Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalrii

Wspólne odchudzanie 2017 :)

Polecane posty

Gość elka 42
W prima aprilis -fajnie każda poda wagę jaką będzie chciała hahhha- a tak serio moze być 1 kwietnia. Przestało padac to byłam na kijkach- mimo,że pochmurno i szaro to naprawdę ciepełko i fajnie się maszerowało, a byłam pewna,ze jest zimnica

Gość MamaCudu
Elka dziękuję :) Fiale ja się zwaze ostatniego marca bo pierwszego mam wyjazd o nieprzyzwoitej porze więc nie sądzę bym była na tyle przytomna żeby odpalić wage;) X Ja już dziś po treningu brzuchowym i fajrant:)

Gość gość
Hejka:) ja schudłam 10 kg, ale z pomocą dietetyka:) ważę aktualnie 54 kg i zamierzam tę wagę utrzymać. Nie ma co wymyślać jakiś dziwnych diet, trzeba po prostu się zdrowo odżywiać, co nie znaczy że żyć na samych warzywach i owocach. W jadłospisie od mojego dietetyka mam bardzo dużo pyszności, są nawet zdrowe ciasta:) Jakby ktoś miał ochotę to polecam p. Sylwię Sobczak-Piżuch z Be light. Można do niej napisać i skonsultować się za darmo:)

u mnie też fatalna pogoda, leje jak z cebra ;/ deszcz, w połączeniu z @ i nawałem pracy totalnie mnie przygnębia. Ale jakoś motywuję się, żeby mnie wieczorem grzechy diety nie dobiły :P trwam jak na razie i ja w zastoju, ale mam nadzieję, że w pt waga pokaże poniżej 79,00 kg. teraz kawa i II śniadanie - koktajl brzoskwiniowy! narobiłyście mi ochoty na saunę ;)

Gość gośćfiale
to ja tez zwaze sie 1 kwietnia, podam efekty diety po 3 miesiacach

Gość Ardo
Też podam wagę 1 kwietnia

Gość Meliskaaa
ja tez podam wage 1.04 choć już taka optymistyczna nie jestem jak w pierwszej połowie marca ale się staram.Jeszcze kilka dni został, akurat powinnam być wtedy po @.

Gość Elfka86
A ja przytylam i z 87 zrobilo sie 91 i to w 3 tyg:(

Gość Eveline1444
Hej dziewczyny. Wcześniejszy mój post chyba wcieło. U mnie waga też stoi. Nabrać kilogramów było łatwo a teraz je zgubić to ciężko :( Poczytałam trochę o łączeniu pokarmów i wprowadziłam trochę zmian. U mnie dziś na dworze zimno. Mialam iść na kijki mimo przeziębienia ale tak przemarzlam, że sobie darowałam.

Gość gośćfiale
Elfka szkoda :( Ja mam nadzieje na dobry wynik 1ego

Gość gośćfiale
U mnie dzień super :) O jeden dzień bliżej do celu

Gość gość
1

Gość Karolcia76
hejka! U mnie też cały dzień leje i jutro podobno też .Załamka. W dodatku córcia tak kaszlała całą noc że coś strasznego. Poszłam z nią do przychodni a tu coś słychać w lewym płucu. Tak że do wtorku mam przymusowo wolne. Nie lubię siedzenia w domu bo więcej wtedy jem. No ale cóż. Trzeba przetrwać. W dodatku na weekend powinnam dostać@. Znowu czuję się napompowana i na razie nie wchodzę na wagę. Zważę się z wami 1 kwietnia. Miłej nocki.

Gość gość
2

Gość gość
1

Hej dzieki za wsparcie. Waga dobra maż kontrolnie sie waży. Slodyczy juz nie pamietam choc activia ma sporo cukru. Blonnik popijam ale dziadostwo kurcze nie dziala. Waga wrocila do 95.6kg. Dzis sauna i dieta bez cwiczen. Pozdrawiam ja tez wage podam ostatecznie01.kwietnia. Ile wiecej wody mam pic zeby blonnik dzialal? A blonnik mam w tabletkam z jeczmieniem i proszek normolax regular.

