Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaa 33333

zazdroscicie kolegom żon?

Polecane posty

Gość gość
mój wieloletni pseudo przyjaciel jak wyjeździe wakacyjnym dowalał sie do mojej dziewczyny juz widzialem ze kiedy wyszla a stroju kapielowym to mu stanal ale pomyslem ze to normalna reakcja zdrowego faceta i nawet bylem dumny ze mam taka fajna laske ale wieczorem kiedy troche wypil probowal ja sila wziąźć na szczęście zdązyłem na czas i mu obiłem ryj i nie tylko... ostatecznie sprawa miedzy nami zakończyla sie w sadzie przyjaźn też

Gość zdradaczprzodowytoja
ja w sylwestra bzyknąłem żonę kolegi ale sama mnie kusiła nachlała sie swieciła cyckami ocierala kiedy wszyscy juz odpadli po imprezie pijani zasneli ona byla w kuchni poszedłem tam pod pretekstem napicia sie wody i w jednej chwili wylądowalem w jej cipce, a cycki to miala cudowne duze mila odmiana pomamlać takie bo moja zona ma male jak pomysle o tych cyckach to juz mi stoi

Gość gość
poped robi swoje nie jestescie w stanie tego kontrolowac jak jest fajna laska to slinicie sie do niej i chcecie wyladowac z nia w lozku taki juz wasz zywot

Gość gość
tak bo moja zona mimo ze ma dopiero 34 lata to bardzo sie zaniedbala i mysli tylko o dziecku, ktore juz takim dzieckiem nie jest bo ma 14 lat, zazdroszcze koledze bo ma fajna wesola zone z ktora mozna pozartowac

Gość gość
Jak widzę jedną taką to myślę sobie że ciągle bym ją bzykal. Zazdroszczę bardzo jej mężowi.

Gość gość
14:24 co ona ma w sobie? Jak się zachowuje jak ubiera? Co cie w niej tak kręci?

Gość gość
Całokształt :-) zgrabna, zawsze uśmiechnięta, duży biust, długie włosy , ładna pupa ach brrr jak o niej myślę to już mi staje. Czasem mam ochotę się na nią rzucić. Nie mogę przejść obok niej obojętnie

Gość gość
I co Ci po tej zgrabnej pupci? Najlepsza żona to taka która ugotuje, posprzata ale przede wszystkim która NIE MARUDZI I NIE ODMAWIA SEKSU! Nie musi być piękna.

Gość gość
14:46 Ile ma wzrostu? Jest wysoka czy niska?

Gość gość
A jakie wolicie kobietki? chodzi o wzrost. Czy wzrost ma wplyw na wasz pociąg do plci przeciwnej, czy wazniejsze sa inne aspekty?

Gość gość
Ma jakieś 160cm mała jest

Gość gość
Nie zazdroszczę, choć wszyscy posiadają ładne dziewczyny i żony. Opłaciło się imprezować. Nar****** się kaszaniar a zostali z fajnymi. Nie szanuję ludzi, którzy się zdradzają i ich małżeństw. Szczególnie nie szanuję świadomie dających pretekst do zdrady żon.

Gość gość
A co ty głąbie możesz naprawdę wiedzieć o ich małżeństwach.

Gość gość
15:05 Ogolnie wolisz male, czy po prostu tak sie zlozylo? Wzrost ma dla Coebie znaczenie jesli chodzi o pociąg?

Gość gość
Nie porzadaj zony blizniego swego...:)

Gość gość
A jak maz nie chce dzidzi to czy moge go zobie zrobic z innym??? ;) 6lat malzenstwa: mamy stazu a 9 lat razem mieszkamy

Gość gość
Nie ma znaczenia wzrost. Ta która ma 160cm i mi się podoba ma to coś w sobie. Ma fajne ksztalty, jest seksi.:-) chodzi w obcislych ciuchach a ja sobie wyobrazam co za nimi kryje Ale ona nie robi tego świadomie, to widać . Pewnie nawet nie wie że podoba się innym. Jest skupiona na swoim mężu i dzieciach.

Gość gość
15:44 Dziekuje Ci za odpowiedź.

Gość gość
ja zazdroszcze mojemu koledze ma zone 10 lat młodszą, mega zgrabną z długimi nogami, ciemnymi włosami, śliczną buzią ale najbardziej podoba mi się w niej to że zawsze jest uśmiechnięta, wesoła, nie to co moja zona ze czasem strach sie odezwac

Gość gość
żona mojego najlepszego kumpla choc może nie jest super pięknością to jest fajna kobietą z poczuciem humoru czego trochę brakuje mojej i przez to przyciaga do siebie i ma cos takiego w oczach kiedy sie smieje nie raz wyobrazałem sobie seks z nia choc jednak nie posunal bym sie do tego bo wiele zawdzieczam mojemu kumplowi gdyby nie on dzis bym tego nie mogl napisac na pewno

Gość gość
Proszę ☺ :-) pomoglem Ci moja wypowiedzią?

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up