Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
Raz na 3 lata mozna

Gość gość
Czy u Was jest już wystawiona gazetka Skarb? Jak nie to od kiedy będzie?

Gość gość
Te promo jest tak powalone że nikt nic nie wie. Niech zrobią teraz 5+2 i mogą zamykać powoli te drogie sklepy

Gość gość
wypłacili dziś za umowy zlecenia

Gość gość
PKO nie ma więc dziś nie będzie.

Gość gość
Premia bedzie w pt potwierdzone info

Gość gość
Witam serdecznie! Mam pytanie do kolezanek bardziej doswiadczonych I wyzszych stanowiskiem Od dluzszego czasu jestem niestety w otwartym konflikcie z pracownikiem ochrony Z mojej strony wyglada to tak, ze totalnie ignoruje chlopaka, natomiast czuje sie przez niego szykanowana Pozwala sobie na wysmiewanie sie z mojego wygladu przy klientach, kiedy nikt nie patrzy prycha na moj widok I rzuca bardzo bardzo mocno kasliwe uwagi, Nie jestem osoba z natury silna psychicznie I bardzo biore do siebie to jak on sie wobec mojej osoby zachowuje, przyznam nawet, ze jego zachowania moglabym podciagnac pod mobbing psychiczny, bo ewiedentnie czuje sie zaszczuta. Problem w tym, ze on ma dobre stosunki z moja kierowniczka I wspolpracownikami Kolezanki komentuja to tak, ze " daj spokoj on probuje zwrocic na siebie uwage", a kierowniczka nie traktuje niczego powaznie Otoz mam pytanie, poniewaz chce sprawe ruszyc dalej, bo nie wyobrazam sobie wspolpracy z tym ochroniarzem, bo czuje sie mobbingowana Jak powinna zostac zachowana droga sluzbowa w zlozeniu skargi na niego I wyegzekwowaniu kary, ktora powinien poniesc? Zamierzam oczywiscie porozmawiac z moim kierownikiem, gdy nic to nie da z koordynatorem ochrony, czy gdyby to nie podzialalo, to moge zarzadac rozmowy z KR I ewentualnie dalej? Czyli gdzie? Dzial rewizji?

Gość gość
Oj , u Nas na sklepie dziewczyny trzymają sie razem czy to kasjer czy asystent ( wiem ze rzadko sie to zdarza ) jeśli chodzi o ochronę to jest mega rotacja i jeśli ochrona jest natarczywa , nachalna wobec dziewczyn to kop w dupę i po sprawie ale Kiero nas wspiera i wysłuchuje . Poza tym i tak sa daremi sklep 6 lat otwarty i 0 zatrzymania w większości śpią lub sa na przerwie . Banda jełopow . Pogadaj z Kiero i postaw sprawę jasno .

Gość gość
Jak kierowniczka nie reaguje to zostaje Ci Kr i możesz pogadać z koordynatorem ochrony no i KRrewizji. Spróbowałabym jednak jeszcze raz z KS pogadać powiedzieć jak sie czujesz, jakie to w tobie emocje wzbudza i ze najzwyczajniej w świecie sobie nie życzysz takich komentarzy o zachowania z jego strony i oczekujesz ze sie tym zajmie i z nim pogada a jak nie to uprzedziłabym ze ruszę ze sprawa wyżej. Moze wtedy potraktuje to poważnie i cos z tym zrobi a jak nie to zawsze masz podkładkę ze rozmawiałaś z KS i uprzedzałas ze powiadomisz Kr :) powodzenia i nie daj sie!

