Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nadal kochacie pis ?

Polecane posty

Gość gość
Jest różnica gdyż jedni krzywdzili solidarnosciowców a inni należeli do partii gdyż kiedyś jak ktoś sprawował wysokie stanowisko musiał niestety należeć do partii nie uprawiedliwiam ich ale dla mnie jest różnica

Gość gość
Jest różnica bo jedni skazywali solidarnościowców i nni z racji sprawowanego stanowiska musieli należeć niestety do parti taki był wtedy wymóg, moi rodzice nie należeli omineło to ich bo ojciec był prywaciarzem.

Gość gość
Już trzecia odpowiedz nie chce mi wpisać

Gość gość
Debil pewnie za prl sam byl w pzpr, albo byl za glupi na zapisanie sie do solidarnosci, a teraz w internecie bedzie rozliczal wszystkich czerwonych ;)

Gość gość
Nie ma żadnej różnicy. Jedni skazywali, a drudzy należeli do partii. I jedni i drudzy robili dla własnych zysków nie myśląc o Polakach.

Gość gość
Wstyd mi ,że są w Polsce ludzie,którzy głosowali na PiS. Ok.5 mln wyborców dyktuje ok 30 mln jak mają żyć. Ja nie chcę tak żyć, jak mi dyktują! Nie życzę sobie aby Kościół dyktował mi jak mam postępować. Za chwilę nie będziemy się niczym różnić od krajów muzułmańskich,w których nie ma miejsca dla innych wyznań,ogólnie dla inności.Chodziłam do kościoła, ale księża skutecznie wyleczyli mnie z tej przypadłości. Ten fanatyzm pisowców jest porażający. Z Bogiem i religijnymi pieśniami na ustach ,wsadziliby nóż w plecy każdemu, kto myśli inaczej. Ta buta,arogancja,lekceważenie ludzi,łamanie prawa. Jak to się ma do prawa? Jak to się ma do sprawiedliwości? Tylko górnolotne hasła! Czy wiedzą co to jest grzech? Kiedyś byłam dumna z Polski. Szczyciłam się tym,że jestem Polką,a teraz nawet się nie przyznaję (za granicą)skąd jestem. Do czego doprowadziliście,Wy,wyborcy pis.? Jestem z rocznika,który bardzo dobrze pamięta lata 80. I stan wojenny. Teraz to już nawet nie idziemy,teraz biegniemy do PRL. Czyżby p.J.K.zamierzał wziąć udział w wyzwalaniu Polski spod jarzma byłego Kraju Rad bo wcześniej nie było mu to dane?