Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalrii

Wspólne odchudzanie 2017 :)

Polecane posty

Gość gość
Moja rada dla Ciebie to http://dieta-lux.pl/46824 , schudlam w tydzien 5 kg i ciągle chudnę, jest naprawdę pyszna i nie jestem na niej glodna. Jesli masz jakies pytania pisz monia1802@hotmail.com naprawdę polecam !

Gość Gość T
odchudzanie- metoda 4 łyżeczek i 2 szklanek: - 2 szklanki wody; - 1 łyżeczka czarnej liściastej herbaty( zielona, czerwona); - 1 łyżeczka cynamamonu: - 1 łyżeczka imbiru; - 1 łyżeczka kurkumy( dla tych z wrazliwymi nerkami i cukrzycą) - lub curry( gdy nie ma dolegliowości j/w), słodzimy jak ktoś chce midem lub stevią(ją trzymamy na języku przy piciu. wodę wlewamy do garnuszka i dodajemy herbatę- gotujemy do wrzenia. Dodajemy cynamon, imbir, kurkumę (curry) gotujemy do wrzenia. Odstawiamy pod przykrywką na 15 minut i pijemy albo rano na czczo albo jako ostatni posiłek. Uwaga - przepis na otyłośc brzuszna i szyjną. Odzyskujemy pas i szyję. Efekt po 3 - 4 tygodniach - 3 kg.(Sprawdzone- na wagach - własnej i znajomych)- termin jaki sobie trzeba dać to do 1,2 roku. Powód- tyleż czasu przybierało się i na te doddatki organizm budował skurę, zatem za tyleż czasu zbuduje skórę na powolnym chudnięciu. Zacząć w weekend bo zaczyna się od gazów a potem oszyszczania jelita grubego, następnie po 2 tygodniach o dtłuszzona jest wątroba i zaczyna normalną pracę. A na dodatek - ginastyka- tzw przysiady : umieszczamy piłkę między ścianą i plecami i wykonujemy przysiady do pierwszych bólów w kolanach- codziennie tyle razy jak kto chce. Obwisłą skórkę brzuszka umieszczamy w pasach ściągających i mamy widok klepsydry. Uwaga: info- wolniej będą spadać z wagi zjadacze białego chleba, bo tam jest zwiększony od roku 1960 bgluten powodujący tycie i cukrzycę. To proponuję w/w wywar na śniadanko i kolacyjkę Do dzieła

Gość gośćT
poprawka 6 miesięvy nie wtawiła się znak / między 1,2 ( prawidłowo 1/2 roku)

Gość gość
Po wielu miesiącach zmagać z moją dość niefrasobliwą wagą...co tu dużo mówić 81 kg przy wzroscie 168 to o wiele za duzo cierpienia przy staniu przy lustrze... w koncu wzięłam się za siebie i to porządnie! Postanowiłam raz i porządnie zrzucić te **** kilogramy. Zaczęło się od głupich jak teraz prztrze tabletek na odchidzanie które mi zaszkodzilły... jednak w koncu za mojej drodze znalazłam http://dietoholicy.pl którzy krok po kroku pokazali mi ze i dla mnie jest szansa na szczupłą sylwetkę! Pierwsza rada była nie mało szokująca co ich nastepne ale uwierzcie mi działają jak trzeba! CIepła woda zniegazowana z cytryną o poranku... pierwsze kilogramy lecą w dół, a skutkiem ubocznym jest gładsza cera...rewelacja...na prawdę ze świecą szukać takich stron jak http://dietoholicy.pl... sama wiedza która została sprawdzona w praktyce przezemnie idziała!

Gość gość
Po wielu miesiącach zmagać z moją dość niefrasobliwą wagą...co tu dużo mówić 81 kg przy wzroscie 168 to o wiele za duzo cierpienia przy staniu przy lustrze... w koncu wzięłam się za siebie i to porządnie! Postanowiłam raz i porządnie zrzucić te **** kilogramy. Zaczęło się od głupich jak teraz prztrze tabletek na odchidzanie które mi zaszkodzilły... jednak w koncu za mojej drodze znalazłam http://dietoholicy.pl którzy krok po kroku pokazali mi ze i dla mnie jest szansa na szczupłą sylwetkę! Pierwsza rada była nie mało szokująca co ich nastepne ale uwierzcie mi działają jak trzeba! CIepła woda zniegazowana z cytryną o poranku... pierwsze kilogramy lecą w dół, a skutkiem ubocznym jest gładsza cera...rewelacja...na prawdę ze świecą szukać takich stron jak http://dietoholicy.pl... sama wiedza która została sprawdzona w praktyce przezemnie idziała!

