Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MożeJednakTu

Żebromarchewka

Polecane posty

Gość gość
gość dziś "Ciekawe jak awokado sie sprawuje" x Wyrosły nowe cztery liście ale tak jak się wcześniej spodziewałam muszę je jednak przesadzić. Czytałam, że ta roślinka lubi momenty przesuszenia inaczej jej liście robią się ciemne na brzegach. I te starsze dokładnie takie się zrobiły czyli nadszedł czas żeby ją przesadzić. Przed świętami kupiłam rozmaryn. Malutki i marniutki bo był już ostatni więc go będę próbowała jakoś reanimować i przesadzę go do tej doniczki samo nawadniającej. Szukając info wpadłam na świetny filmik instruktażowy: Jak wyhodować "Rosemary" oddziałów kupowanych w supermarkecie - (część 1) https://www.youtube.com/watch?v=nATcbH5XNB0 Oli.n

Gość gość
Dołączył ktoś po cichu??? :-) H-g

Gość gość
Kasia z tymi majtasami to ja, tylko mi już telefon psikusy robi i nie spojrzałam przed wysłaniem, stąd ta pomyłka :D :D J

Gość gość
Kasia "To co pisałam o moim domu to nawet szans nie ma. To tylko moje marzenie. Musiałabym żyć tysiąc lat by zarobić na niego " To proste Najpierw kupujesz ogródek przy tym domu W ogródku wykopujesz skarb Kupujesz ten dom obok H-g" Jak pisalam post o domku to pomyslalam o Twoich zyczeniach urodzinowych Hg :) O tym skarbie wykopanym na działce :) K

Gość gość
Kiedys probowalam spac w wielkim fotelu ale sie nie dalo. Ciagle sie krecilam . Na poczatku bylo ok ale im dluzej to trwalo to byl koszmar wiercenia sie. K

Gość gość
No i się teraz nam śmieszna literówka wdarła i zrobiła zamieszanie :D J

Gość gość
Olinko moja corka robi koktajle z awokado i banana i zawsze jak patrze na pestke to mysle o Tobie :) czesto sa te pestki wiec czesto mysle :) teraz tez jedna kulka lezy sobie :) K

Gość gość
Olinka A jak działa doniczka? Uzupełniałaś już wodę? H-g

Gość gość
I taką atmosferę pół żartem, pół serio lubię, bo nas to relaksuje i uspokaja. Tylko szkoda, że Ci muszę porwać kocicę;) J

Gość gość
gość wczoraj Olinke tez znajdziemy potem bo drzewa tez byly podwórko i drzewa x Od podwórka nie dojdzie się gdzie to jest :P Od drugiej strony owszem bo mieszkam dość charakterystycznym miejscu. Oli.n

Gość gość
Moj telefon podpisał post literka M. No niezle. Ale to tylko telefon nabroil. Nie oszukalam z imieniem :) K

Gość gość
Kurcze a moze bede kiedys czysta jak Maria :) ;) to moze jakis znak . Fajnie by bylo zyc z Wami wiecznie. K

Gość gość
Joasia dziś I robi się bezpieczniej :-) Żaden ciekawski czy ciekawska nie ma szans przebrnąć przez te nasze wpisy, żeby wyłuskać dla siebie coś użytecznego ;-) Zginął by pod tą lawiną :-D H-g

Gość gość
Kasia to była naprawdę nieświadoma pomyłka. Nowy telefon a tak broi. x Jak chcesz to kupię Ci taką samą piżamę ze spodniami pod pachy z wiskozy i "babcine majtasy", żebyś też czuła się bezpiecznie przy tym dmuchającym oknie ;) J

Gość gość
Olinko ja dorwe te awokado ;) jak wiewiór orzeszek w epoce lodowcowej hehe Zartuje Olinko, nie bierz sobie do serca glupot ;) Jestes delikatna i sie boisz ale nie martw sie :) nigdy nic Tobie sie nie stanie. Masz swoich aniołów i my tez Twoje anioly ;) tzn ochroniarze ;) do aniołów nam daleko ;) K

