Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjohankuntz

Hmmm.. ...????

Polecane posty

Gość gość
ok, wracam. Pozwalam tobie dać mi (wirtualnego) klapsa za to, już nadstawiam swój ponętny tyłeczek...

Gość gość_ta
Nie uciekam, nie mam powodu uciekać... czy nieczyste zagranie? a czy było, gdzieś, że to rozmowa w zamkniętym gronie?? gośćjohan, mój jedyny cel to nawiązanie ciekawej konwersacji, ale jeśli jestem niemile widziana, to nie będę przeszkadzać :)

Gość gośćjohan
:D Nie potrafię tak na samym klapsie skończyć. Jak nadstawisz mi swój tyłeczek to pierwsze co to chciałbym spróbować jak smakujesz ;) Uwielbiam majstrować tam językiem. Też to lubisz??

Gość gośćjohan
gość_ta Ja tego nie napisałem. Zawsze można porozmawiać nawet w większym gronie. Co tacy wszyscy obrażalscy?? :(

Gość gość_ta
gośćjohan Ja się nie obrażam, nie chciałam być nietaktowna, to wszystko, a z drugiej strony, zaintrygowałeś mnie, stąd mój wpis ;) Mnie nie przeszkadza pisanie w większym gronie, może być ciekawiej :)

Gość gość
I jest trójkącik, lubicie takie klimaty?oczko.gif

Gość gość_ta
W łóżku nie, ale do rozmowy, nie widzę problemu ;)

Gość gośćjohan
Bardzo ciekawe gość_ta. A czym tak bardzo Cię zaintrygowałem?? Pewnie że może być ciekawie. Dopóki mamy względny spokój to możemy trochę poświntuszyć wirtualnie.

Gość gość_ta
gośćjohan Zaintrygowałeś mnie wpisem z 12:50, stąd moje pytanie, czy lubisz dominować :) a opisałeś to, co mnie kręci ;) Cieszmy się tym względnym spokojem, bo domyslam się, żenie potrwa długo :D

Gość gośćjohan
Może jednak dadzą sobie na wstrzymanie. Echhh... jeśli trafilem w to co lubisz. Niestety mi jest to nie dane. Uwielbiam kobiece piersi. Mógłbym je pieścić godzinami. Coś cudownego. Nie wiem jak inni mają ale widok kobiecego nagiego ciała jest dla mnie najpiękniejszy na świecie.

Gość gość
Trafiłeś :) Szkoda, że nie masz tego w realu... Męskie nagie ciało też jest piękne :)

Gość gość_ta
up to ja, pośpiech zadziałał ;)

Gość gośćjohan
Widzę że Ty też trochę nadpobudliwa jesteś ;) No nie mam. Niektóre kobiety uważają że to tylko do karmienia dzieci służy. Nie będziemy się o gusta kłócić. Mi zdecydowanie podoba się tylko kobiece. Co oprócz pieszczot piersi lubisz?? Bardziej wolisz być pieszczona, długo i namiętnie aż odlecisz czy brana ostro??

Gość gość
Johan aż się nasuwa pytanie, co z Tobą, dlaczego nie spełniasz w realu swoich fantazji?

Gość gośćjohan
Ze mną wszystko w porządku. Czemu nie spełniam?? Chciałbym spełnić ale to nie takie łatwe. Według mnie nie da się całkowicie zatracić w miłosnym uniesienia z osobą której się nie zna i do której nic się nie czuje. Tak bez odwzajemnienia. Nigdy nie robiłem tego dla sportu, nie robię i na pewnie nie zrobię. A popisać z miłą osoba zawsze można.

Gość gość_ta
Może nie nadpobudliwa, ale temperamentna ;) Minetkę :) lubię namiętnie, ale nie koniecznie długo, bo wolę ostro :) Niewiasta, która wcześniej z tobą pisała, ma mi za złe wcinkę w wątek :( nie miałam takich intencji

Gość gość
Tutaj najwyżej popiszesz, a przecież można czas na poznanie kogoś realnego wykorzystać.:-)

Gość gośćjohan
No ja też myślałem że się nie obrazi jak z Tobą popiszę. Trafiasz celnie w moje gusty. Dokładnie to co lubię. Tylko z monetą mam inaczej. