Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam u spowiedzi! Czuje się wolna

Polecane posty

Gość gość
ale nie jest tak że jestem zamknięta na odczuwanie szczęścia czy ulgi przy szczerej rozmowie, więc nie ma co współczuć:) Owszem pomaga mi rozmowa ale z kimś kto mnie naprawdę lubi, lub kocha, lub odbiera na tych samych falach. I siłę modlitwy tez czuje podobnie jak ktoś modli się z serca. En

Gość gość
Spowiedź jest jak gwałt, kiedy obcy, wk*****ony i nabzdyczony facet zadaje penitentowi pytanie o sprawy intymne. Księża skupiają się prawie wyłącznie na tym, żeby w imię Pańskie sprawić sobie trochę funu, bo w inny sposób im nie wolno.

Gość gość
Księża sami mają kochanki i dzieci a przy spowiedzi ludzi wyzywają i nie chcą udzielać rozgrzeszenia... to czysta obłuda...

Gość gość
Bo ksiądz, to większy grzesznik niż zwykły Kowalski...

Gość gość
jeszcze pokuta (naprawienie zła) i niepowatzranie błędu i będziesz mogła grzechy odhaczyć

Gość gość
- i pójdziesz prosto do nieba...

Gość gość
przez 3 dni nie spałem tylko swoje grzechy spisywałem miałem 3 kartki formatu a4 tyle sie nazbierało przez tyle lat i jak to wypowiedziałem te grzechy to dopiera usnełem a przez trzy dni nie spałem jeda noc jedna kartka i do spowiedzi i przez trzy dni do spowiedzi chodziłem

Gość gość
Czy jest to grzechem np.przeklinanie.bo ja strasznie klnę i nie chodzę do spowiedzi tzn byłam rok temu

Gość gość
Ostatnio powiedziałam do męża "ty k****o ******a" nigdy tak nie mowie do niego:-O a powiedziałam to w złości jak się upił a miał robić porządki w garażu. Byłam u spowiedzi ale wstydziłam się to powiedzieć ksiedzu.

Gość gość
Miało być "Ty ku/rwo je/bana"

Gość gość
Czy jak wyspowiadam się że wszystkich grzechów to pójdę do nieba?

Gość gość
Ja na Mszy nie byłem od 9 lat, o spowiedzi nie wspominając, a w Kwietniu 2016 roku dokonałem apostazji.

Gość gość
dzisiejsi księża w Boga nie wierzą skoro postępują wbrew temu co głoszą...

Gość De Vis
Gratuluję! :) Też się muszę wybrać, bo akurat teraz mam najdłuższą przerwę w swoim życiu, ostatni raz byłam 8 miesięcy temu. Z jednej strony strasznie się denerwuję, bo mam skłonności do skrupułów, ale z drugiej nie mogę się doczekać tego wyzwolenia i powrotu do łaski :)