Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
pytanie do osoby z 19:45 a ile jest u was osób funkcyjnych i na jakich stanowiskach?

Gość gość
Do 21:49 Rossmann został zamknięty ponieważ zrezygnował z wynajmowania lokalu. Cieakwe co bedzie następne...bank? Apteka? Tak to jest jak otwierają sklepy obok siebie a potem sie dziwią że klientów nie ma i sklep zamykają. Trzeba się przerzucić na inny, daleko nie jest. Szkoda, bo to pierwszy Rossmann w Cz-wie i każdy się przyzwyczaił.

Gość gość
Hej byla wyplata??

Gość gość
Jutro kadrowa mowila.Przestancie nudzic wreszcie.Macie punktualnie nie to co w innych firmach,wiec przestancie zadawac te durne pytania.

Gość gość
8-ego czy 9-ego są od kilku miesięcy przelewy tylko wtedy jeśli 10 wypada w weekend. Rozumiem, że niektórzy czekają na kasę, bo im brakuje, ale święte prawo firmy zrobić przelew 10 rano. I tak się cieszmy, bo pracując ponad 5lat w Rossmannie nigdy nie dostałam wypłaty po 10.

Gość gość
Pko ma wyplate☺

Gość gość
Jasne jasne :). To idź na zakupy :)

Gość gość
Do 9.59 o czym ty dziewczyno piszesz?? Jak masz umowę to pracodawca nie ma prawa wysłać Ci później niz jak jest zapisane. Jeżeli my musimy się wywiązywac z umowy jako pracownicy to pracodawca również. Chyba logiczne. A prawda jest taka że rossmann zawsze robi przelewy na ostatnią chwilę 9,10. Wszyscy już dawno po wypłacie a my czekamy. Nie dlatego że nie ma co do gara włożyć ale niektórzy mają kredyty czy inne płatności.

Gość gość
Nie, nie ma. Wypłata będzie jutro.

Gość gość
Co za popieprzony kraj. Czekam na wyplate by móc natychmiast po jego pojawieniu splacic rate kredytu, a nie by lecieć na zakupy... pomijając to mamy chore czasy, gdzie kobieta cieszy sie ze ma wyplate na czas mimo iz tak wynika z umowy.

Gość gość
Jakie Wy glupie jestescie.Wyplata jest w tedy kiedy ma byc a Wy macie jakies problemy.Nauczcie sie dysponowac kasa.Albo napiszcie specjalnie do prezesa,ze dzien wczesniej chcesz wyplate.Katastrofa...Księżniczki

Gość gość
Jest w pko

Gość gość
I tak co miesiąc każdy myśli że będzie wypłata a tu psikus... Wysyłają jak im wygodni e

Gość gość
Z tym terminowym wypłacanie wypłat jesteście śmieszne! Każda duża firma wypłaca pieniądze na czas lub nawet przed. Mąż również ma, ze wypłata 10 dnia każdego miesiąca. On dostał wczoraj. Z tego co wiem to z problemem nieterminowych wypłat borykają się jedynie pracownicy tzw. Prywaciarzy. Mam być wdzięczna firmie ze zapłaci mi w terminie za wyrywanie sobie nic z tylka, ze latam z wywieszony językiem.. ..bo trzeba dużo zrobić... taka jest polityka firmy. Śmieszne!

Gość gość
To pko ma czy znów jaja sobie robocie?

Gość gość
Do 10:59 naucz się kretynko czytać ze zrozumieniem najpierw a dopiero odpowiadaj.

Gość gość
Nie ma jeszcze w pko bp sa

Gość gość
A nasza firma to niby nie prywatna? Pracowałam w równie dużej przez 9 lat i wypłate miałam wg umowy 10 to zawsze gdy wypadał w piątek lub weekend wypłata była 12-13 dopiero. Bo w umowie jest że firma w dniu 10 wypłaca wynagrodzenie czyli robi przelewy a nie masz je mieć na koncie.

Gość gość
Najgorsze są te wasze ciągle telefony do nas do Centrali kiedy pójdą przelewy, czy już poszły, albo pytania 11 czy już premie inwentaryzacyjne liczymy i kiedy będą

Gość gość
Do 11:28 kretynka to Cie zrobiła...:)

Gość gość
12.26 bez takich wrzut proszę; to może kogoś zaboleć; masz prawo mieć swoje zdanie a jak chcesz się nim dzielić to zrób to osobiście a nie anonimowo;

Gość gość
12:26 gratulujemy mądrej odpowiedzi. Ciekawe czy jesteś taka mądra w pracy.

Gość gość
Wczoraj o 6.10 bandyci ukraińscy zamordowali Michaiła Tołstycha pseudonim Givi bohatera Rosyjskiego który odznaczył się walecznością z bandytami ukraińskimi,pochylmy czoła i załóżmy czarne opaski ,niech mu ziemia lekką będzie i chux w d**e banderze

Gość gość
Do 12.26 nie dziwne że Wac Panią drażnią telefony od pracowników bo przecież w godzinach pracy siedzi się na kafeterii i ulica innym...

Gość gość
Ubliza *

Gość gość
Pko BP są czy nie

Gość gość
Nie ma..

Gość gość
Nie ma dalej. Chyba że popołudniu na fajrant zrobią, ale chyba lepiej na jutro się nastawić. Dzwoniłam do Kadr to nikt nie odbiera

Gość gość
PKO ma wypłatę :)

Gość gość
Dziewczyny ja mam PKO i jest kaska posprawdzajcie. Niektórzy mogą mieć później przy ostatnim przelewie bo jakoś późno puścili kasę.