Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga Cosmetic Candy (Brandy)

Polecane posty

Gość gość
n******* na spi pod stolem hahahaha

Gość gość
2 dziewczyny zablokowała nie jedna

Gość gość
Ale tam dalej ktoś pisze jej hahahaahahahah omg dziś będzie dużo blokowania

Gość gość
gość dziś Dziewczyny czy ktoś z Was też dostał wezwanie na komisariat w sprawie tego wątku? Jak tak to proszę o pilną informację i najlepiej jakiś kontakt do siebie, żeby nie pisać na stronie Podbijam, to dla mnie bardzo ważne. Nie ponosi mnie fantazja chyba, że ktoś mi zrobił jakiś głupi żart.

Gość gość
mysliwiec skasowala watki!!!!!!! wydaje mi sie ze kazda kazdej dala cynk, teraz tylko czekac kiedy i ten watek o acc zniknie :/ f**k!

Gość gość
siarka ma kontakt z acc wiec pewnie jej juz dala cynka jak skasowac watek :/ siarka zawsze usuwala kazdy watek, pomogla innym dziewczynom i teraz kazdy watek bedzie znikal :/

Gość gość
siarka ma kontakt z acc wiec pewnie jej juz dala cynka jak skasowac watek :/ siarka zawsze usuwala kazdy watek, pomogla innym dziewczynom i teraz kazdy watek bedzie znikal :/

Gość gość
że co?? :) Tak, to musi być żart.

Gość gość
sieraczku no juz wiemy ze to ty skończy się kompromitowac miszmaszowa dno moszmaszowa dno myśliwiec królowa królowa miszmaszowa dno dno dno

Gość gość
W d***e tam siarka miszmaszowa dno dno dno karpiosenek dno dno dno Myśliwiec królowa dno to miszmaszowa jupiii

Gość gość
Serio gimabaza to nie Mysliwec kasuje to byle kto zgłasza sobie i usuwają ogarnijcie się k***a

Gość gość
Idiotka policja na telefon nie dzowni hahaah wy debilki tylko listy posyla polecone albo do domu przychodzi co za cwok to zmysla i sam dopisuje U mnie też u mnie też OŚLICa cymbalica zębate pokracze

Gość gość
Mnie policja zgarnęła dziś w drodze po bułki. Także piszę do was z pryczy, dobrze że mi neta nie zabrali :)

Gość gość
Hahahahaah no a mnie policja dziś normalnie z fryzjera zawinela i mówią Kafeteria kafetria pani pójdzie z nami :)

Gość gość
Nie napisałam, że policja do mnie dzwoniła tylko, że dostałam wezwanie. Poleconym, z potwierdzeniem odbioru. Więcej na stronie nie napiszę, jeśli ktoś miał taką samą sytuację proszę o kontakt to się zdzwonimy bo nie chcę niczego pisać w mailach.

Gość gość
Do gość dziś Z tą klasą to troche przesadziłaś.Nudna jak flaki z olejem ,ubrać też niekoniecznie potrafi.Ale fakt miłe usposobienie chyba ma i widać ze pozytywna dziewczyna.

Gość gość
Hahaah głupia jesteś najpierw pierdzieLiszcz ze telefonem na stacjonarny a teraz jak ja wczensiej ze listem poleconym posyłaja to piszesz Taaak listem dostałam. Idź zadanie z polskiego odrobić tluku bo ferie się kończą albo już ich nie ma. Ferie ma i się udziela wielce na kafe. Tak od wczoraj cie policja szukała no no no brednie na poziomie podstawówki

Gość gość
Maila chcesz od kogoś wydobyć uważaj za raz ci ktoś napisze hahahahaah

Gość gość
No to kochana ja nie wiem co przeskrobałas, nie ukradłaś parówek z Biedronki przypadkiem? Tylko czemu na Kafe o tym piszesz :D

Gość gość
Oj tam oj tam, się czepiacie że na telefon dzwonili. Bo to taka kafeteriańska policja. Ja zblokowałam już swój numer, a wy? Radzę szybko :P

Gość gość
Na forum Olfy też są zatrzymania i aresztowania!!! Kurcze, spotkamy się wszyscy hejterzy razem w prisonie! Będzie nam dane się wreszcie poznac :)

Gość gość
19.43 TO ja idę plecy wytatuowac albo nie ręce! !! Mapę nam zrobię żebysmy wiedziały jak uciekać Z Prison będzie jak w tymmm filmie Skazany na śmierć to my będziemy skazane za Kafee buahahah. Także kobietki tatuowac się haha I taka dobra kiełbaske ale tylko dobra.naturalna kupujcie juz na zapasy juz nie PAROWECZKI nie nie nie i ja juz mamusi zadzwonię żeby mi zamówienie zorbila kosmetyków naturalnych tam do Prison za POBRANIEM nam przywiozą albo napisze i dostaniemy z JUTUBĄ :)

Gość gość
Ja sobie na czole wytatuuje karpia! A co! :D

Gość gość
20.22 Kurcze się posikam omg hahaahah karpia Ghany no spoko na wypadek jak będziemy musiały uciekać kanałami to poplyniesz pierwsza :) ej się zrobiło wesoło tu naprawdę ja aż płacze

Gość gość
Zawsze rekina tez można sobie trzasnac na obojczyku :)

Gość gość
Eeee, nie. Karp się lepiej PREZENTUJE :P

Gość gość
20.55 A ja sobie zrobię zĘby takie mega jak mają na JUTUBę dziś poproszę brata to mi pilnikiem zrobi taki kształt, będę miała czym kraty przegryzac :) :) :)

Gość gość
Długo takie potrzebne mi będzie bo taki kształt nie typowy ale później ząbki jak przecinak :)

Gość gość
Magnezu kupujemy hurtowo na wyluzowanie! Hahahahahaah