Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podpiszcie petycję sprzeciwiającą się likwidacji standardów opieki okołoporod.

Polecane posty

Gość gość
A czemu w Polsce standardy, trudem wypracowane wchodzIŁy w życie takim oporem? Nie jest to opór pacjentek a opór lekarzy i położnych. Chcą proces jakim są narodziny człowieka postawić w jednym szeregu z wyrywaniem zęba czy usuwaniem wyrostka aby nikt im nie patrzył na ręce. Naczelna Iizbo Lekarska, widać zależy wam na tym aby to co stało się np. w Starachowicach nie miało miana ludzkiej tragedii a było zwykłą medyczną ''pomyłką''i nikt za to nie odpowiadał. Rączka rączkę myje.

Gość gość
" ja uwazam ze wymyslacie jak cholera , ja urodzilam , moja matka mnie i brata urodzila nikt nie biegal skakal i wdrapywal sie na drabinki i sprowadzal do szpitala rodziny " Ty Tym bardziec CO TOBIE PRZESZKADZA, ze ktoś inny jednak chce rodzić w, w jego mniemaniu, lepszych warunkach? Jaki TY masz z tym problem? Kasy pierwszeństwa w sklepach też Ci przeszkadzają? Wyznaczone miejsca w tramwajach dla osób starszych czy matek z dziećmi? Jak to, że ktoś sobei poskacze na piłce wpływa na TWOJE życie, że tak śmiało i nie mając żadnej wiedzy to krytykujesz?

Gość gość
Up, moze ktos jeszcze podpisze.

Gość gość
Jak to podpisać ? Klikam w podpisz petycję i wyskakuje mi tylko materiał