Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o związku 17 latki z 26 latkiem ?

Polecane posty

Gość gość
Pfff siostra mojej znajomej ma 16 lat i spotyka się z 47-latkiem i nikt na to uwagi nie zwraca. Więc w tym przypadku tym bardziej nie powinno być zdziwienia.

Gość 12 5 tys na reke
I nikt na to uwagi nie zwraca? To niezła patola musi byc tam u znajomej

Gość gość
Jaka latola? Ma ukończone 15 lat więc rodzice nie mają już nic do gadania.

Gość 12 5 tys na reke
no to wlasnie Patola jak NIC nie maja do gadania. To się wlasnie nazywa patologiczna rodzina.

Gość gość
A co mogą zrobić? Ma ukonczone 15 lat i eg prawa może już legalnie dawać krocza każdemu, komu chce i rodzice nie mogą jej tego zabronić. A w niemczech wiek zgody to 14 lat i co?

Gość 12 5 tys na reke
I co z tego? a w Watykanie 12 lat. To jest dziecko, a jeezeli nie maja na nią wypływu w takim w wieku to jest patola w tej rodzinie. Normalni by wyjupcyli z domu i niech sobie z tym staruchem zyje.

Gość gość
Nie mogliby wyrzucić jej z domu bo do momentu aż nie ukończy 18 r.ż. są za nią odpowiedzialni. Jeżeliby tak zrobili to wystarczyłoby, że złożyłaby zawiadomienie na policji i rodzice mieliby przekupciane.

Gość gość
dziewczyny maja prawo spotykac sie z kim tylko chca i nikt nie ma prawa im tego zabronic. Feministki wywalczyly kobietom prawa.

Gość 12 5 tys na reke
No i co, ze złozy? Trafi do schroniska dla nieletnich, a nie z powrotem do domu.

Gość gość
moja kuzynka ma 20 i spotyka sie z 60 latkiem i co

Gość gość
Kurwa odpowiadajcie na pytanie zadane przedemnie a nie o 16 łatce z dziadem 50 letnim

Gość gość
cchuj mnie to obchodzi jak dla mnie mozesz sie nawet spotykac z 90 latkiem na łozu smierci 🖐️

Gość gość
i w pampersach

Gość gość
Ja Ci mowie z doswiadczenia z podobną roznicą wiekową. Wiej od niego! Ty jeszcze nic w zyciu nie zaznasz, a on juz najlepsze lata swojego życia przezyl wiec jemu wszystko jedno. Zycie sobie zmarnujesz, a on bedzie szczesliwy ze "świeżutkim" młodym ciałem u boku. Szukaj w podobnym wieku lub troche starszego dobrze Ci radze...

Gość gość
pedofilstwo

Gość gość
Jakie pedofilstwo jprdl

Gość gość
To nie związek to hormony dziewczyny i żądza faceta. Moze byc z tego niechciana ciąża, samotna , nie wykształcona , mlodociana matka, dziecko bez ojca, i biedni dziadkowie, którzy muszą porzucić swoje życie, by wychowywać dziecko. Bo przecież taka młoda to - musi się uczyć, musi iść na imprezę, itp. Źle to widzę.

Gość gość
Jak mam się wypowiadać skoro nie znam tych osób?

Gość gość
Jestem siostra tej 17 latki a ten 26 latek to mój były. Boje sie o nią bo między nimi jest aż 9 lat różnicy a ona ma jeszcze taka dziecinna buzie ..

Gość gość
Moja koleżanka gdy miała 16 lat spotykała się 26 latkiem. To kiedyś było. Związek nie przetrwał ale nie wiem czy zawinnila różnica wieku. Jak dla mnie to byl spoko facet. Najlepsze lata mu nie minęły i juz nie siedział w domu i chyba nawet do tej pory mu ciągle lata zabawy nie mijają a to juz parę lat. Ale moim zdaniem to nie jest aż tak wielka różnica. Dużo moich znajomych par rozni się wiekiem 5 - 9 lat.

Gość gość
Nie ogarniam jak można się spotykać z taką młodą laską. O czym z nią gadać? Co było na klasówce w szkolę, albo ile pieniążków od mamy dostała na napój w sklepiku? Rozumiem młode ciało, wiadomo że działa na zmysły, ale naprawdę do związku na poważnie? Nie widzę tego.

Także średnio to widzę, ale to zależy jakie podejście do życia ma ta dziewczyna, jaki jest ten facet. Sama, będąc 17-latką spotykałam się z facetem 10 lat starszym. Rodzice wyrażali zaniepokojenie i wcale im się nie dziwię. Na szczęście nie byłam taka głupia, by wiązać z nim swoją przyszłość. Ze dwa miesiące się widywaliśmy, potem poznałam chłopaka w swoim wieku i zerwałam z tym starszym. Niedawno widziałam go na imprezie studenckiej z laską młodszą ode mnie (ok. 18 lat ona miała, on 32). Taki fetysz widocznie, że młodziutkie tylko wybiera.

Między Markiem Kondratem a jego żoną jest chyba z 37 lat różnicy. No ale oboje są dorośli i świadomi swoich potrzeb, więc to się może udać. Na 17-latkę zbytnio bym nie liczyła, jeszcze z 10 razy jej się odmieni. A facet w tym wieku bierze się za takie młodociane, bo pewnie sam ma kiełbie we łbie i nie byłby w stanie niczym zaimponować kobiecie w swoim wieku.