Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nabralam obrzydzenia do mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Mój ojciec to kretyn jakich mało. W otoczeniu tez sami nic nie wartosciowi a takich ja nie chce . 5 lat temu poznalam wydawalo sie chlopaka z marzen.Bardzo wartosciowy, ładny, wrażliwy choc jednocześnie męski, bezinteresowny i uczciwy. Ma swoje pasje, nie jest pesymista , liczy się z innymi.Pokochałam go.Staliśmy się para.Po roku związku on przyszedł do mnie nocować , nie pierwszy raz zresztą. Zadzwoniła szefowa ze ktos nie może przyjść na nockę, a wtedy wahal się mój awans więc poszłam , On został.Zrobiłam co trzeba i wyszłam już po 3 h, a nie po 10 jak to mialo byc. O 3 byłam w domu a tam mój chłopak w łóżku z INNYM.Tak, jest gejem i nikt nie wiedział.Myslalam ze jest mi wierny.... przyjaznimy się wciąż,nikomu nie powiedziałam...znajomi się dziwia ze taka szczesliwa para się rozpadla i pytają czemu nikogo nie mam? Wiem że już nie wejdę w żaden związek...dobrze że nie mam 30 lat to złożę podanie do zakonu

Gość gość
Serio nie było przesłanek? To tylko jeden dość ekstremalny przypadek. Jeszcze się zakochasz

Gość gość
Właśnie nie było żadnych.Jego uczynność i wrażliwość nie była dla mnie przesłanką homoseksualizmu, jest z wierzacej rodziny. Poza tym jest bardzo meski, weź wszystkim co robi.Nikt nie wie.Ja go nie rozumiem, może faktycznie się zakochał.Ja tak miałam w liceum ale do niczego nie doszlo bo nie chcialam, mialam jakies blokady. Nie jestem meska, wręcz przeciwnie. Zakochałam się już kilka razy ale ze strachu każdego odtracalam i w głowie obrzydzalam sobie.

Gość gość
Przecież nie po każdym widać po tym jak wygląda. A,sex jaki był?

Gość gość
Poza tym jest bardzo meski, weź wszystkim co robi x Zwłaszcza w momencie gdy robi komuś loda, albo gdy ktoś zapina go w tyłek :P

Gość gość
Mi geje zawsze kojarzyli się z rurkami albo przynajmniej większa wrażliwością, wieloma kolezankami wokół itd.Nawet p*******ch ciala można poznac.A on jest szalenie meski, pewny siebie.Dziewczyny do niego lecą jak pszczoły do miodu. Naprawde, w życiu nie powiedzialabys ze jest gejem.

Gość gość
Zwłaszcza w momencie gdy robi komuś loda, albo gdy ktoś zapina go w tyłek  x :( Nie skomentuje

Gość gość
Przerzuć się na dziewczyny, ja tak zrobiłam i to była najlepsza decyzja mojego życia.

Gość gość
To tobie się tak kojarzyli. A przecież są różni. I zwykle kobiety się do nich kleją. Pytałam o sex

Gość gość
Też o tym myslalam :D ale chyba jednak nie dam rady...

Gość gość
Sex był namietny i dość długi... to on zwykle inicjowal, ma duży poped

Gość gość
Może jest bi

Gość gość
Przyznal się ze jest gejem a ze mną był bo jestem ladna,fajna i lubiana i ze niby coś czuł ale sądzę że to była dyplomatyczna odpowiedz. W kazdym badz razie nawet jesli jest bi to nie raczyl mnie o tym poinformować zanim weszliśmy w relację.

Gość gość
zeby zycie mialo smaczek raz dziewczyna, raz chlopaczek :p

Gość gość
Z tym facetem spotykał się już przez 3 lata, takze w trakcie zwiazku ze mna i do tej pory chyba są razem (unikamy tego tematu) czyli gdzieś z 7 lat.

Gość gość
Ja miałam tak samo, faceci byli coraz gorsi aż w końcu zakochałam się w dziewczynie... i jest cudownie ;) Wszystko jest lepsze, łącznie z seksem.

Gość gość
To geje źle ci się kojarzyli, ci zniewieściali w rurkach to c***y, a gej wygląda jak normalny facet, na siłowniach ich pełno łącznie z tymi wyglądającymi jak Pudzian.

Gość gość
faceci byli coraz gorsi aż w końcu zakochałam się w dziewczynie... i jest cudownie x Taaaa, pokaż mi kobietę która wytrzyma długo z drugą kobietą :) Mam dwie koleżanki lesbijki i obie twierdzą że z dziewczyną nie da się wytrzymać, a już tym bardziej związać się na stałe.