Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MożeJednakTu

Żebromarchewka

Polecane posty

Gość gość
Hahaha Asiu nie chce byc wscibska ale do czego jest ten wniosek ? :) pisalas juz wczesniej o nim :) jesli nie chcesz nie musisz pisac. K

Gość gość
Asiu Hg predzej by sam poszedl spac na podloge niz zebysmy my spały na podlodze. To gentelmen :) K

Gość gość
Ja pierdziele kurde znowu sie zacielo, tak szybko , przeciez dopiero byla zacięta strona K

Gość gość
A kij, raz się żyje wybieram brzeg łóżka z lewej strony :D J PS Dużo miejsca nie zajmuję i jak zasnę, to większość nocy śpię w jednej pozycji. :P

Gość gość
Joasia dziś Dywan właśnie zwijam i wynoszę do piwnicy razem ze wszystkimi kocykami ;-) Pozostaje łóżko, ale zaręczam że bardzo wygodne ;-) Zapytam się jeszcze kota co on na to. Jak go znam to i kawałek fotela czy krzesła też mu wystarczy ... w sytuacji awaryjnej Tylko plakat z napisem "AWARIA" muszę jeszcze wymalować :-) H-g

Gość gość
Asiu ja krece sie tysiac razy wiec wszyscy zjechaliby na podloge. Ciekawe jak kicia by to zniosła ;) K

Gość gość
Kochana ja już miałam taką sytuację nad morzem. Kolega odstąpił mi swoje dwuosobowe łóżko i oddał najlepszą pościel. Poszedł spać na podłogę na malutki dywanik z poduszeczką i kocem. Trzeciego dnia jak go opierniczyłam, to położył się spać jak człowiek i nawet nie czuliśmy, że ktoś jest na łóżku obok. Mogłam sobie na tak niezręczną sytuację pozwolić, bo nie była w kręgu jego zainteresowań :D :P Jednym słowem byłam bezpieczna pod każdym względem ;) J

Gość gość
Czyli kotka wybredna nie jest. Mojej jak sie przeszkodzi w spaniu to w nerwach szybko zeskoczy i jeszcze tylnymi pazurami specjalnie zahaczy z nerwow posciel albo kocyk. Czasem sie porusze niechcaco i ona sie przestraszy i tak wlasnie robi hehe K

Gość gość
Joasia dziś Po lewej stronie mam okno, jedyne w mieszkaniu drewniane, dmucha więc wszystkimi szparami. Ty sobie pośpisz a ja oka nie zmrużę rozgrzewając. A kij, raz się żyje ... jakoś sobie poradzę :-D H-g

Gość gość
Hg wszystko wynosi do piwnicy wiec marne szanse Asiu na spanie na podlodze ;) K

Gość gość
To wiemy kto idzie spać na fotel :D Ja się muszę wyspać i wytrzeźwieć przed lotem do domu. A w moim łóżku mam już jedną wiercidu/pkę, która budzi mnie co chwilę ;) J

Gość gość
Spojrzalam na godzine i nie wierze ze jest godzina szatana juz. Myskalam ze 22 jest ;) K

Gość gość
Wiercidupka hahahah i ja tez wiercidupka . Moj wypoczynek jak sie rozłoży to ma chyba 3 na 3 . Ogromne bydle. Tylko jest glupi bo sa szpary i przecinaja mnie wpół ;) K

Gość gość
U mnie są okna plastikowe, a i tak po tylu latach zdążyły się rozszczelnić na amen. x Poza tym w mieszkaniu po dziadziu, gdzie spałam z mamą i młodszym bratem na dwóch zsuwanych materacach, na podłodze okna też były drewniane - ponad 100-letnie, więc wiatru się nie boję. ;) J

Gość gość
Hg zazdroszcze Ci drewnianego okna :) U moich rodzicow sa drewniane i dom sam oddycha na bieżąco a nie jak u mnie puszka a ta dziura w kuchni pod oknem to jakis zalosny wymysl. Powietrze w kuchni wali w twarz jak z lodowki. K

Gość gość
Olinka tez ma plastikowe okna. Widzialam na zdjeciu. Ciekawe jak awokado sie sprawuje ;) Zapisuje sie pierwsza zeby je zjesc ;) K

Gość gość
A znając życie to kotka mi się sama wepcha jako termofor, bo mam tak ze wszystkimi kotami jak u kogoś śpię, kto posiada kota. Raz oberwałam od kocura mojej przyjaciółki pazurami w głowę, bo nie mógł się do mnie wepchać na polówkę :D J

Gość gość
No tak Joasia z kotem na łóżku ... przyjdzie mi się zwinąć w kłębek na fotelu ;-) H-g

Gość gość
To co pisalam o moim domu to nawet szans nie ma. To tylko moje marzenie. Musiałabym zyc tysiac lat by zarobic na niego :) Mam tylko skopiowane zdjecia z neta i czasem patrze na nie ;) Moze chociaz sobie kupie imitacje kominka bo w bloku nawet nie mozna miec prawdziwego ;) K

Gość gość
gość dziś "No tak Joasia z kotem na łóżku ... przyjdzie mi się zwinąć w kłębek na fotelu " H-g No dobrze a co ze mna? Gdzie ja bede? Na balkonie ? ;) hehe K

Gość gość
Ja zejde do piwnicy bo tam bedzie wyniesiony dywan z kocykami ;) K

Gość gość
Jeszcze muszę ostrzec przed jednym, czasem jak się budzę i zaczynam przeciągać to włącza mi się dziwne mruczenie. Już słyszałam, że słodko mruczę jak kot, a mi to brzmi jak licznik Geigera :D A przeciągam się jak mnie kręgosłup boli po spaniu. Syn wtedy się do mnie łasi i mówi "kociątko" i robi tak samo :D J

Gość gość
Kasia no gdzie Ty masz być? Na prawym brzegu łóżka :D J

Gość gość
Joasia "...brzmi jak licznik Geigera" A jak ma brzmieć? To przez te zakupy w Biłgoraju :-D H-g

Gość gość
Po drodze chyba będę musiała wynaleźć sklep z "babcinymi majtasami" i piżamę ze spodniami pod pachy, żeby mnie przypadkiem nie jakieś wietrzysko nie przedmuchało :D :D :D K

Gość gość
gość dziś "Po drodze chyba będę musiała wynaleźć sklep z "babcinymi majtasami" i piżamę ze spodniami pod pachy, żeby mnie przypadkiem nie jakieś wietrzysko nie przedmuchało K" To nie ja pisalam M

Gość gość
Kasia "To co pisałam o moim domu to nawet szans nie ma. To tylko moje marzenie. Musiałabym żyć tysiąc lat by zarobić na niego " To proste Najpierw kupujesz ogródek przy tym domu W ogródku wykopujesz skarb Kupujesz ten dom obok :-) H-g

Gość gość
Jak się Kasieńka rozkica po łóżku, to idę na krzesło spać, chyba że się trochę na fotelu przesuniesz. Fotel chyba jest wygodniejszy od krzesła :P J

Gość gość
Mialo byc to nie ja pisalam ;) O tych majtasach Kasia nie pisala. Pomylilam literke, wpisalo mi sie M To Asia napewno pomyliła swoje imie K