Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oxxymoronka

Czy poinformować o zdradzie męża mijej znajomej?

Polecane posty

Gość oxxymoronka
N o smutne, bardzo... :| Gdyby nie anonimowy, nie wiedziałbyś do dzisiaj... Matki! Brat mi mówił: czekal w domu na żonę, miał ja z dworca odebrać, a ona od mamy jechala. Dzwonil kilka razy i wylaczony telefon. Zaniepokoił soe i dzwoni do jej mamy. A ona ze,zaraz oddzwoni bo paczke odbiera. No i dzwoni do bratowej! Sprawdzić! Jezu! Potem nawet nie oddzwoniła. Córka puszczającą sie tez CÓRKA! Matki kryją dzieci, chyba,ze maja normy moralne.

Gość gość
oxxymoronka! Naprawę sie dziwię ze nie powiedzialas kobiecie. Jej mąż,wyrywa laski, które znasz, widzisz go w hotelu i na rozterkach ci życie uplywa? No i co ze,synka maja? On o tym nie myśli, tylko jak zakisić tu i tam. Jak jakiejś bambiaka machnie, to nie odejdzie od zony sam? Znasz to babsko z ktora sie ****ał? A można,zapytać skąd jesteś? Jacek

Gość gość
Hehe, zmyślasz czy masz z pamięcią? Najpierw ,,marzec 2014,, a potem luty 2015,, to raczej nie ,,wczesna wiosna,, ale zima :D Jakie to prace zimą w ogrodzie? Odgarnianie śniegu? :P

Gość oxymoronka
Jacku: Wielkopolska centralna. Gość: Przycinanie gałęzi drzew. Zawsze pod koniec lutego. Śniegu chyba bylo, za to dosyć ciepłem popołudniem. Troche padało chyba. Literówka zamiast 15 jest 14. Pisałam ze ,,prawie,dwa lata,, to oczywista pomylka. I to ja mam kłopoty z pamięcią? Czy ty z czytaniem treści? Po co ta,złośliwość? Prosiłam o poradee, nie sledczego

Gość babskigość
Anonimowy majl z bramki. Krotki że widziałaś go. Napisz,ze,dowodów nie masz, żeby wzmogla kontrolę (komorka, trasy, wychodzenie z kolegami, do rodxicow itd,,. Jak narozrabia to wpadnie, a jak ona ma kasę) detektywa. Dobranoc i powodzenia

Gość gość
To jest twoja blisska znajoma?

Gość gość
Kijem tego co nie pilnuje swego :-)Dobrrreee! Kijem babe! Kijem...

Gość oxymoronka
Nie bliska. Nawet pewnonona nie wie czym sie zajmuje. Mówi mi ,,ty,, Czasem sie widzimy to skiwka i dalej idziemy. Znajoma-daleka. Syna ich mi żal i jej takze Ja wiem o niej więcej (wspolna koleżanka). Co to.ma do zeczy?

Gość gość
A mydlamem ze baby trzymają ze,sobą ibsa,solidarne, a ty dwa lata czekasz? Szok. Jacek

Gość gość
Kurwa! Cudowny topik! Nie macie nic lepszego baby do roboty, oprócz knucia????!!!!

Gość gość
No i doniosłaś, Autorko ? :)

Gość oxxymoronka
gość 2017.01.17 Kochany - widuje ta babe w tym samym miescie co mieszka "zdrajca" i jego zona. Nie kojaze jej z otoczenia znajomych. To male miasto - zna sie ludzi po gebach. Taki k...wi ryj ma ze zlamanym nosem. Wielkie zebiska. Krepa baba szeroka w biodrach, z duzym biustem. No i co mam z tym zrobic? Nie donioslam - spac przez niego i jego zdrade nie moge...no mam dylemat. Mam...

Gość gość
Nie masz nic innego do roboty ? Zeby nie spac o jakiegos zdradzacza :o

Gość gość
Powiedziałabym. Dyskretnie i nic o swoim fachu. Jak go zacznie kontrolować, to się,sama przekona, a jesli nie to Bóg z nią... Ivone