Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MożeJednakTu

Żebromarchewka

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj satanisci to tacy ktorzy nie uwazaja nakazów. Zyja sobie bo zyja i maja w nosie B/oga. Nie uznają jego i wszystkiego co z nim związane. Ale nie morduja ani ludzi ani zwierzat x Niestety nie masz racji: https://youtu.be/BWTCb7BdXzc Oli.n

Gość gość
Przypomnialo mi sie jak Olinka napisala jak miala problem z wyborem kosciola hahah ale wybrala KK To moze nas jako tez stare smieci tez wybierze ;) , bez Olinki ani rusz :) musi byc trzy w jednym jak Trójca ;) :) K

Gość gość
A no wlasnie, tez chcialam napisac ze poprawimy ta nasza Biblię , napiszemy ja logicznie by byl ład i sklad i zrozumienie i wtedy nikt sie nie przyczepi ;) Fajnie by bylo. Mozemy zaczac pisac ;) K

Gość gość
Ciekawe czy Olinka by nam pomagała cos w Bibli pozmieniac :) ja juz odrazu napisze ze Hiob jest moją działką :) ja go obronie i nie pozwole by go ktos skrzywdzil, nie bedzie musiał cierpiec. Moge tez Jezusa obronić przed tymi ludzmi popapranymi :) w naszej Bibli nie bedzie cierpial. Pomysle co dalej :) Hiob i Jezus jest moim priorytetem bo nie lubie przemocy :) ale mam zadanie. Odwroce historie hehe ;) K

Gość gość
Jezus i Hiob beda z nami piwo pic razem z ich rodzinami :) bog niech pije herbate z szatanem skoro sie tak swietnie zgadzali i uzupelniali. Jak sie nawracą i ogarną to ostatecznie ich moze zaprosimy na piwko , najpierw gorszej jakości ;) Nie ma litosci K

Gość gość
O matko !!!! Wstyd byloby mi Wam w oczy spojrzec po tym wszystkim co tu od poczatku pisalam. Hahaha K

Gość gość
Olinko dziś :-) Uśmiechnij się :-) Nie można non stop rozkminiać trudnych tematów, bo się zmarszczki od tego myślenia pomiędzy oczami porobią ;-) Jeszcze tańczysz czasem? No tak towarzysko? H-g

Gość gość
gość dziś "Taa ... wszędzie dobrze gdzie nas nie ma! " x W piekle na pewno nie jest dobrze... wiem coś o tym. W wielu świadectwach i objaawieniach jest wiele o Niebie :) Piękna roślinność, młody piękny wygląd wszystkich tam przebywających, nowe kolory itd. Tylko, że jest jeden problem, ci ludzie, którzy to widzieli i o tym na ziemi opowiadają nie mają odniesienia do realiów ziemskich bo tam jest o wiele piękniej. W objawieniach ze stronki jezusdoludzkosci.pl Mówi, że gdybyśmy przez moment znaleźli się w Niebie to wszystko byśmy zrobili żeby tam za wszelką cenę być :) Ja Mu wierzę :) Patrząc na ziemskie piękno do którego każdy człowiek dąży to jeśli to Niebiańskie piękno jest piękniejsze to ja też chcę tam być :) I zapraszam innych :) I Ciebie i Kicię z kotkiem również :) Oli.n

Gość gość
Olinko zanim obejrze jutuba to zapytam czy jak to obejrze to mi to nie zaszkodzi ? Nie nawiedzi mnie bydle szatan ? K

Gość gość
Kasia dziś Będziemy mieli niebiańską gumkę myszkę i każdy sobie wygumkuje wg uznania to co mu w wypowiedziach nieopatrznie się wymskło :-) H-g

Gość gość
Olinka napewno zmarszczek nie ma i nie bedzie miec, jakos ja sobie tak pieknie wyobrazam od poczatku :) Miala fajny awatar z piekna panią i tak sobie ją wyobrazam :) K

Gość gość
No wlasnie, dobrze, szybciej bedzie gdy bedziemy gumkowac ;) Tak hejtujemy Olinke a napisala ze nawet nasze kotki bedzie akceptować :) hehe wybacza nam wszystko na bieżąco K

Gość gość
Mlody wyglad w niebie... ;) hehe nooo przydałoby sie ;) bo w piekle to moze bysmy przestały sie podobac Hg a w niebie zawsze bysmy byly mlode ;) chociaz my Olinko to takie ktore pieknie sie starzeją to moze raczej to niebo odnosnie mlodosci to nam potrzebne nie bedzie ;) mi odbija ludziki ;) K

Gość gość
Jakby co to ja dzis nic nie pilam hehe juz dawno nic nie pilam . Te piwo obiecane by sie przydalo ;) K

Gość gość
gość dziś Olinko zanim obejrze jutuba to zapytam czy jak to obejrze to mi to nie zaszkodzi ? x Skąd te opory...? Przecież satanisci to tacy ludzie, którzy żyją sobie jak zwierzątka ;) 🌻 Nie nawiedzi mnie bydle szatan ? x Wypowiada się była amarykańska satanistka. Uwolniona już przez Krew Jesusa :) Obecnie jest już cchrrzescijanką. Oli.n

Gość gość
Moze tego jutuba o satanistach na jutro zostawie bo zaraz 24 i jakies dziadostwo sie do mnie przyplata ;) Wole nie ryzykować. Dzien to dzien - mniej strachu ;) w pracy obejrze w wolnej chwili ;) K

