Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjohankuntz

Hmmm.. ...????

Polecane posty

Gość gość
Nie jestem wróżką, ale skoro chcesz mogę ci wywróżyć coś niecoś... Czytasz ukradkiem te wpisy i czekasz na jakąś odmianę, że ktoś cię zrozumie tutaj, że trafisz na jakąś normalną osobę z którą mógłbyś pofantazjować, bo " żona go nie rozumie, prawie ze sobą nie śpią, ona na pamięć to umie.." Znasz to? Ja też lubię fantazje, różne fantazje, czasami zwierzam się swojemu lubemu z moich różnych myśli, tak się wtedy nakręca, a ja lubię gdy jest taki podniecony i gotowy. Nakładam swoją zmysłową bieliznę, jakaś fajna muzyczka, świeczki, itd..

Gość gość
15:00 idż ty lepiej palcówke sobie zrób albo zmień tampona zamiast spinać dupke łajzo czepialska

Gość gośćjohankuntz
50/50 Nie będzie z Ciebie dobrej wróżki; ) Nie wiem. Może mi się wydaje ale ciężko trafić tak żeby przez całe życie się pozytywnie zaskakiwać. Zwłaszcza w łóżku. Jak robisz tak swojemu facetowi to tylko mu pozazdrościć. Chyba nie wielu jest takich którzy nie oparli by się kobiecie która rozpala ich zmysły. Z drugiej strony jeśli zdarzyło Ci się tak parę razy to nic wielkiego. Ale jeśli robisz mu takie niespodzianki dość często to pełen szacun.

Gość gość
Robi niespodzianki swojemu miśkowi i szuka bolca na forum. Tak tak :D

Gość gość
gośćjohankuntz, ile masz lat?

Gość gość
Nie szukam "bolca", a mój misiek , jak go nazwałaś nie narzeka na brak atrakcji ze mną:) Pisanie z kimś, to nie koniecznie szukanie dodatkowych atrakcji w realu. Nie każdy jest taki, jak myślisz. Niektórzy mają tylko wybujałą wyobraźnię, tak jak ja i wiem, że tak zostanie.

Gość gość
Nie radzę c***isać tu o swoich fantazjach. Nawet anonimowo. Bydło siedzi na tym forum. ;)

Gość gość
Widzę właśnie..Jestem tego świadoma.

Gość gość
do 15,10 Czasami sobie robię dobrze, nie przeczę.. Chciałbyś pewnie zobaczyć jak się zabawiam? Miałbyś na co popatrzeć...

Gość gość
Tu "prawie wróżka". Nie udały się moje wróżby? A to szkoda...Może ty mi powróżysz teraz?

Gość gość
Test na to kto jest lepszym przyjacielem: żona czy pies? - Zamknij oboje w bagażniku, po godzinie otwórz i zobacz kto się będzie cieszył, że Cię znowu widzi.

Gość gośćjohankuntz
Mówisz, że masz partnera, a chcesz przejść ze mną na stronę. Jesteś ciekawa moich fantazji. Poprosisz o moje zdjęcie, zakochasz się. Okaże się, że twój związek nie jest taki doskonały. Zgadłem ??

Gość gość
gość dziś do 15,10 Czasami sobie robię dobrze, nie przeczę.. Chciałbyś pewnie zobaczyć jak się zabawiam? Miałbyś na co popatrzeć... x Wybacz, ale dziękuje i postoje. Dzifki są tanie bo konkurencja ogromna. :)

Gość gośćjohankuntz
Wybacz ale ten z 16:47 to podszyw. Nie po to zakładałem temat żeby kogoś tu obrażać. Dziś nie dam rady już popisać. Miłego wieczoru i upojnej nocki :)

Gość gość
I jak zwykle. Przyjdzie troll podszyje się i rozd...cy wszystko.

Gość gość
Jednym podszywem cymbale ????

Gość gość
07:22 Za słaba jesteś na to forum widocznie. Udaj sie tam gdzie administracja będzie dbać o to aby okazywano ci szacunek.