Gość gość
Przykre jest to co Ciebie spotyka... porozmawiaj z kierownikiem jeśli nie weźmie tego na poważnie to poinformuj ja ze chcesz rozmawiać z kr i wszystko powiedzieć... ochrona wg Ciebie nie zachowuje się z zgodnie z wymogami, nie wnikam już w to ze zachować się nie potrafi

Gość gość
A może zdobądz siły i powiedz mu, że żarty się skończyły, Ciebie to już nie bawi i zgłosisz to kierownika ochrony. Albo zacznij robić to samo co on, powiedz mu, że leczy kompleksy małego członka, żeby zajął sie pilnowaniem ochrony a nie obserwowaniem Ciebie. W razie czego powiedz do kierownikowi ochrony, że zamiast patrzec sie w monitor patrzy i dokucza Ci. Na pewno bedzie wkurzony na niego. Zobaczył, że jestes słaba i bedzie Cię pognębiał jeszcze bardziej. Walnij ręką w stól, powiedz basta. U mnie w sklepie jeden został zwolniony bo chamsko odezwał się do dziewczyny. Zostanie pewno przeniesiony na inny sklep. Walcz i nie daj się pomiatać.

Gość gość
Tak czytam i czytam. Mają rację idź do KS i postaw sprawę jasno i twardo powiedz co o tym myślisz, bądź stanowcza. Jak nie KS to KR. Sprawa na pewno zostanie wyjaśniona. Zainteresowała mnie też ta pożyczka 20tys. Ktoś już brał? Ile wynosi rata i na jaki okres rozkładają.

Gość gość
20000 / na 18 miesięcy x 2 %.. = 1133,33

Gość gość
Bardzo dziekuję Wam dziewczyny za rady :* Jutro pojdę do KS i ewentualnie jak nic to nie da to KR i dalej, dzieki za wsparcie, najwazniejsze to nie dac sie zaszczuć

Gość gość
Tez miałyśmy taka sytuacje z ochrona, jednak nas było wiecej i nie chciałyśmy go, bo wtrącał sie w nasze prywatne sprawy, głupio komentował i donosił ks jak któraś miała gorszy dzień i siedziała tylko na kasie. Ks nie zrobiła z tym nic, wiec my zgłosiliśmy to odrazu rewizji, przyjechał pan Kauffmann i koordynator ochrony, wiem ze dostał naganę i przez pół roku nie dostawał żadnej premii. Nie wiem do było dalej, bo każda sie przeniosła na inny sklep, przez ochronę i ks bo oni sa siebie warci. Jeżeli ks i Kr sa w dobrych stosunkach to Kr nic nie zrobi :)

Gość gość
TAK TRZYMAJ. BĄDŹ TWARDA.

Gość gość
Gość 21.12 dziękuję za odp

Gość gość
do gość dziś Do DOMKI Bardzo dziękuję, znalazłam w tych wnioskach wszelkie info ;)

Gość gość
Gdzie mogę zgłosić mobbing mojej KS? KR odpada bo nawzajem z KS sobie tyłki liżą. A ja już psychicznie nie daję rady,muszę coś z tym zrobić.

Gość gość
Do centrali

Gość gość
Witam serdecznie mam pytanie odnośnie premii inwentaryzacyjnej. Czy jeśli jestem zatrudniona na stanowisku kasjer sprzedawca od 25 sierpnia 2016 roku to czy otrzymam marcową premię? W grudniu nie otrzymałam gdyż księgowa powiedziała,że musiałabym być zatrudniona od lipca, zapytałam ją o tą marcową premię to powiedziała,że jak już to dostanę tą premię w marcu ale w sumie to ona sama do końca nie wie. Co myślicie?

Gość gość
Oczywiście ze dostaniesz marcowa. Byłam zatrudniona od grudnia i dostałam.

Gość gość
Hej dziewczyny. Czy same od siebie informujecie o akcji 2+1, czy też jest zakaz jak było przy perfumach? P.S. Millenium, premii nie ma.

Gość gość
informujemy, przecież leci reklama w tv więc to chyba żadna tajemnica a w końcu mamy robić obroty

Gość gość
No tym razem mamy powywieszane info na sklepie, promo bardziej się opłaca Rossmannowi więc o niej informuje, ciekawe czy będzie dzisiaj premia?

Gość gość
Dzięki, na naszym nic nie wisi, że 2+1, dlatego pytam :)

Gość gość
Bo nie moze wisiec na sklepie zadna informacja...

Gość gość
Ktos pisal ze kasa ma być w piatek

Gość gość
Ile moze zarobic asystent w warszawie?

Gość gość
2000 kasjer, ok 2500 w wawie Asystent, 3000 z-ca, a kiero ok 4000