Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
Czekam tu i widzę, że jakaś cisza kłopotliwa zapadła jak zapytałam o żonę. W takim razie wychodzę stąd bo jutro nowy tydzień się zaczyna a Święta tuż- tuż. Pozdrawiam Cię miły Kolego z Kafeterii i może się jeszcze gdzieś tu spotkamy. Do (ewentualnego) usłyszenia :)!

Gość gość
To nie pytanie o żonę mnie przegnało, ale półgłówek, który rąbnął w samochód sąsiada :(. Przyholowałem go już pod dom i dopiero wróciłem. Wybacz, ale prosił mnie o szybką pomoc, więc wciągnąłem tylko kurtkę, buty i poleciałem. Dobrze, że w schowku miałem rezerwową czapkę. Straszny lód zaczyna się teraz robić na jezdniach :(. Jutro czeka mnie pewnie holowanie samochodu sąsiada do warsztatu. Na szczęście to dobry sąsiad :).

Gość gość
Żony nie mam, dzieci (o których bym wiedział :P ) również. Zawsze starałem się odpowiedzialnie podchodzić do kwestii robienia dzieci :D. Chyba nie jestem taki zły, skoro kilka kobiet, chciało jednak te dzieci ze mną mieć :).

Gość gość
Mieszkasz sam czy z rodzicami?

Gość gość
Gdy miałem 16 lat, to chciałem zamieszkać w laubie na działce, byle tylko nie mieszkać z rodzicami. Mieszkam sam w sporym (obecnie zagraconym) mieszkaniu. Może teraz Ty zdradzisz swoje okolice i czy mieszkasz z rodzicami :D ?

Gość gość
Lubisz anal chłopczyku?

Gość gość
Czegoś związanego z analem doświadczyłem tylko raz. Kopnąłem z rozbiegu pewnego półgłówka (który sikał na samochód sąsiada) i... uwięzła mi noga. Trafiłem debila w jajka. Dostał skurczu i zablokowało mi but. Debil kicał po całym parkingu, wyjąc z bólu, a ja za nim, na jednej nodze. Taki "anal" mogę ci trollu zaserwować :P.

Gość gość
Uwielbiam

Gość gość
Nie jestem trollem. Jestem kobietą i lubię anal. Co w tym złego? :(

Gość gość
gość dziś To sprawa twoja i gajowego, a nam nic do tego :D. Jeżeli jednak chwalisz się tym publicznie na tym forum, to nie świadczy zbyt pochlebnie o twojej inteligencji, kulturze i obyciu.

Gość gość
Haha dobrze jej odpisałeś.

Gość gość
Jesteś dziewicą chłopczyku?

Gość gość
"To sprawa twoja i gajowego, a nam nic do tego" :O Już wiem dlaczego nie masz dziewczyny. Rymujesz jak 13-latek. Wyobraziłam sobie spotkanie z przyjaciółmi, twoje celne riposty i "zabawne" historyjki z twojego życia:D

Gość gość
znów ta j******a

Gość gość
Widzę, że tubylcze półgłówki zdominowały temat. Jeżeli osoba, z którą pisałem, odezwie się jeszcze, to będę tu czasem zaglądał.

Gość gość
Odezwał się ynteligent po zawodówce :D

Gość gość
21:02 masz jeszcze więcej historyjek zapierających dech w piersiach? :P

Gość gość
gość wczoraj - Dzień dobry, zajrzałam tu z rana z ciekawości, czy odpisałeś (wczoraj nie miałam już czasu by tu dłużej siedzieć). Widzę, ze sporo trolli tu się pojawiło. Ja nie mieszkam z rodzicami (oboje już nie żyją). Mieszkam w domu (bloku już nie lubię!). A okolice? południowa Polska, tyko na mapie bardziej "na prawo" od Twoich okolic. Zajrzyj tu czasem, może się jeszcze spotkamy? :) Jak wiesz rozstałam się teraz z facetem. Niedługo zaczynam nową "wirtualną" znajomość (facet 40 plus, bardzo sympatyczny- a może to Ty???:):):))- mam nadzieję, że tym razem W KOŃCU mi się powiedzie. Długo czekałam w życiu na miłość. Dotychczasowi faceci to same porażki. Na szczęście z natury jestem ostrożna i nie należę do tzw. "łatwych" kobiet (wiemy o co chodzi), muszę się facetowi dobrze przyjrzeć i zaufać. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość gość
gość 2016.12.19 Spokojnych i pełnych nadziei świąt Ci życzę :). Pierwsza gwiazdka już wzeszła, więc te życzenia płyną z serca :). Gdybyś miała kiedyś ochotę odezwać się prywatnie, to założyłem pocztę o nazwie odpowiedniej do poziomu tego forum :D: STRASZNYKMIOTEK@gmail.com Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na maila :).

Gość gość
gość 2016.12.24 - Dopiero dziś przeczytałam Twoje piękne, świąteczne życzenia. Dziękuję. Odpisałam na mail. Pozdrawiam :).