Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość buhahahahah

wlasnie w radiu slyszalem ze islamuch ktory zabil Polaka odwolal swoje

Polecane posty

Gość gość
14:08 tak, na krakowskim Kazimierzu. az strach z domu wychodzić

Gość gość
gość dziś Okazuje się też, że zabity 21-latek i jego kolega są znani organom ścigania. Zamordowany (był bezrobotny) w maju 2016 r. został skazany na pięć miesięcy oraz na rok ograniczenia wolności (prace społeczne) za groźby i za rozbój. Najprawdopodobniej kary nie odsiedział, bo pod koniec września tego roku prokuratura w Ełku oskarżyła go o kolejny rozbój w salonie gier z 2015 r. Miał uderzyć pięścią w twarz pracownika salonu i ukraść mu pieniądze. Bogatą kartotekę miał jego kompan, z którym był w barze – był notowany za posiadanie narkotyków, niepłacenie alimentów, kradzież z włamaniem. to czego on był kadetem? szkółki złodziejskiej? x jest ty piertolona lewacka dópodajnio wywiad z prokuratorem który prowadzi sprawę - Daniel Rudnicki NIE BYŁ NIGDY SKAZANY, przewija (tak okreslil prokurator) się tylko w jednej sprawie. Po drugie - nie ukradł coca coli tylko wziął i zawolał że kolega placi a ten kolega został w barze. Jak Araby zadźgały Daniela Rudnickiego wróciły do baru i dopiero wtedy kolega wyszedł, jak zobaczył co się stało wrzucil do baru petardę. Życze ci żeby cie wyróóóchalo stado Arabusów, żeby zróóóchali ci dziewczyne, żone, matke i córke :)

Gość gość
jest ty piertolona lewacka dópodajnio wywiad z prokuratorem który prowadzi sprawę - Daniel Rudnicki NIE BYŁ NIGDY SKAZANY, przewija (tak okreslil prokurator) się tylko w jednej sprawie. Po drugie - nie ukradł coca coli tylko wziął i zawolał że kolega placi a ten kolega został w barze. Jak Araby zadźgały Daniela Rudnickiego wróciły do baru i dopiero wtedy kolega wyszedł, jak zobaczył co się stało wrzucil do baru petardę. Życze ci żeby cie wyróóóchalo stado Arabusów, żeby zróóóchali ci dziewczyne, żone, matke i córke usmiech.gif to zabawne co mówisz, bo właśnie to co było cytowane pochodzi z wywiadu z prokuratorem....to moze to był jakis arabski prokurator, co? sadząc po słownictwie nie wygladasz mi na nikogo takiego, co cokolwiek czyta- nawet etykiety na piwie, więc daruj sobie te bluzgi. rozumiem, ze jestes taki sam jak ten chłopak i ewidentnie potwierdzasz tezę, ze dla normalnego człowieka tacy jak wy to wulgarna, prymitywna patologia, która potrafi tylko drzeć japę, bluzgać i zaczepiać porządnych ludzi Agresją nie przykryjesz tego, ze jesteś gorszy

Gość gość
obawiam się, że to ścierwo imigranckie wyznania muzułmańskiego wywinie się i dostanie najwyżej 5 lat, bo on biedny i tak naprawdę to nie chciał z zimną krwią zaszlachtować młodego chłopaka, no ale dla arabusów to norma, gdzie nie spojrzeć na arabski kraj, to patologia!!!

Gość gość
gdzie nie spojrzeć na arabski kraj, to patologia!!! zupełnie jak u was na dzielni czy wiosce, no nie?

Gość gość
gość dziś x radio 5.tv - Ełk - wywiad z prokuratorem który PROWADZI ŚLEDZTWO ps. jak zwieracze po sylwestrze?:)

Gość gość
a jak nazwisko prokuratora?

