Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

37 letni chlopak jak sobie postawi wlosy na zel i nalozy obcisla koszulke

Polecane posty

Że nie wrócisz już wiem. Czas upływa jak sen. Zgubiłem twój ślad I teraz w świat Pójdę już sam. x uwielbiam tą piosenkę, również w wykonaniu Kasi Kowalskiej;)

autorze i odpowiem na pytanie - nie, nie zadziała, chyba że na poczucie humoru studentek, chyba że i tak jesteś z***biście przystojny. ubieraj się stosownie do wieku i nie bądź lewackim pajacem.

Gość gość
stosownie do wieku czyli jak? jak garderoba 37 latka ma sie roznic od garderoby studenta, gdy chodzi o wyjscie do klubu? bo ja serio nie widze tu zadnej roznicy w pracy owszem nosze koszule i marynarke i w razie potrzeby krawat ale po pracy zaraz jeans i t-shirt

Gość gość
a propos erekcji wydaje mi sie ze wiekszy problem lezy w luznej pochwie, wtedy nie ma tarcia wiec erekcja ustepuja

Gość gość
przez to iz nie zalozylem rodziny ani nie bylem w dluzszym zwiazku, czuje sie mentalnie duzo mlodszy niz 37 latek ktory ma zone i dzieci w wieku szklolnym ja wciaz chce przezyc pierwsze randki w kinie i spacer po parku trzymajac sie za reke z ukochana :) pierwsze niesmiale pocalunki z moja kobieta

Gość gość
Autorze jestes debilowatym stworzeniem.mam 36l dlatego wiem co mowie.won z tego forum pajacu!

Gość gość
dr dre wydał "Still" majac 34 lata i zobaczcie jak sie wtedy bawił !!!

Gość gość
Ta c***a zakladu tu swoje tematy zeby znalesc jakas dziewczyne ktora zlapiena litosc.bo w realu ma zerowe szanse.

Gość gość
gość dziś przez to iz nie zalozylem rodziny ani nie bylem w dluzszym zwiazku, czuje sie mentalnie duzo mlodszy niz 37 latek ktory ma zone i dzieci w wieku szklolnym ja wciaz chce przezyc pierwsze randki w kinie i spacer po parku trzymajac sie za reke z ukochana usmiech.gif pierwsze niesmiale pocalunki z moja kobieta x Mentalnie. Fizycznie zaczynasz się starzeć. Więc szukaj rówieśnic, a nie wyj do księżyca za dużo młodszą, bo dziewczyny już nie dla ciebie. Dojrzałe kobiety - o ile w ogóle cię jakaś zechce, bo żadna nie chce łysiejącego amatora kwaśnych jabłek.

Gość gość
ja wciaz chce przezyc pierwsze randki w kinie i spacer po parku trzymajac sie za reke z ukochana usmiech.gif pierwsze niesmiale pocalunki z moja kobieta x na to był czas, jak miałeś 16 lat jesteś o 11 lat opóźniony w rozwoju

Gość gość
37 letni chlopak jak sobie postawi wlosy na zel i nalozy obcisla koszulke x łysiejący? no way obcisłą koszulkę na zwisłe ciało?

Gość gość
Jako 20+ panom 37 to już się pierwsza kłaniam :P Zabiłabym śmiechem na próbę podrywu.

Gość gość
Ja mam 36l i ten idiota autor robi taki wstyd ze w pale sie nie miesci. Przeciez to jakis niedorozwuj. Facet 37l i zaklada temat o wlosach na zel i koszulkach-no kuzwa co to jest!!!???