Gość gość
1

Gość gość
1

Gość gość
1

Gość Meliskaaa
Ja dziś popłynęłam z dieta na maxa.Troche stresu i poprawianie nastroju jedzeniem.I jak tu mówić o wdrażaniu zdrowego odżywiania na stałe. Jestem na siebie zła .Mam nadzieje ze Wam dzisiaj lepiej poszło z dietka. Dobrej nocy życzę.

Gość gość
1

Gość gośćfiale
Hej Chyba trzeba założyć nowy topik bo strony coraz krótsze sa...

Gość gośćfiale
Pola fajnie ze sie odezwalas, bierz sie w garść bo do lata jeszcze 3 miesiące i można sporo osiągnąć. Tak pięknie Ci szło Jakobinko kochana kup sobie błonnik witalny w ziarenkach lepiej działa. Ja zalewam łyżeczkę na noc rano dolewam gorącej wody i taka miksturę letnia wypijam. Nie uzależnia bo 100% natura Naprawdę działa!

Gość gośćmyszka
Hej u mnie ok. JUŻ jestem po śniadaniu.Też mam lepsze i gorsze dni.Podam wagę 01.04. Dzisiaj może skoczę na zumbę.Trzymajcie się dziewczyny!

Gość elka 42
Jakobinko na opakowaniu u mnie pisze= popic dużą ilością wody. Ja popijam normalnie tabletkę i jeszcze potem sączę wodę ok 300ml. Mam końcówkę w tabletkach a już kupiłam ten w ziarenkach, tam też pisze ,żeby popić dużą ilością wody. Ja wczoraj na wieczór wciagnełam krome chleba z szynką- pierwszą w tym miesiącu ale nie uważam tego za grzech- białe pieczywo było- ,bo miałam wielką ochotę i organizm się domagał od paru dni. Zaspokoiłam chcice i już Pogoda mnie dobija.......

Gość elka 42
Oczywiście pierwsza w tym mies, kromke z białej mąki, bo pełnoziarniste to jem

Gość gość Czarna
Witam , u mnie piękny słoneczny dzien, dietka może być, nic złego nie zrobiłam wiec i waga powinna być łaskawa. Cały czas wypatruję Elci 44 wracaj do nas Dziewczyno czekamy na Ciebie . Jakobina pij dużo wody bo błonnik może zrobić tyle złego co i dobrego. Pozdrawiam miłego dnia .

Gość ulakoszula
Witam dziewczyny! Chciałabym się do Was dołączyć z odchudzaniem, mam nadzieje, że mnie przyjmiecie :) Zaczęłam się odchudzać miesiąc temu startowałam z wagą 77 kilo przy wzroście 163 cm. Regularne jedzenie max 1800 kcal i picie minimum 3 litrów wody. Przez 3 tygodnie waga spadła mi o 30 dag :( byłam strasznie załamana bo nigdy podczas odchudzania nie miałam takich zastojów. Wchodziłam co dzienni na wagę i załamana i zdołowana z niej schodziłam. W końcu się wkurzyłam i przez kilka dni nie wchodziłam na wagę, weszłam wczoraj i 74,5 :) dziś też nie będę wchodzić i zrobię tak jak Wy że zważę się 1 kwietnia :) Byłam uzależniona od słodyczy, co dziennie musiałam zjeść batonika, chałwę czy cukierki. Przez trzy tygodnie strasznie za mną chodziły słodycze, nie mogłam sobie poradzić...a od kilku dni zauważyłam, że minęła mi ochota na nie :)

Gość elka 42
ulakoszula witaj melduje godzinny marsz z kijami a teraz kręce hh na szczęście przestało padac ale zimno jest brrrrr co macie na obiad? u mnie brak checi do gotowania , wiec może fritatte zrobie albo makaron razowy z twarogiem-cos słodkiego za mna chodzi