Gość gość
hehe a ja mam lepiej niz Wy :) schudłam sporo i czasem sobie wchodze na takie fora żeby się pocieszyć :) tyle że ja nie mam dietetyka ani diety cud tylko psychodietetyka i w zasadzie zasada jest prosta, jak w głowie wszystko gra i stosunek do jedzenia jest normalny t i w spodnie kazde sie mieszcze :) jak ktoś chce tak jak ja zamiast tego liczenia kalorii zapraszam tutaj www.twojcel.eu

Gość gość
Poszukiwanie wspólniczki jest dobrym pomysłem - motywacji zatem na pewno przybędzie. Ale o zdrowym odżywianiu również warto nie zapominać. Przyjaciel polecał odchudzanie w Warszawie http://www.mkrukowska.pl/. Specjalista zawsze doradzi lepiej, niż internet ;)

Gość AboutYou
Ja sie odchudzam od 2 lat i zawsze na cheat meal chodze na sushi do Nanaki Sushi w Warszawie :D cos swietnego :)

Gość Gość T
A ja nie zagladam na linki o odchudzaniu lecz przypomniałam sobie zasady odżywiania z lat 50 i 60- gdzie rodzice faszerowali nas gotowaną herbatą, naparami z imbiru, cynamonu, kurkumy z miodem lub nie, poczytałam co i na co i sama połączyłam składniki i mam odchudzanie naszych prababek i babek. Ile to razy pamietałam że po obżarstwie ponczusiami jako dzieciak- obowiązkowo herbata gotowana z cynamonem lub imbirem, kurkuma ( a jak byłam zachwycona metodą rodziców wpajania mnie tychże wywarów, ale byłam szczuplusia). Jako dorosła po 18 - zaniechałam tychże metod rodzicieli. Ale jak po wszelkich linkach o cud dietach i odchudzaniu mojego portfela- poszłam po wspomienia i analizę dlaczego w dzieciństwie rodziciele faszerowali mnie wspomianymi przysmakami i dlaczego makaron ze śmietaną musiał mieć dołożoną całą torebkę cynamonu nawet przy truskawkach, dlaczego po obżarstwie lodami- obowiązkowo herbata gotowana w stylu (samowar) z imbirem i cynamonem- po przeczytaniu i własciwościach tych przypraw - też wróciłam do tych ignorowanych przez kilkadziesią lat przypraw i wprowadziłam metodę czterech łyżeczek dla siebie, widząc efekty- znajomi też ją zaczeli stosować, gdyż też pamiętali w/w przysmaki dawane przez ich rodziców. Przyprawy ogólnodostępne w sklepach spożywczych. Doszło do tego że wieczorkiem każda z nas gotuje garnek na dwa dni, przelewamy do dzbanka i do lodówki( do garnka stosowany przelicznik 1 łyżeczka każdej na dwie szklanki wody- wpier gotowana jest herbata a w ostatniej fazie wrzenia stosowna proporcja cynamonu, imbiru, kurkumy). Pierwsze dwa dni przyzwyczajałam się do tego - kumpele i rodzinka też a teraz pijemy bez grymasu na słodkiej buziuni, niektórzy przy asyscie 1 łyżeczki miodu w buzi lub 2 listkach stevi. Już waga normuje się, wzdęć nie ma, pozbywanie się przertrawionego jedzenia zgodnie z zaleceniami preferowanymi przez gastrologów- 2 razy lub 3 (oprócz płynów- te częściej). Spotykamy się i śmiejemy się z faktu jak to tyłem odwrociłyśmy się do metod rodziców i wpakowałysmy się w rozmiary XL. XXL. a nawet XXL. No cóż czas i wiek przydaje rozumu. Poczytajcie sobie o połączonych właściwościach herbaty liściastej(gotowanej), imbiru,cynamonu, kurkumy lub curry. a sami dojdziecie że to najtańsza metoda do rozstania się z rozmiarami od 1x Xl do 3 x XL

