Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego teściowa w widowiskowy sposób upokarza mnie oceńcie

Polecane posty

Gość gość

W niedzielę byliśmy u niej na noworocznym obiedzie. Mówiłam na głos że jestem zmęczona i że nie chce aby moja mama zajmowała się wnukiem bo jest na emeryturze i powinna odpoczac. Teściowa ewidentnie milczała wbijając mi szpile, nie proponując swojej pomocy, no nic nie mówiąc. Dlaczego na starosć kobiety robią się własnie takie!? Nie rozumiem tego!!!!

Gość gość
jesteś debilka, a temat prowo bo takie kretynki nie istnieja, dlaczego tesciowa ma zajmowac sie twoim bachorem a twoja matka ma odpoczywac, ty jesteś zmęczona a pomyslałaś ze biedna tesciowa tez moza byc przemeczona

Gość gość
A dlaczego oczekujesz, że którakolwiek z babć, będzie zajmować się TWOIM dzieckiem?

Gość gość
stuknięta debilka,wyspecjalizowana w provo o teściowych ale popraw skarbie jakość bo niestety na razie 0/10

Gość gość
Kochani nie wypowiadajmy się chamsko. Generalnie to zależy czy i matka i tesciowa pracują , kto ma ile innych zajęć . Jeśli matka np. pracuje a teściowa nie to fajnie by było jakby tesciowa pomogła a matka nie ( jesli jest zmeczona bardzo ) . Jesli obie pracują to dobrze jakby obie pomogły ale troszeczkę mniej wiecej w tym samym wymiarze czasowym . pozdrawiam .

Gość gość
Jesli obie pracują to dobrze jakby obie pomogły ale troszeczkę mniej wiecej w tym samym wymiarze czasowym . X Dlaczego mają pomagać, bo co? Może one też są zmęczone, nie mają tyle siły, są schorowane, żeby zajmować się małym dzieckiem. Dlaczego w większości z was jest takie myślenie? To są wasze dzieci, one już swoje odchowały, są babciami, wpadają na kawę z prezentem i wracają do siebie. Dlaczego oczekujecie, że wasze matki będą wam wychowywać dzieci? Takie z was egoistki, że myślicie tylko o sobie?

Gość gość
Nie odpisuje, przeciez ona codziennie zaklada ten sam temat, wyjysk cos nowego, do tego jest chyba niskiej inteligencji, bo nie zna znaczenia slowa upokorzyc, nie karmcie trola