Gość gość
radio 5.tv - Ełk - wywiad z prokuratorem który PROWADZI ŚLEDZTWOlapka.gif ps. jak zwieracze po sylwestrze?usmiech.gif moje ok, ale narodowcy moga miec problem bo tam zawsze była masa chłopców lubiacych facetów

Gość gość
I tak dla większości Polaków całe do wydarzenie to tylko kolejna okazja do porobienia sobie żartów, np pplularny na fb obrazek przeddtawiający przerobiony wpis na wikipedii o tytule "wojna stulejna". Wiele z tych żartownisiów, którzy określaja się patriotami mówi, że dobrze, iż koleś zginął

Gość gość
Arabowie to rak ludzkości, trzeba chomioterapii lub radioterapii aby go usunąć. Patole najgorszego typu, bo albo mają pieniądze z ropy albo to nawiedzeni i agresywni analfabeci. Do tego średniowiecze w myśleniu pod postacią tej książki dla debili czyli Koranu, nikt normalny i z ilorazem inteligencji większym od owcy na to nie spojrzy, a te pierwotniaki traktują te bzdury jako objawienie, przecież to debile i to prymitywne, bo agresywne. Arabów w Polsce powinno się wsadzić do obozów, a potem deportować, będzie wtedy spokój w Polsce!

Gość gość
gość dziś a jak nazwisko prokuratora? x zaraz się tempa curwo zapytasz o jego numer butów:-O google, mówi ci to coś?

Gość gość
gość dziś radio 5.tv - Ełk - wywiad z prokuratorem który PROWADZI ŚLEDZTWOlapka.gif ps. jak zwieracze po sylwestrze?usmiech.gif moje ok, ale narodowcy moga miec problem bo tam zawsze była masa chłopców lubiacych facetów x :-D czyli trafiłem, wiedziałem że lazisz tylko tam gdzie jest "masa chłopców lubiących facetów" :-D jesteś po lobotmii czy to tylko zespół downa?

Gość gość
zaraz się tempa curwo zapytasz o jego numer butówpechowiec.gif google, mówi ci to coś? no ja wiem, bo mam w artykule z którego był cytat. ale jak ten twój sie nazywał, co? i znowu ci nerwy puszczaja....i znowu cham wyszedł. Patrz...nie umiesz zdania napisać zeby sie nie wydało, ze jesteś prostakiem z marginesu. Ale ty to wiesz, stad ten ból w srodku, ta agresja i nienawiść, wiesz ze nic nie znaczysz, nikim nie będziesz, przepieprzysz zycie i dlatego wszystkich nienawidzisz

Gość gość
smiech.gif czyli trafiłem, wiedziałem że lazisz tylko tam gdzie jest "masa chłopców lubiących facetów" smiech.gif jesteś po lobotmii czy to tylko zespół downa? wystarczy znać badania jakie prowadzono nad tym środowiskiem. no to buziak chłopcze, miłego dnia

Gość gość
ść dziś smiech.gif czyli trafiłem, wiedziałem że lazisz tylko tam gdzie jest "masa chłopców lubiących facetów" smiech.gif jesteś po lobotmii czy to tylko zespół downa? wystarczy znać badania jakie prowadzono nad tym środowiskiem. no to buziak chłopcze, miłego dnia x wypiertalaj bo jeszcze trochę i się porzygam pisząc z toba :-O

Gość gość
:D

Gość gość
gość dziś ...wypiertalaj bo jeszcze trochę i się porzygam pisząc z toba... x Dochodzi 18. Wstałeś o 12. Jak zwykle chlejesz od momentu obudzenia. Rzeczywiście, to jest twoja godzina rzygania :P.

Gość gość
Jak ma mamę prokuratorkę jak Kajetan P. to się wywinie od odpowiedzialności🖐️

Gość gość
Mój danielu, byłeś mi na prawdę bliski Oh, danielu, wiesz, że byłeś mi jak brat Dałem tortillę i trochę sosu, Dałem barana, do ręki prosto I dach nad głową, a na nóż nabiłeś się sam. Mój przyjacielu, przyprowadziłem cię z ulicy Nakarmiłem i przyjąłem cię jak brat Dałem ci wiarę, dałem ci spokój, Dałem kebaba, serwetek stosy Coli nie dałem, colę wziąłeś sobie sam. Dał barana, dał sałatę - coli nie dał, ch*j! Teraz gnijesz w ziemi, gniję też i ja Późna już godzina, późno czekać dnia. Chciałbym się rozpłynąć, uciec gdzie się da. Proszę śpij spokojnie, wiedz, że twoją matkę dobrze się sra.

Gość gość
Sram jego trupowi do mordy :classic_cool:

Gość gość
Przecież ten co tak wyklina i się rzuca to Katowicka Kotaaaaaaarrrrrbaaaaaaaaaaaaaaaa :-D