Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy ze znalezieniem fajnej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Hej , Nigdy nie miałem dziewczyny , mam 24 lata i jakoś średnio widzę opcje by kogoś znaleźć , przez znajomych albo w pracy też nie ma jak kogoś poznać , jak znaleźć dziewczynę ? Poza tym znalezienie dziewczyny jak tak widzę to jest strasznie trudne , mówiąc przykładowo , dużo łatwiej było mi znaleźć nawet dobrą prace... , ogółem nie jestem zbytnio wygadaną osobą i nie umiem prezentować się w atrakcyjny sposób w towarzystwie dziewczyn , do tego nie jestem wystarczająco pewny siebie , jak to zmienić ?

Gość gość
Polki sa dzis mega wybredne... jesli masz polskie obywatelstwo to masz slabe szanse. Chyba, ze masz obywatelstwo jakiegos zachodniego kraju.

Gość gość
fajne , ale pytanko jak tworzyć jakieś fajne historyjki o sobie podczas rozmów z dziewczynami , takie które by pokazywały , że jestem pewny siebie , z poczuciem humoru , szczery itp. ?

Gość gość
Polki sa dzis mega wybredne... jesli masz polskie obywatelstwo to masz slabe szanse. Chyba, ze masz obywatelstwo jakiegos zachodniego kraju. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx W te wakacje jade do Tajlandii , może jakąś tajke poderwać ? Azjatki lubią białych , więc pewnie będzie dużo łatwiej...