Gość monikaduolife
Dziewczyny, wiem, że różne są opinie na temat suplementów. Ale jak nie spróbujesz to się nie przekonasz :D Ja w 100 % polecam Wam ProSlimer, produkt polskiej firmy, opatentowany, bez żadnej ściemy. https://monikabaranowska.myduolife.com/shop/product/1/140,duolife-medical-formula-proslimer.html?lang=pl W składzie ma najważniejsze produkty, które wspomagają odchudzaniu. Wiadomo, że My też musimy coś od siebie dać. Same tabletki cudów nie zdziałają. Jednak polecam, warte spróbowania ! :D Charakterystyka składu: DuoLife Medical Formula ProSlimer® Opakowanie zawiera 60 kapsułek Suplement diety ProSlimer®, dzięki swej innowacyjnej formule oraz bogatemu składowi, pozwala na skuteczną walkę z nadwagą. Pobudza procesy metaboliczne, sprzyja redukcji tkanki tłuszczowej oraz regulacji gospodarki wodnej organizmu. Ponadto pomaga utrzymać odpowiedni poziom cholesterolu oraz wspomaga procesy trawienne. ProSlimer® wspomaga redukcję wagi, a następnie utrzymanie jej na prawidłowym poziomie, jednocześnie doposażając organizm w witaminy i minerały konieczne do jego prawidłowego funkcjonowania. Ekstrakt z owoców Garcinia cambogia - zawarty w nim kwas hydroksycytrynowy powstrzymuje lipogenezę, sprawiając, że wątroba jest w stanie zmagazynować więcej energii, w konsekwencji czego odczuwamy mniejsze łaknienie, a posiłki stają się bardziej sycące. Pobudza procesy termogenezy, co przyspiesza spalanie tkanki tłuszczowej oraz poprawia metabolizm glukozy i podnosi wydolność organizmu podczas ćwiczeń. Ekstrakt z owoców Acai - jagody Acai, dzięki wysokiej zawartości błonnika przyspieszają przemianę materii oraz proces trawienia i regulują poziom cholesterolu. Dają długotrwałe uczucie sytości, pomagając kontrolować i stopniowo ograniczać ilość spożywanych kalorii. Bogactwo witamin zawartych w owocach Acai chroni organizm przed wyjałowieniem podczas procesuodchudzania oraz zmniejsza ochotę na słodycze. Ekstrakt z owoców Goji – utrzymuje prawidłowe stężenie cukru we krwi oraz reguluje przemianę materii. Jest bogaty w błonnik pokarmowy, który w odpowiedni sposób reguluje układ trawienny oraz poprawia jego funkcjonowanie. Zawiera betasitosterol, zapobiegający absorpcji cholesterolu oraz nienasycone kwasy tłuszczowe m.in. pomocny w odchudzaniu kwas linolowy i kwas omega 6. Ekstrakt z młodego jęczmienia – zawiera żywe enzymy trawienne, które poprawiają pracę układu pokarmowego, usprawniają przemianę materii oraz oczyszczają organizm z toksyn. Normalizuje poziom cukru we krwi zmniejszając ryzyko cukrzycy i pozwalając na utrzymanie prawidłowej wagi. Ekstrakt z zielonej kawy - redukuje łaknienie, a dzięki zawartości kofeiny i kwasu chlorogenowego przyspiesza spalanie tłuszczu. Dodaje energii, przyspiesza przemianę materii, wspomaga redukcję cellulitu, a także pomaga utrzymać odpowiedni poziom cholesterolu. Zielona kawa obniża ilość cukru wchłanianego w przewodzie pokarmowym. Kwas chlorogenowy – organiczny związek chemiczny z grupy polifenoli spowalniający wydzielanie glukozy do układu krwionośnego. Skutecznie zapobiega nadmiernemu przyrostowi masy ciała i magazynowaniu tłuszczu poprzez zwiększanie jego metabolizmu w wątrobie. Ekstrakt z ziela wąkrotki azjatyckiej - pobudza krążenie i wzmacnia naczynia krwionośne skóry jednocześnie skutecznie chroniąc przed cellulitem. Dzięki swemu działaniu ściągającemu zmniejsza obrzęki i pozwala pozbyć się nadmiaru wody oraz toksyn z organizmu. ProSlimer® - uzupełnia dietę w naturalne składniki wspomagające utrzymanie odpowiedniej wagi. Polecany jest dla osób walczących z nadwagą i cellulitem oraz w celu doposażenia organizmu w niezbędne witaminy i minerały.