Gość gość
Kasia dziś Aaatam wygląd. To tak jakby właściciela oceniać po wyglądzie samochodu :-) Na każdą okazję sobie założycie inną powłokę cielesną, tak jak zmieniacie suknie, bluzki i inną garderobę :-) Duszyczki macie pikne to po co się rozpraszać w jakiś drobiazgach ;-) H-g

Gość gość
Olinko kiedys byl temat na kafe , zalozyla go satanistka i opisywała jak jest naprawde z nimi. Mowila ze nikogo nie krzywdza , bylam chwile na tym temacie , to byla normalna dziewczyna , normalnie pisala , pisala jak ateistka bo to sa ateisci K

Gość gość
gość dziś Będziemy mieli niebiańską gumkę myszkę i każdy sobie wygumkuje wg uznania to co mu w wypowiedziach nieopatrznie się wymskło x Ale to dopiero w niebie ;) Póki co, ci chodzący po ziemi będą z każdego słowa rozliczani przy przejściu do wieczności. Warto to mieć na uwadze :) Oczywiście, tutaj niestety kobiety mają gorzej... co nie Kicia? ;) W sumie warto uczyć się panować nad językiem. Bo nie każda myśl jest dobra. I juz w glowie wybieramy pomiędzy dobrem a złem... Ja się ciągle jeszcze uczę ;) Ach te kobiety ;) Ciągle mają pod górkę... ;) Oli.n

Gość gość
Popchnońć strone ;)

Gość gość
Hg- "Duszyczki macie pikne" Serio hehe ? K

Gość gość
Kasia dziś Tamten awatar w barwach Francji był chyba blondynką. Naszą Olinkę wyobrażam sobie jako ciemnowłosą, brązowooką ... hmm ... może już najwyższa pora wybrać do jakiegoś okulisty, bo cała reszta jakoś nieco pozacierana. Co innego duszyczka :-) Piękna, miła, zgrabna, i nawet te skrzydełka pasują jak ulał:-) Kasia opisana, zwizualizowana, tu jakiś problemów ze wzrokiem u siebie nie dostrzegam ;-) H-g Ps No, nie mów Kasia, że jakiś hejt zauważyłaś. Rzuciłbym się pod pierwszego napotkanego wielbłąda :-(

Gość gość
Olinka: Ach te kobiety Ciągle mają pod górkę... To co dopiero mają powiedzieć mężczyźni, którzy te kobiety pod tą górkę niosą na rękach ;-) H-g

Gość gość
O Jaaaa Z kazdego slowa bedziemy rozliczani ? :( No to ja najdłużej bede rozliczana :) Hg wczesniej przejdzie etap niz ja :( Kasia przepadnie w przepasci :( K

Gość gość
Hahaha Kasia opisana ? Jak? Hehe Jako ten kot dzisiejszy caly mokry od lez ze wzrokiem wnerwionym haha . No te oczy mam takie czasem ;) K

Gość gość
Nawet nie zauwazylam ze awatar Olinki to byly barwy Francji haha pamietam piekna kobietke K

Gość gość
Kasia dziś Kasia przepadnie w przepasci x Nic się Kasia nie martw. H-g ma za sobą trochę skoków ze spadochronem, a za Kasią to nawet bez spadochronu skoczy, żeby ratować ;-) H-g

Gość gość
Hahaha bez spadochronu ;) no to jeszcze nikt mi takich slow pieknych nie powiedzial hahaha no to czuje sie wazna ;) az sie zawstydzilam ;) K

Gość gość
Jak tak bedziemy spadać w przepaść to wtedy Olinka bedzie musiala nas pociągnąć na tych swoich anielskich skrzydelkach :) Ona to sie ma z nami ;) K

Gość gość
gość dziś Jestesmy panami Olinko x Tak mówiła ta była homeopatka - czarownica. - jesteśmy b/ogami :D I przy takich tekstach wszystko się we mnie buntowało. Jakimi panami b/ogami? Przecież człowiek nie ma nawet wpływu na grubość swojego paznokcia. A mówi, że jest jakimś b/ogiem :D B/ożkowanie sobie wiadomo z jakiego źródła pochodzi. 🌻 i b/og nie ma prawa nas niszczyc x Kiciu, Stwórca nas nigdy nie niszczy. On nas Chroni przed złem. Tylko, że ja o tym wiem bo tego doświadczyłam wiele razy a Ty jeszcze nie. 🌻 tak jak rodzice nie maja prawa nas zabijać i krzywdzic to on tez nie . x Stwórca nas nie krzywdzi. Jak powołuje do wieczności to On najlepiej Wie, kiedy :) Lepiej Wie niż wszyscy ludzie razem wzięci :) Bo On jest Mądrością i Miłością i nie chce nigdy Swojego ziemskiego dziecka krzywdzić. No chyba, że ziemskie dziecko niszczy innych i zachwuje się przeciw Niemu to sam się naraża ale na działanie złego. 🌻 Tymbardziej nie on bo on to dla nas piąta woda po kisielu. x Raczej bliższy i czulszy niż najtroskliwsza matka i ojciec. 🌻 To tak jakbys powiedziala ze rodzice maja prawo nas zabic bo nas urodzili. x Stwórca jest ponad naszym ziemskim prawem bo On jest Kreatorem wszelkiego życia na ziemi i On rzadzi wg B/ożego Planu :) A wg naszego ograniczonego ziemskiego subiektywnego oglądu rzeczywistości :) Oli.n