Gość gość
to ze sie klaniasz albo mowisz dzien dobry to akurat normalne, tego tez oczekuje od nieznajomych studentek na klatce schodowej ale nie wiem dlaczego to przekresla wspolny zwiazek? malzenstwa z roznica wieku powiedzmy 14 lat to akurat nic niezwyklego

bo autor ma W D***E osobę tej studentki, ważne, żeby ON czuł się przy niej młodszy, bo sam nie potrafi wymyślić sposobu, jak czuć się młodziej i lepiej

Gość gość
Podsumujmy na podstawie twoich wpisów: Na blachary w wieku 18-24 lata nie masz szans chyba że podjedziesz na randkę porsche. Studentki 19-25lat też raczej cię nie zechcą, raz że nie bywasz w ich środowisku: uczelnia, dyskoteki studenckie więc po prostu nie masz gdzie ich poznać, dwa: za duża różnica wieku, trzy: inne zainteresowania, światopogląd. Kobiet, samodzielne singielki 25 - 37 lat no ale takich nie chcesz, chcesz młodszą więc pomijamy ten target. Chcesz przecież młodej wytatuowanej z tipsami i błyszczącymi torebkami i palącej slimy. Rozwódki powyżej 35lat z dziećmi, takie ciebie może i zechcą o ile masz własne mieszkanie i sporego penisa. Więc przemyśl logicznie bez zakładania setek podobnych tematów na jaką kobietę właściwie masz szanse i czy masz te szanse.

Gość gość
15:44 wyjasnij co zlego lub dziwnego w postawieniu wlosow na zel i zalozeniu obcislej koszulki? takie sa teraz modne :)

Gość gość
Nie przesadzaj.nie kazdy 37l to taki idiota jak autor.mam 36l i dziewczyny mlode same szukaja kontaktu ze mna.ale ja nie zachowuje sie jak ten pajac.

Gość gość
Kłaniam się wyłącznie starszym panom :P Inni kłaniają się MNIE - i to jest akurat normalne. Owszem, zdarzają się takie związki, ale nie dotyczą mężczyzn, którzy nigdy wcześniej nie byli blisko z żadną kobietą. Takich omijamy szerokim łukiem, nie nadają się na partnera.

Gość gość
dlaczego niby duzy penis potrzebny dla rozwodek? ja mam malego penisa wydawealoby sie, ze rozwodka zawiodla sie na milosci i szuka kogos uczuciowego a nie z grubym penisem oczywiscie ja i tak bym nie chcial rozwodki, ona mieszkala juz kilka lat z mezem i sypiala z nim tyle razy i przyrzekala mu wiernosc, ze po prostu to nie jest moj etap rozwoju

Gość gość
gość dziś 15:44 wyjasnij co zlego lub dziwnego w postawieniu wlosow na zel i zalozeniu obcislej koszulki? takie sa teraz modne x To, że są POZA ZASIĘGIEM STARSZYCH FACETÓW.

Gość gość
Włóż sobie do fiuta długopis albo patyczek od szaszłyka, wtedy na pewno go postawisz. Albo ewentualnie załóż sobie cewnik.

Gość gość
oczywiscie ja i tak bym nie chcial rozwodki, ona mieszkala juz kilka lat z mezem i sypiala z nim tyle razy i przyrzekala mu wiernosc, ze po prostu to nie jest moj etap rozwoju X Owszem. Ty "jesteś o 11 lat opóźniony w rozwoju" i dla ciebie są już tylko podobnie opóźnione.

Gość gość
gość dziś Nie przesadzaj.nie kazdy 37l to taki idiota jak autor. x To może zdołasz mu wytłumaczyć, o co kaman.

Gość gość
koszulki i włosy na żel są poza zasięgiem starszych facetow? nie rozumiem

Gość gość
Spójrz w lustro i zrozum. WRESZCIE.

Gość gość
no wlasnie moze 36 latek da jakas rade jak podrywac studentki bedac w tym wieku to chetnie skorzystam albo jak byc atrakcyjnym dla studentek i ogolnie dziewczyn od 21 do 29 roku zycia

Gość gość
żel jest dla facetów z GĘSTĄ czupryną, nie dla ŁYSIEJĄCYCH

Gość gość
..a obcisłe koszulki dla sześciopaków, nie obwisłych flaków