Gość gość
Do 8:40. A ty jaki jesteś?? Po co tu piszesz i obrażasz ludzi nawet nie wiedząc kto co napisał?? A może to ja pisałem a nie ona. Za słaby na forum?? Bo żeby na forum popisać to już trzeba chamem nieokrzesanym być?? Nie dotyczy Cię to po uj ryj tu wtykasz??

Gość gość
Na tym forum trzeba mieć motzne nogi i nerwy. Przerost znaków interpunkcyjnych (prócz przecinków, których nie potrafię używać :() podobno źle świadczy o emocjach. 😴 4 I

Gość gość
Z ciebie wróża też nie będzie... 0/100 Johan, wyspałeś się, czy miałeś jakieś sny? Ja ostatnio miałam dziwny sen, śniło mi się że 3 uchodźców chciało mnie zgwałcić, a ja uciekałam.

Gość gośćjohan
Wyspałem się jak nigdy. A Ty?? Dobrze zrobiłaś jak uciekłaś. Chociaż we śnie może oznaczać to Twoje skryte pragnienia. Osobiście nie jestem za tym aby brudasy nawet palcem tykały nasze damy. Niech idą skąd przyszli. Niech bronią swoich rodzin a nie spieprzyli pozostawiając żony, dzieci i całe rodziny. Tacy niby bohaterowie a tylko kobietę potrafią pobić albo dzieci. Po co uciekać jak coś fajnego może być na wyciągnięcie ręki.

Gość gość
znów podszyw?

Gość gośćjohan
Nie teraz nie.

Gość gość
Coś ostatnio nie wysypiam się, z wiadomych względów..Oj tak, mam skrytych pragnień całe mnóstwo, na snach znasz się lepiej niż na wróżbach ( o ile to twoje wróżby były).

Gość gośćjohan
Moje. Z wiadomych czyli z jakich?? Bo to co mam na myśli to akurat pomaga w zasypianiu i spokojnym śnie ;) Każdy ma jakieś pragnienia. Chciałby coś zmienić. Czegoś nowego spróbować. Nie zawsze jednak jest możliwość zrealizowania :(

Gość gość
czego chciałbyś spróbować? nie pomogę w realizacji, jeśli nie poznam pragnień...

Gość gość
Coś mi się wydaje, że piszę z podszywem, nie autorem tematu, ale co tam..Nie wysypiam się ostatnio, bo za dużo myślę o moich fantazjach niespełnionych. Na brak intymnych chwil nie mogę narzekać, ale to takie przewidywalne. Marzy mi się jakaś niespodzianka, którą zrobi mi mój partner..Szukam jakiegoś pomysłu, może mi podrzucisz?

Gość gośćjohan
Na razie nie było podszywu. Cały czas piszesz z autorem. Strasznie podejrzliwa i nieufna jesteś. Cieszę się że chociaż Tobie tych chwil nie brakuje. Chociaż są przewidywalne. Lepsze takie niż wcale. Po kilku latach w związku wszystko jest przewidywalne. Zwłaszcza jak jedna osoba pragnie stale czegoś nowego, chce coś poznawać a druga woli stateczność. Coś Ci podrzucić?? Sam nie wiem. Też jestem wyposzczony nowych doznań.

Gość gość
No tak, żebyś nie był wyposzczony, nie byłoby cie tutaj przecież. Tylko nie wiadomo co ja tutaj robię(?!) To pytanie retoryczne do samej siebie było:( Moje fantazje, czasami tak się zapędzam w nich , upajam nimi. Pomaga mi to w osiągnięciu satysfakcji z doznań, które mam z moim facetem. Mówi, że jestem bardzo seksowna, a ja zdaję sobie sprawę z tego że to prawda.

Gość gośćjohan
To szczesciarz z niego. Nie każda kobieta tak potrafi. W moim przypadku jest całkiem odwrotnie. Ale... Nie oto mi chodziło że całkowicie jestem wyposzczony. Normalnego seksu mi nie brakuje. Tylko takiego. No wiesz o czym myślę. Tej adrenaliny i nieprzewidywalnosci. No to co tu robisz? ;) A tak więcej o sobie?? Północ? Południe? Pl. czy poza?