Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MożeJednakTu

Żebromarchewka

Polecane posty

Gość gość
Olinka Nad doniczką cały czas się jeszcze zastanawiam :-) Co nie kupię jakieś ziele, to szybciej jest posiekane niż by się doczekało kolejnego podlewania :-) H-g

Gość gość
12345678910 i wi-fi dalej nie działa ;)

Gość gość
Olinka : "Kiciu, sama widziałaś, mnie też daleko do aniołów..." Olinko nie martw sie , Jezus tez sie wkurzyl kiedys na ludzi, nakrzyczal na nich a co dopiero anioły :) Jak pomysle to tez Ciebie usprawiedliwiam :) ufalas Hg jak nikomu a tu nagle literka :) to tak jakby Cie zdradził. Byl dla Ciebie jak brat albo wiecej :) Naturalnie tak zareagowalas a pozniej Hg naturalnie zareagował. To bylo powiązane z innym tematem i dlatego. Bylas smutna juz wczesniej a to doprowadziło do wybuchu. Juz sie nie dziwie . Takie nieporozumienie. Na zywo inaczej by to wygladalo gdybyscie rozmawiali wtedy z Hg :) K

Gość gość
Jutro koło południa jeśli mi syn zaśnie, to Wam opiszę wszystko, ale boję się wam skopać humory na weekend:( J

Gość gość
Włochate kalesony? No dziękuję bardzo, podwójny rachunek u fryzjera :-P H-g

Gość gość
gość dziś "Oli jak wchodzisz w akcję porwania kotki, to zostaje Ci odkurzacz jako źródło transportu" > spoko... zrobię skromną bilokację ;) tylko porywać kotki to nie bardzo bo nie wiedzieć czemu koty się do mnie kleją a ja jednak bardziej wolę ludzi ;) > "Piszesz się z nami na niezbyt udaną logistycznie akcję podróży nad morze?" > Nad morze? Zawsze :) I... wybieram osobne spanie na balkonie ;) Namiot sobie postawię i będę podziwiała poranne widoki z balkonu H-g :) Oli.n

Gość gość
To tobie przypadnie polówka, którą po drodze skombinuję, na wszelki wypadek weź śpiworek :D A czy zestaw piżamkowy też taki zamawiasz? Wiskoza dla Kasi to konieczność przy jej delikatnej skórze, ale Tobie mogę załatwić z bawełny ;) J

Gość gość
Wlochate kalesony to dzisiejszy HIT :) Moze tak nazwiemy nowy temat hahahahahahahahaha K

Gość gość
Joasia dziś Czekamy i niepokoimy się już od czasu, kiedy wspomniałaś o tym za pierwszym razem. Nie przejmuj się naszymi humorami ich spieprzeniem, zupełnie. Postaramy się pomóc H-g

Gość gość
Te włochate kalesony są po to, żebyś nam nie zmarzł na tym fotelu :P J

Gość gość
Dla Kasi wiskoza oczywiscie :) Milutki materiał a nie hacząca skorke glupia bawelna ktora rozlazi sie jak babcine gacie ;) K

Gość gość
Ciekawe jaki materiał lubi Olinka :) Pisala kiedys ze nosiła tylko biale rzeczy gdy miala alergie :) K

Gość gość
Olinka " I... wybieram osobne spanie na balkonie" Nic z tego ... jeden za wszystkich, wszyscy za jednego ;-) Przywieź z sobą "czwórkę", żebyśmy mogli się pomieścić ;-) :-) H-g

Gość gość
Kasia to na mnie za bardzo się nie wpychaj, bo ja wolę bawełnę, która mi nie podrażnia skóry i najlepiej przepuszcza powietrze. J

Gość gość
Asiu nie skopiesz nam humorow, cos Ty :) gdy bedziesz pisac to nie bede sie wtrącać :) tylko najpierw napisz ze zaczynasz pisac , zebym czasem nie wtracala swoich durnych postow ;) K

Gość gość
gość dziś "Kasia to na mnie za bardzo się nie wpychaj, bo ja wolę bawełnę, która mi nie podrażnia skóry i najlepiej przepuszcza powietrze. J" Poplakalam sie ze smiechu ;) K

Gość gość
Teraz bedziemy mialy dokad jezdzic nad morze :) ;) Bede miala 400 km dalej ale co tam ;) K

Gość gość
gość dziś Śpiworek mumia z tym kapturem wezmę ;) I zestaw pidżamkowy może być z bawełny np. ekologicznej ;) Oli.n

Gość gość
Kasiu synka kładę spać koło 14.00, więc jak uda mi się go uśpić, to obstawiam, że do 16.00 pośpi, a ja w tym czasie zdążę to napisać. Mniej więcej kilka miesięcy w dużym skrócie. J

Gość gość
Ok. To babcine majtasy i piżamki-antygwałty na wietrzysko z okna dla całej trójki, plus włochate kalesony dla gospodarza oraz polówka. Zmieszczę jakoś wszystko na mops parowego i dolecę ;) J

Gość gość
Pidżamkom odpuszczamy! Tu wiskoza tam bawełna, weźmie i się toto wszystko pogryzie. Zamiast eko będziemy mieli toxi i jeszcze ktoś uczuleniem przypłaci :-D H-g

Gość gość
gość dziś "Przywieź z sobą "czwórkę", żebyśmy mogli się pomieścić" x Tak, tak już... H-g i trzy kobiety w jednym namiocie :D No ładnie się chcesz urządzić... no ładnie, ładnie ;) Oli.n

Gość gość
Dobrze Joasiu . To ja bede wtedy grzeczna w pracy i odloze telefonik ;) Mozesz wszystko pisac :) i nawet sie nie krępuj :) ja tez dzis napisalam cos o sobie wiec i Ty sie niczym nie przejmuj i pisz. K

Gość gość
Kurcze czy moja miotla pomieści wszystko hahaha . A co to " czwórka" ? Wypoczynek ? K

Gość gość
To logistycznie wszystko ogarnięte jeśli chodzi o podróż i nocleg. A co z wyżywieniem? ;) :P Bo mnie jest "łatwiej ubrać niż wyżywić" i mogą być problemy, żeby przyswoić tą herbatę z prądem na pusty żołądek po podróży ;) J

Gość gość
gość dziś gość dziś "Śpiworek mumia z tym kapturem wezmę I zestaw pidżamkowy może być z bawełny np. ekologicznej " Oli.n No wlasnie gdzies widzialam takie spiochy dla dorosłych, to byloby super K

Gość gość
Pogryzą co najwyżej Cię włochate kalesony, a nam nic nie będzie w naszych wygodnych, nowych piżamkach :D :P J

Gość gość
gość dziś Kiciu, jak miałam alergię to tylko biała bawełna. Teraz noszę wszystkie co chcę i wszystkie kolory :) Nawet te, które mnie wcześniej bardzo mocno uczulały :) Oli.n