Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MożeJednakTu

Żebromarchewka

Polecane posty

Gość gość
Nie dosc ze musi znosić nasza antymilosc do Boga to jeszcze ateistow musi z przepaści ratowac. K

Gość gość
23:53 Olinko Ale pamietaj ,ze mamy uczucia :) A to jest ważniejsze niz grubość paznokcia :) K

Gość gość
gość dziś Errata: A NIE wg naszego ograniczonego ziemskiego subiektywnego oglądu rzeczywistości :) Oli.n

Gość gość
W ten Boży plan jakos narazie jeszcze nie chce mi sie wierzyc :) 🌻 K

Gość gość
Kasia dziś Nie widzę u nas żadnej "antymiłości" do Boga a raczej do skażonych człowieczych przekazów :-) H-g

Gość gość
Hg ja pierwsza mowilam ze Olinka ma czekoladowe wlosy i oczy ;) ty zgapiles ode mnie czy tez tak myslales ? ;) K

Gość gość
gość dziś Errata: A NIE wg naszego ograniczonego ziemskiego subiektywnego oglądu rzeczywistości Oli.n Hahahahaha Hahahahahahahahaha Hahahahshsjshshahagahshsh Padlam K

Gość gość
Olinka toleruje nasze zachowanie bo sama taka byla a podobno jeszcze gorsza. Tak pisala ;) ja nie sciemniam jskby co mam dowody ;) K

Gość gość
gość dziś Ale pamietaj ,ze mamy uczucia x No właśnie. I tak człowiek z uczuciami kiedy idzie do piekła to jest straszliwie straszna sprawa :/ Gorsza niż jakikokwiek ziemski horror ... A Pan Bóog w objjawieniach jezusdoludzkosci.pl Mówi, że jego cierpieniem jest to, że nie zapomina na wieczność o żadnym swoim ziemskim dziecku i o każdym pamięta. Tylko jak takie ziemskie dziecko wybrało życie bez Niego to Stwórca nie może złamać wolnej woli, którą mu Dał jako dar i musi się pogodzić z jego decyzją życia na wieczność bez Niego. Olin

Gość gość
Kasia dziś Zebrała się trójka łobuzów i licytują, który bardziej święty :-D ;-) H-g Damy radę z tym rajem ;-) Jakby co, dorobimy kluczyki albo przez komin wleziemy :-D H-g

Gość gość
Kasia dziś Nie zgapiłem, tak Olinkę widzę. Ale ktoś tam na górze mąci mi obraz i co i rusz dostaję błędne koordynaty. Więc i tym razem nic nie jest na pewno ;-) H-g

Gość gość
Olinka jest tajemnicza i nie chce dac wskazówek co do swoich oczkow i wlosow . K

Gość gość
gość dziś Ponieważ to nie ma większego znaczenia :) Dla wieczności ;) Dobranoc :) Oli.n

Gość gość
Olinko nie dosc ze tyle cierpień na ziemi to czlowiek ma jeszcze po smierci dostac po pupie klapsy :( przeciez za zycia kóz mamy konsekwencje :( a potem znowu za to samo ? To tak jakbys dala kare dziecku dzisiaj bo dzisiaj cos nabroilo a na drugi dzuen czy za jakis czas znowu za to samo bys dala kare. Litosci , to przez ile piekiel mam przejsc ? Zeby tylko swiatlo zapalili w tych pieklach , bo umre ze strachu , boje sie ciemności :( K

Gość gość
Mialo byc: Przeciez za zycia juz mamy konsekwencje K

Gość gość
Olinko a co to jest pieklo? Co sie tam odbywa? Jak to wyglada ? Straszą fizycznie czy psychicznie ? I to tak w nieskończoność ? Jasny gwint ;) K

Gość gość
Popchnońć strone ;)

Gość gość
Teraz po 4 postach sie otwiera. Znow bedzie trzeba popychac dziadostwo. Nie da sie tego naprawić ? ;) K

Gość gość
No wlasnie i nadal stoi K

Gość gość
Dobranoc Olinko Dobranoc Kasiu Dobrze że Oli przywołała nas do porządku i wygoniła do łóżek. Jutro zapowiadają piękny, wiosenny dzień. Warto nie przespać, wstać rano, nałapać tej wiosny do butelki i podlać samonawadniającą się doniczkę :-) H-g

Gość gość
A jak Cie poznamy Olinko w tej wieczności ? :) Ja tak pisze jakbym mialam pewność ,ze do wieczności trafię haha dobre K

Gość gość
" Warto nie przespać, wstać rano, nałapać tej wiosny do butelki i podlać samonawadniającą się doniczkę " H-g Fajny tekst :) Dobranoc czlowieczki Niech Wam sie przysnia fajne sny . Ja znow chcialabym sen, ze plywam bez przerwy bez zmęczenia albo jazda sankami po lodach waniliowych ;) hehe K

Gość gość
Dziś po raz pierwszy popełniłam osobisty ajerkoniak wg Korżawskiej, który wygląda tak: https://naforum.zapodaj.net/111adc6fb3ba.jpg.html Po wielokrotnej degustacji miałam wrażenie, że uśmiechnięta pani Korżawska mruga mi z Nieba a nawet usłyszałam jej słowa: tak trzymać :D Oczywiście wypowiedziane jej uśmiechniętym głosem :D Dobranoc ;) Oli.n

Gość gość
Olinko ten ajerkoniak jest zrobiony z miodu? K

Gość gość
Dobrze, ze Olinka napisala jeden post bo jesliby nic nie bylo to bym pomyslala ,ze wszyscy umarli jednoczesnie ;) K

Gość gość
gość dziś ten ajerkoniak jest zrobiony z miodu? x Tak. Dodaje się go do mieszanki wytworzonej z wytrawionych całych jajek ze skorupką w soku z cytryny i koniaku. Coś pysznego :) A przede wszystkim zdrowego bo dostarcza się w ten sposób łatwo przyswajalny wapń. Oli.n

Gość gość
Muszę zrobic taki ajerkoniak . Zawsze lubilam ajerkoniak i juz dawno nie pilam :) K

Gość gość
O! Laboratorium Olinki :-) Z odczynników wpadł mi w oko ten miód nawłociowy, podobno nie ustępujący właściwościom manuka z Australii. Chciałem sobie zamówić przez I-net już jakiś czas temu, ale pomyślałem - po co? Mam producenta o rzut beretem od siebie, to podjadę, zakupię, nie stracę całego dnia oczekując na kuriera. I jak na złość, moje drogi zaczęły się rozmijać się z tą miejscowością. Z czego wnoszę, że coś muszą kombinować z tym miodem, pewnie "uszlachetniają" ;-) A dzisiaj wrzucę zdjęcie nie na temat - poranek, widziany oczami mojego balkonu :-) https://naforum.zapodaj.net/45733795589d.jpg.html H-g

Gość gość
Piekne drzewka. Uwielbiam takie drzewa :) K