Gość Mateusz Kustra
Zrzucanie kilogramów spędza Ci sen z powiek? Jak robić to zdrowo, skutecznie i jednocześnie nie zbankrutować? MegaSlim poleca Natalia Siwiec : http://fwcy.pl/Gm9P

Hej dziewczyny... potrzebuje pomocy bo sama już nie wiem co robić:( zacznę może od tego, że dwa lata temu przeszłam na dietę miałam silną motywacje ale pomimo tego że zaczęłam chudnąć, zaczęłam także pozwalać sobie na nagrody za zrzucone kilogramy. Najpierw zaczęły one zastępować posiłki np. kawałek ciasta z czasem odstawiłam dietę a kilogramy wróciły. W między czasie poznałam wspaniałego chłopaka z którym jestem już ponad rok i zaczynamy myśleć o ślubie... I tu zaczynają się problemy tzn. kilogramy przybywają przy wzroście 176 cm. ważę już 97,1 kg wykonuję prace fizyczną więc nalana nie jestem raczej "ubita" ale mam odstający brzuch, grube uda z cellulitem na który nie mogę już patrzeć. Bardzo obniżyła się moja samoocena mimo tego że mój chłopak mnie kocha wiem to... i mówi mi że jestem piękna ale ja zaczynam go od siebie odpychać :( nie lubię jak mnie przytula i obejmuję za brzuch wtedy od razu odsuwam się od niego. Nie kłócimy się ale atmosfera jest coraz gorsza i tylko odliczam dni do momentu w którym mnie zostawi... Boje się tego, chcę schudnąć, chcę czuć się komfortowo w swoim ciele ale pomimo wizji rozpadu związku nie mam motywacji do zabrania się za siebie, do walki o swoje życie. Zastanawiam się czy ja jestem normalna?

Hej dziewczyny... potrzebuje pomocy bo sama już nie wiem co robić:( zacznę może od tego, że dwa lata temu przeszłam na dietę miałam silną motywacje ale pomimo tego że zaczęłam chudnąć, zaczęłam także pozwalać sobie na nagrody za zrzucone kilogramy. Najpierw zaczęły one zastępować posiłki np. kawałek ciasta z czasem odstawiłam dietę a kilogramy wróciły. W między czasie poznałam wspaniałego chłopaka z którym jestem już ponad rok i zaczynamy myśleć o ślubie... I tu zaczynają się problemy tzn. kilogramy przybywają przy wzroście 176 cm. ważę już 97,1 kg wykonuję prace fizyczną więc nalana nie jestem raczej "ubita" ale mam odstający brzuch, grube uda z cellulitem na który nie mogę już patrzeć. Bardzo obniżyła się moja samoocena mimo tego że mój chłopak mnie kocha wiem to... i mówi mi że jestem piękna ale ja zaczynam go od siebie odpychać :( nie lubię jak mnie przytula i obejmuję za brzuch wtedy od razu odsuwam się od niego. Nie kłócimy się ale atmosfera jest coraz gorsza i tylko odliczam dni do momentu w którym mnie zostawi... Boje się tego, chcę schudnąć, chcę czuć się komfortowo w swoim ciele ale pomimo wizji rozpadu związku nie mam motywacji do zabrania się za siebie, do walki o swoje życie. Zastanawiam się czy ja jestem normalna?

Gość gość
Green Barley Plus to najwyżej oceniany naturalny produkt zawierający wyciąg z zielonego jęczmienia. Jego odchudzające i oczyszczające właściwości intensyfikuje obecność legendarnego składnika - garcinia cambogia. Połączenie dwóch aktywnych substancji pozwoliło uzyskać niezwykle mocny spalacz tłuszczu, który dodatkowo zapewnia uczucie sytości i korzystnie wpływa na wygląd skóry, włosów i paznokci. Green Barley Plus to produkt kompleksowy. Polecany jest przez osoby wybierające zdrowy styl życia, oparty o zbilansowaną dietę i aktywność fizyczną. Dzięki wysokiej zawartości aktywnych substancji pozwala w krótkim czasie zgubić kilkanaście kilogramów. Tutaj mozna zamowic: http://nplink.net/VPdzlp4X

Gość Gosia1986x
Zaczęłam zbierać się do odchudzania, zastanawiam się tylko czy nie spróbować czasem z kaplanexem, bo ktoś kiedyś o nim tutaj wspominał.