Gość gość
Czyli Asiu, Ty jestes teraz Kasia a ja Maria. Ale numer, obie sie pomylilysmy. Znow jakis znak czy co K

Gość gość
gość dziś Olinka A jak działa doniczka? Uzupełniałaś już wodę? x Działa ok. Uzupełniałam wodę w sumie aż dwa razy :) od jej założenia. Także jak dla mnie dobry patent i dobrze sprawdziłby się przy wyjazdach. Komiczne jest to kiedy leje się wodę przez "lejek" to ten patyczek nieśmiało się wysuwa w górę do zaznaczonej linii granicznej. Takie teraz mam dodatkowe atrakcje przy podlewaniu kwiatków :D Oli.n

Gość gość
Tak tez chce takie majtasy po sam biust ;) K

Gość gość
Olinko napewno udałoby Ci sie wyhodowanie cytrynki . Wiesz jak to pieknie wyglada , takie zolte kuleczki w zielonych listkach. K

Gość gość
Hg, ciekawski albo ciekawska jesliby weszli na nasz temat to by dostali na glowe ;) K

Gość gość
Dla Mireczka jako prezent mogę kupić takie włochate kalesony i połówkę gdzieś załatwię na wszelki wypadek. Tylko czy mi się na mopie zmieści? Kasia a Ty na czym przylecisz? J

Gość gość
Olinko Twoje podlewanie to jak zobaczylam na zdjeciu to byla dla mnie nowość. Nigdy wczesniej czegos takiego nie widzialam . Super pomysl ,bo wlasnie jak sie wyjeżdża to idealnie sie sprawdza. Roślinka sama sie podlewa :) Gorzej ze zwierzętami. Hg ma komu zostawic, sasiadka z radoscia zostanie z Pazurkiem a z moja nikt by nie chcial. K

Gość gość
POLÓWKĘ!!! Co za telefon cholerny! Jeszcze do pijaństwa namawia :D :D :D J

Gość gość
Wlochate kalesony , Asiu zastrzelilas mnie hahaha . Wlochate kalesony hahahahahahahahaha Ja przylece tez na miotle , a co tam, przeciez nie moge miec bardziej komfortowy wyjazd od Ciebie Asiu :) Odleglosc chyba mamy taka sama to bedzie sprawiedliwie ;) Olinke moglabym wziac po drodze tylko nie wiem gdzie Olinka mieszka , znajac zycie to tez daleko napewno ode mnie K

Gość gość
Joasia "Tylko szkoda, że Ci muszę porwać kocicę" Mierz siły na zamiary :-D To kobita i to bardzo zazdrosna, do facetów lgnie (!!! ??? !!!) ale na miejscu płci przeciwnej miałbym spore obawy. H-g

Gość gość
Ja wlasnie tak przeczytalam : polowke ;) I bardzo dobrze Asiu , polowka nam sie przyda ;) K

Gość gość
gość dziś "Olinko ja dorwe te awokado jak wiewiór orzeszek w epoce lodowcowej hehe" > no trzeba troszkę poczekać... tylko z 4-7 lat na owocowanie ;) >> " Jestes delikatna i sie boisz ale nie martw sie nigdy nic Tobie sie nie stanie." > Nie boję się Was... :) No dobra... może tylko trochę strasznego H-g ;) Ale może tam z czasem mi minie ;) :D >> "Masz swoich aniołów i my tez Twoje anioły, tzn ochroniarze, do aniołów nam daleko" x Kiciu, sama widziałaś, mnie też daleko do aniołów... :) Oli.n

Gość gość
Oli jak wchodzisz w akcję porwania kotki, to zostaje Ci odkurzacz jako źródło transportu ;) Piszesz się z nami na niezbyt udaną logistycznie akcję podróży nad morze? J

Gość gość
To tak jest Asiu jak sie pisze z telefonu ;) Olinka i Hg pisza z kompa i nie maja takich cyrkow jak my. Dzis nawet razem w tym samym czasie zle sie podpisalysmy. Juz myslalam ze ktos nam na temat wszedl ;) K

Gość gość
H-g mam synka, wiec będzie jej dobrze z tak samo żywą istotką z którą się wyhasa i wybawi do woli ;) J