszpana, to Ci kobieto wspolczuje. Mieszkalam tam i te lovelasy, to o kant tylka rozbic. Kilka zwiazkow jedniczesnie, dzieci po roznych babach i raczki umyc. A glupie polki leca jak cma do plomienia.

Gość gość
Juz wiem skad ten nick-Panicara ,bo kiedy zorientowala sie ze jest w ciazy z ledwie co poznanym facetem to panikowala ze ja kopnie w d**e a ona znowu bedzie musiala isc na aborcje.

Gość Panicara
a czy ja napisalam ze my slubu nie bierzemy? Wlasnie ze sie mylisz.. Bo jestesmy w trakcie zalatwiania dokumentow i slub bedzie, ja bym nawet wolala po porodzie ale jak dostaniemy trzy miesiace na slub to trzeba bedzie cos teraz zoeganizowac. Wiec zanim szczeknuesz to zapytaj.

Gość gość
2 razy rodziłam i nigdy męza nie chciałam. Pożygałam się, zrobiłam pod siebie. Rozcinali, zszywali. Krwi pełno.

Gość gość
Uwazaj sobie puszczalski pustostanie. Szczekasz to Ty i Twoj bekart. Dla mnie jestes zerem.

Gość gość
Co tp.jest wyluzdany seks?

Gość gość
Wiesz co -pograzasz sie tymi tlumaczeniami a Twoj cudowny partner wyrazil jakas opinie o wlasnej obecnosc***idczas porodu?

Gość gość
Wyuzdany seks, plastyka pochwy, chyba tylko do jednego sie nadajesz dziewczyno. Żal, że takie ulegają zapłodnieniu.

Gość gość
Szkoda tylko tego dziecka bo mamusia to wyjatkowy pustak

Gość gość
Panicara zapytaj partnera tam w luźnej rozmowie -"kochanie czy chciałbyś być przy narodzinach naszego dziecka?" I co odpowie?

Gość Panicara
20.59 To ze dbam o siebie to obsesja? To jakwy wygladacie? 21.00 mozna mozna, moze jeszcze cie spotka jak troche szczescia bedzie 21.04 Do rok temu przyznalabym ci racje, niestety takie tu realia i 99%nie nadaje sie do zwiazku. Ale moj nie jest typowym hiszpanem z zachowania i mentalnosci dzieki bogu. 21.04 Juz pisalam z 3 razy o histori nicka bajkopisarko

Gość Panicara
jasne ze gadalismy na ten temat, i jestesmy tego samego zdania, on wie ze ja tego niechce i on powiedzial ze spoko ze skoro on i tak nie pomoze tylko bedzie tam mdlal i mnie jeszvze denerwowal to lepiej poczeka za drzwiami.

Gość Panicara
Jestem w szoku poziomem coniektotych tutaj, jaka macie satysfacje z obrazania i mieszania z blotem, az sie wierzyc nievhce ze to matki pisza....

Gość gość
Panicara dziś Acha. A jak umrzesz przy porodzie? To zajmie się dzieckiem? Pytam poważnie..

Gość nie autorka zwykly gosc
czytam was i nie moge uwierzyc , tyle w was zlosci , jadu, nienawisci ,chamstwa juz takiego ktore moglo by podchodzic pod paragraf tylko dlatego ze ktos nie chce faceta przy porodzie??? co wy swoim dzieciom przekazecie, jakie wartosci ? skoro z waszych wypowiedzi wynika ze jestescie chamskie i bardzo ograniczone w jaki sposob nauczycie swoje dzieci tolerancji i szacunku do odmiennego zdania sposobu zycia drugiego czlowieka itp mam tylko nadzieje ze to forum to nie odzwierciedlenia kobiety-polki tylko skupisko wyjatkowej rynsztokowej patologii takie wyszczekane jestescie a przy porodzie juz tak na polozne szczekac nie potrafilyscie tylko musialyscie faceta brac zeby za was szczekal , noooo to mocne jestescie / w necie i anonimowo/

Gość gość
Uuu ktos tu z goscia sie broni haha.

Gość Panicara
21.04 Z drugiej strony powiem ci ze nie mozna wszystkich do worka wrzucac bo mam tu znajoma hiszpanke ktora pracowala w polsce w ambasadzie i powiedziala mi ze polacy sa oblesni, brudni, smierdza i maja zolte zeby.

Gość Panicara
21.19 A jakbys ty umarla jutro w wypadku to twoj by sie zajal dziecmi?

Gość gość
Panicara dziś No tak. Jest mężem i ma prawa rodzicielskie,zresztą znam go już 10lat i rozmawialiśmy o tym gdybym umarła nie spodziewanie czy dałby radę ,że po jakimś czasie chce aby znalazł sobie kogoś a nie w żałobie do końca życia. Że chcę być spalona pośmiertnie itd itd

Gość Panicara
21.30 W polsce trzeba byc mezem zeby miec prawa rodzixielskie? Tutaj np nie, wiec moj bedzie mial takie same prawa czy wezmiemy slub przed czy po porodzie. Jakbym myslala ze pozuci dzieckl jakby mi sie cos stalo to logicznie bym sie na dziecko nie decydowala. Nie, nierozmawialismy o dawaniu sobie prawa na nowego partnera bo logiczne to dla nas ze po smierci ktoregos z nas zycie toczy dalej dla drugiego i niech dexyduje sam vzy chce byc sam czy z kims. Ja tez chce byc spalona ale o tym wiedza moi rodzice, niewiem w jaki sposob to sie ma do tematu.

Gość gość
Nie musi być mężem ale musi dziecko uznać USC

Gość gość
Nie ma między wami więzi takiej naturalnej-tylko chemia. Gdy facet jest w związku ze swoją wybranką i decydujecie się na dziecko to bez problemu stawia czoło wspólnym wyzwaniom, a nie mdleje w koncie :( i dla ciebie też to powinno być ważne...ale najwidoczniej nie jest ...

Gość Panicara
21.48 No prosze, moj tato mdleje na widok krwi. I jakby moja mama miala rodzic (fizycznie niemozliwe) to by mu powiedziala tez zeby poczekal za drzwiami. mmm to pewnie ze nie ma miedzy nimo wiezi tylko chemia 35 lat po slubie.