Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MożeJednakTu

Żebromarchewka

Polecane posty

Gość gość
Ja na miotle biore jedzenie Asiu ;) Wszystko sie zmieści ;) i " połówki" i szynki i wszystko ;) Bede gotowac Wam gdy pojdziecie na plaże bo ja upałów nie cierpie ;) K

Gość gość
Joasia dziś Nic się nie martw, mam w okolicy opuszczone ogródki działkowe, jest już wiosna, może co wyrosło Olinka Myślę, że bezpieczniej z trzema niż z jedną ;-) H-g

Gość gość
Znowu sie zacielo dziadostwo K

Gość gość
>>>>>>>>>>>>

Gość gość
Zrobie dla Was sernik z malinami ;) juz beda malinki ;) Deserki koktajle i drinki ;) to wszystko do Kasi nalezy ;) Pazurke tez moge karmic i zajmowac sie nia :) K

Gość gość
Olinka juz moze chyba wszystko jesc wiec nic jej nie zaszkodzi :) Wszystkim swieze powietrze morskie tez sie przyda na wszelkie alergie ;) K

Gość gość
Czyli nazwiemy temat " wlochate kalesony" ? ;) :) K

Gość gość
To ja zmykam na długi spacer po plaży z Oli przed jedzeniem :D Trochę jodu musimy sobie zmagazynować na cały rok ;) J

Gość gość
Mop, miotła i odkurzacz też muszą odpocząć przed powrotem do domu, więc wstawimy je do piwnicy, do wyniesionego wcześniej dywanu. J

Gość gość
Poproszę o jakąś więc drapieżną wersję tych kalesonek. Włochate kalesony zagryzą wasze wygodne, nowe piżamki ... i będzie spokój. Nie napiszę że święty, bo mógłbym od Olinki oberwać ;-) H-g

Gość gość
A czwórka nie jest przypadkiem dwukomorowa? Czy już mi się miesza z tymi namiotami z topikiem? J

Gość gość
Ten spiwor mumia z linku mi sie nie pokazal , musze sama znalezc zdjecie na necie ;) K

Gość gość
Dokleimy Ci sztuczną protezę do kaleson, jak chcesz mieć drapieżne, bo jeszcze takich w panterkę to nie widziałam :D :D :D ;) J

Gość gość
gość dziś "To ja zmykam na długi spacer po plaży z Oli przed jedzeniem Trochę jodu musimy sobie zmagazynować na cały rok" x O.. jak najbardziej :) I popływać przy ładnej pogodzie :) Morska woda ma dużo magnezu, który ładnie się wchłania przez skórę i wówczas spokojniejsze rozmowy będą ;) Oli.n

Gość gość
Joasia dziś "A czwórka nie jest przypadkiem dwukomorowa? Czy już mi się miesza z tymi namiotami z topikiem?" Patrząc na powierzchnię mojego balkonu to jedynka u podstawy a czwórka na wysokość. Tropiku nie trzeba, bo i tak będzie ciepło :-) H-g

Gość gość
Myslalam ze mumia tak wyglada hahaha a mumia wyglada jak chudy spiwor hehe Kasia to jest zacofana K

Gość gość
Oli o spokojne rozmowy się nie martw. Jutro otworzę emocjonalną puszkę pandory i już będzie o niebo lepiej ;) J

Gość gość
Kasia takie ubranko jest fajne, ale nie praktyczne. Niech Ci się tylko siku zechce i musisz się cała rozebrać i przy okazji zmarznąć ;) J

Gość gość
Olinka "Morska woda ma dużo magnezu, który ładnie się wchłania przez skórę i wówczas spokojniejsze rozmowy będą" Skład naszej wody jest dużo bardziej urozmaicony, poza magnezem ma w sobie i pełną tablicę mendelewa. Więc tego zdrowia pod dostatkiem :-D H-g

Gość gość
O kotke nie martw sie Hg :) ;) Zajme sie nia tak ze nie bedzie chciala mojego powrotu do domu ;) K

Gość gość
A taj pani od noszenia kombinezonu zrobiły się dziwne usta ;) :P J

Gość gość
Aaaaaa bo to trzeba od gory ściągać w dol ;) haha K

Gość gość
Zaraz zobacze jakie jej sie usta zrobily ;( K

Gość gość
Takie jakby już jej się chciało ;) J

Gość gość
gość dziś "Patrząc na powierzchnię mojego balkonu to jedynka u podstawy a czwórka na wysokość." x O i super :) To tylko miejscówka dla mnie :) Muszę chwilami mieć czas wyciszenia i pobycia sam na sam z Najwyższym i podziwiania Jego pięknych widoków :) Oli.n

Gość gość
Oooo rzeczywiscie usta straszne :) Od tylu smiesznie wyglada w tym spiochu ;) Wiecie ze dziennie widze minimum 50 kobiet z takimi ustami jak ona, zrobionymi sztucznymi i wszystkie wygladaja tak samo, jak glonojady . Widze ze szczecinskie kliniki urody estetycznej maja co robic ale czy to estetycznie wyglada ? ;) K