Gość gość
Kilka dni temu zaczęłam swoją dietę z kaplanexem i postaram się być na diecie razem z wami xD Zawsze to łatwiej wspólnie o motywacje.

Gość gość
Pamiętajcie dziewczyny, że każda dieta musi zabierać dużo mikroelementów i składników budulcowych! Pamiętajmy też o pracy wątroby i jelit. Jeżeli one będą dobrze funkcjonowały, to od razu zobaczymy większy efekt diety. Bardzo ważne jest jeść dużo błonnika, oraz wiele produktów nierafinowanych, a wręcz więcej domowych "kultur bakterii". Bardzo ważne jest również stałe wypróżnianie. To dzięki temu pozbywamy się zbędnych substancji, które odkładają się w naszym ciele, aby potem przemienić się w zabójczy tłuszcz wisceralny. Warto odwiedzić "wagę", która określi również nawodnienie organizmu oraz wiek metaboliczny. Wiele dietetyków i punktów sportowych daje takie możliwości. Nie ma co stosować diety ogólniej, ponieważ każdy z nas jest inny i wyjątkowy! Po więcej porad piszcie bądź zapraszam na wizytę https://www.facebook.com/majka.3maj/

Gość gość
Hej dziewczyny :) Ja co prawda wzięłam się za siebie jakiś miesiąc temu, ale naprawdę widzę po diecie jak człowiek funkcjonuje jedząc zdrowe rzeczy. Ograniczam mięso, makarony i pieczywo- ich miejsce wypełniam warzywami i owocami, jem też dużo orzechów. Stosuję też suplement na bazie jagód goji, chwalę sobie go bardzo. Dla zainteresowanych: http://track.gojiberry500.pl/product/GojiBerry500/?pid=155&uid=52825

Gość Mareista
Dwa tygodnie diety za mną, sprężam się aby przed wyjazdem nad morze zrzucić zbędne kilogramy :D Dietę wzbogaciłam o kaplanex i zobaczymy jakie będą efekty, na razie 5 kilogramów za mną.

Gość gość
Mogę polecić sklep internetowy na stronie www.organicmatcha.pl . Dużo herbat, wszystkie oryginalnie zapakowane jeszcze w Japonii i też fajnie, że można akcesoria do zaparzania kupić. Oryginalną matchę powinno się pić w chawanie i coś takiego sobie sprawiłam. Można taki zestaw też w prezencie komuś kupić, na pewno niebanalny pomysł choćby na dzień matki, czy urodziny kogoś bliskiego.

Gość gość
Miałam tasiemca i do tej pory nie wiem jakim cudem się zaraziłam. Zaczęłam źle oddychać, jakieś przerwy miałam dziwne. Trafiłam całe szczęście na dobrego lekarza, który wiedział praktycznie od razu, że to pasożyt, a nie zwykła choroba. Wyleczyłam się standardowymi metodami, ale później strasznie słabo się czułam. Pasożyt mocno wyniszcza organizm, bo przyjmuje do siebie składniki odżywcze, a ty otrzymujesz ledwie dawkę „na dożycie”. Pomógł mi w regeneracji bardzo Amla Slim Max. Po miesiącu kuracji wróciłam do formy, a dodatkowo schudłam 5 kg z normalną dietą. O tym suplemencie dowiedziałam się przez www.medicalfakt.pl . Stosuję teraz rotacyjnie dwa razy do roku, bo ten preparat ma też działanie prewencyjne przed pasożytami.

Gość gość
Znikły Wszystkie dziewczyny z wątku, zostały tylko reklamujące trolle. Wpychajcie sie tymi cudi tabletkami, nikt sie nie nabierze. A te rzekomo super dietetyczki co sie musza tak prymitywnie reklamować niech spadają. Wszystko popsuliście, głupie troliszczaEhhhh, znikły

Gość Wanda66
Hej, rozmiarówka jak Ci idzie odchudzanie w NH? Ostatnio jak pisałaś tj. w maju byłaś pełna zapału a teraz nie widzę Twoich wpisów? Walczysz czy się poddałaś? Ja cały czas walczę a waga jak spadnie o 1,5 kg to za tydzień o 0,5 kg się podniesie i tyle z tego jest.