Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki w ogóle się nie interesują myślą feministyczną

Polecane posty

Gość dodelijk
Wielkie G mnie ochodza twoje ograniczone poglady. Sam fakt ze jestes tak malo inteligentna i chamska w swoich komentarzach powinno takie cos byc usuniete.

Gość gość
Nie tyle trzymała za wacka, co inspirowała. Żona Einsteina była wybitną fizyczką i jen wpływ na jego teorię pozostanie nieznany. Za to postąpił z nią z wdzięczności jak lrawdziwy samiec, porzucił jak już ją wyeksploatował. Broken na takim niskim poziomie nie będę z tobą rozmawiać. Nie chce mi się. Żałosna jesteś i sfrustrowana

Gość gość
Nikt cię tu nie zapraszał Broken. Idź sobie pogadaj z żulami i nie rób sobie wstydu meliniaro

zapraszał?:D czy suki się prosi o zaproszenie?:D x Broken na takim niskim poziomie nie będę z tobą rozmawiać. Nie chce mi się. Żałosna jesteś i sfrustrowana x czyli "nie wiem, co to Lewiatan, mężczyzna by wiedział, ale ja wolę zmienić temat":)

Gość Dżordż Soros
drogie dziewczynki z poland, jestem pod wrażeniem! i promise kolejne dotacje! i promise kolejne manifestacje!

Gość gość Nocny
śmierdzi bo kibel zapchany :D

Gość gość
"Jej wplyw pozostaje nieznany".Sama to napisalas.Co chcesz tu udowadniac?Przestan sobie dorabiac teorie, bo to smieszne.Feministyczny belkot, zero dowodow same niepoparte tezy I dzialanie na emocje.

Gość dodelijk
Broken gdzie takie prymitywy jak ty mieszkaja ? Dawno sie nie spotkalam z takim ubogim slownictwem ? Ile klas podstawowki skonczylas? Podejrzewam ze ze trzy masz,bo umiesz pisac . 2+ 2 = ? tylko nie licz na palcach

Gość brokeninside87
gość Nocny, nie patrz na moje wpisy, wulgarny tygrysek:( w rzeczywistości jestem subtelną damą:( Nocny, ojej.

Gość dodelijk
Myśl feministyczna rozwijana jest od XVII–XVIII wieku, choć jej ślady można znaleźć właściwie we wszystkich epokach. Początki feminizmu sięgają czasów rewolucji francuskiej (lata 1789–1799) i powstania Deklaracji Praw Kobiety i Obywatelki (1791 r.), którą na wzór Deklaracji Praw Człowieka i Obywatela wydała Olimpia de Gouges (za głoszone poglądy zginęła na szafocie). Rok później Mary Wollstonecraft wydała Wołanie o prawa kobiety z postulatami równości politycznej i systemu kształcenia dla kobiet i mężczyzn. Za pierwszą feministkę w historii uznaje się Christine de Pisan, francuską pisarkę z XIV wieku. W etap masowego ruchu feminizm wkracza w wieku XIX.

Gość gość
Bardzo wiele kobiet inspirowało mężczyzn np. rzeźbiarz Rodin stał się sławny i wybitny w dużym stopniu dzięki swojej żonie. Broken jest zbyt tępa, żeby zrozumieć że liberalizm gospodarczy może wspołistnieć z prawami wszystkich ludzi do wolności i w istocie ku temu zmierza.

Gość dodelijk
broken, wole byc nazwana dzieciobojczynia niz miec takiego z**** jak ty :)

nie, bo to nie jest liberalizm z parytetami, Wy debilki, to jest liberalizm dla silnych, przedsiębiorczych, władczych mężczyzn, którym nie jesteście godne zwalić nawet przez rękawiczki

Gość dodelijk
broken ,idz sie wysikac i do lozka . Dobranoc dziecinko

Gość gość
Cóż Broken, jesteś biedną, zakompleksioną dziewczynką i uległaś iluzji nadludzkich zdolności mężczyzn. W rzeczywistości postęp dokonywał się bardzo powoli za pośrednictwem wybitnych jednostek ktorych jest 0,0001%. Jeśli byli to mężczyźni to znaczy, że kobiety nie miały nic do gadania. Przypomnę tylko, że żadna wojna nigdy nie była dziełem kobiet.

Gość dodelijk
gosc ,a mogl to byc interesujacy temat.

Gość gość
Mógł być, ale przyszła Broken. Cham nigdy nie uszanuje drugiego człowieka

Gość gość
Instagram to wylegarnia feministek. powinno zamknac się ten chory serwisik...

Gość gość
Polki generalnie niewieloma rzeczami się interesują :-D

Gość gość
Broken, fakt, że wolisz być aseksualną służką u kolan samca, to twoja rzecz. Gardzę tobą.

Gość gość
Brokeninside, pierwszy raz się z Tobą zgadzam.

Gość gość
Broker, może masz niewyparzony język, ale piszesz w punkt. Panie feministki, takie jak poslanki z Nowoczesnej? Jedna glupsza od drugiej? By konkurować na równi z mężczyznami, trzeba mieć intelekt. A jak jego brak, zaczynają się...parytety:):) acha, jestem kobietą.

Gość gość
Przecież na gole oko widać że kobiety zamiast zajmować się poważnymi sprawami wolą dywagowac o pieskach, makijażu albo modzie..nic więc dziwnego ze świat zdominowali mężczyźni.

Gość gość
Chłopy na tym forum dywagują głównie o seksie, koprofilii, gwałtach i o tym jakie Polki są be. Czy na podstawie tych dywagacji mam przypuścić, że świat został tak naprawdę zdominowany przez sztuczną inteligencję?

Gość gość
Przecież te tematy zakłada jakiś margines intelektualny. Gdy dyskusja dotyczy poważnych kwestii wtedy odzywają się bardziej rozgarnieci faceci i to oni nadają ton dyskusjom.

Gość gość
Nie ma róznic w intelekcie między plciami, to szowinistyczne bajeczki. A kobiety ktore wspołpracują z facetami przeciwko kobietom i wielbią facetow, NIE ZASŁUGUJĄ na żadne prawa. Powinny się zamknąć w domu i założyć szmatę na swój głupi łeb.

Gość gość
11.53 jedne zajmują się powaznymi sprawami, ale wiekszosc czuje sie kobietami i matkami, odpowiedzialnymi za rodzinę. To nie znaczy, że ich świat, rzeczywistość nie interesuje, po prostu robią swoje, nie pchając się na siłę na swiecznik. Panie "feministki" czują się jakoś szczególnie namaszczone, predystynowane do zaszczytów? IQ ponad 200?Jedno mnie tylko zastanawia...dlaczego tak nienawidzą mężczyzn? To bardzo niszczące uczucie, prowadzące do ekstremizmu.

Gość gość
Ogólnie to po co normalny facet miałby tu zakładać jakiś wymagający temat? Założy go na męskim forum, a ci faceci którzy są na męskie fora za głupi zasmiecaja kafeterie.