Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Przy czasie nieokreślonym my ostatnio podpisalysmy aneksy ze czas wypowiedzenia to jeden miesiąc.

Gość gość
Dziewczyny jak u was wypadł tajemniczy klient w kwietniu, wiecie?

Gość gość
Powiedzcie mi, bo jakos w regulaminie nie widziałam i nie wiem jak to jest. Czy kupując mleko początkowe dla dzieci, kasa nie idzie na nasze konto ? Chodzi mi o te 5%? Bo zrobiłam zakupy za ponad 100 zł na mleko i ta kasa nie doliczyła sie do stanu konta.

Gość gość
Nie idzie, w regulaminie jest napisane ze mleka di początkowego karmienia niemowlat nie wchodzą

Gość gość
Tak samo jak nie wchodzi tez np alkohol. W regulaminie napisane jest co nie podlega rabatowi 5%

Gość gość
Właśnie nie mogłam sie dokopać do regulaminu. Ale dziękuje za odpowiedzi ;)

Gość gość
Dziewczyny podpowiedzcie gdzie złożyć podanie i pomoc mam trudną sytuację mąż stracił pracę i na razie szuka tak już od pół roku 500 Plus też się nie należy bo za dużo zarabiam w ross

Gość gość
Czemu kierownicy i zastępcy milczą?? Ładnie tak nic nie robić, a premię pokaźną za obrót wziąć?? Te premie nas dzielą, tak samo jak wyjazdy na centaura,regułami dzieli pracowników na lepszy i gorszy sort z tym że my,tzn.ci gorsi zapie....na tych lepszych.Ale wszystko jest do czasu....

Gość gość
Nie ma podań o pomoc.Nic takiegio nie funkcjonuje.Jezeli chodzi i te premie za obrót to są to groszowe sprawy i nie co miesi ac.Trzeba wiele warunków spelnic aby ja dostac.

Gość gość
dziś w każdej firmie są różne stanowiska i zarobki. Skoro uważasz że KS czy z-ca nic nie robią to czemu nie awansujesz?? Zachęcam!!!! Będziesz zarabiać kokosy i pić kawę na zapleczu! Prezes też zarabia więcej, a przecież nic nie robi..:) pozdrawiam i miłego dnia

Gość gość
do dziś Możesz wnioskować o pomoc do działu kadr lub socjalnego. Z tym że to musi być na jakiś konkretny cel (operacja czy choroba dziecka, jakiś wypadek losowy), musi to być jakoś udokumentowane. Proponuję zadzwonić do kadrowej i się dopytać. To jest jednorazowa pomoc finansowa a spróbować złożyć podanie zawsze możesz... życzę powodzenia:)

Gość gość
Złotówka idzie w październiku lub wrześniu (nie pamiętam który miesiąc na 100%), wystarczy raz zrobić zakupy na daną kartę, ale jeśli ktoś robi przez ten okres od początku do października lub września zakupy w różnych sklepach to złotówka idzie tam gdzie zrobił zakupy więcej razy

Gość gość
odnośnie roszad: Masz na myśli Warszawę? tu zawsze się coś dzieje...

Gość gość
U nas wreszcie asystentki się postawiły z 6 sklepów razem napisały rezygnację z asystenta i co .....w zamian???dostały całe etaty !można .....można widocznie wzięły przykład z biedronki :-) brawo dziewczyny!

Gość gość
Inwentaryzacja jeśli jest dodatkowa to poprawkowa na wniosek kierownika sklepu innych w ciągu roku nie ma. Chyba że tak kradną u was i może krr z kierownikiem podjął taka decyzję Ale wątpię...

Gość gość
Jak to sie postawily? W jakim miescie dali im cale etaty?

Gość gość
Po ile u was trwaja nocki? Czy osoby ktore maja male dzieci maja nocki?

Gość gość
tylko rezygnację złożyły z asystenta I taki był efekt.narazie dziewczyny są usatysfakcjonowane zawsze parę złoty więcej do pensji

Gość gość
Moja kierowniczka to bez problemu wziela by inna osobe na moje miejsce wiec u nas takie cos nie przejdzie :-/ lecz jak dostalyscie to moze firma wreszcie dala by do wyboru kto chce caly etat a kto chce 3/4

Gość gość
Nocki do 12 godz.do 3 roku masz prawo nie chodzic na nocki.Ja nie chodze i pracuje max.do 22.00

Gość gość
Podanie o pomoc sklada sie za posrednictwem KR, jest to bezwrotna pozyczka dla osob w trudnej sytuacji.

Gość gość
Czy pani aneta znów rozstawia pracowników jak pionki po sklepach ? Bez pytania . O to chodzi z roszadami . Dobrze ze juz jestem w innym regionie .

Gość gość
3/4 etatu to dla nie marzenie. Mam pół i zero szans na więcej pomimo braku osoby. Mimo, iż zawsze mam wypracowane 3/4 i więcej...

Gość gość
do gość dziś "Po ile u was trwaja nocki? Czy osoby ktore maja male dzieci maja nocki?" Nocki różnie, w zależności od wielkości dostawy (czy to 12, 15, czy 20 boksów), od 5 do 12 godzin nawet (czyli max), ale to wtedy, gdy jest ponad 20 boksów, gdy się spóźnią, lub dostawa nad ranem. U nas jesteśmy 2 + chłopak na krócej.Czasem przychodzi się kilka godz. przed dostawą i robi layouty, czasem po dostawie, więc nie ma jednoznacznej odpowiedzi, ile trwają nocki. Co do dzieci, jeśli nie ukończyło 3-ego r. ż. (lub 4-ego, niech mnie ktoś poprawi) można nie chodzić na nocki.

Gość gość
Aż tak nie kradną, miałyśmy 1 próg... A jednak mamy dodatkową inwenture

Gość gość
Biedronce lepiej szanuja ludzi dajac kazdemu caly etat

Gość gość
Oczywiste jest to że cały etat jest wskazany dla asystentów ile my robimy wyreczja się nami a do tego firma chce abyśmy robiły i umiały to co kiero

Gość gość
Znow posty sie nie dodaja :-/

Gość gość
Mając małe dziecko do lat 4 nie musisz się zgodzić na nocki czyli na prace w godzinach 22-6. I tak samo jest z delegacja czy praca powyżej 8 godzin. Z tym ze jeśli nie zgadzasz się na pracę pow 8 godzin to ma się tylko goły etat. Pozdrawiam

Gość gość
Posty nie dochodza :-/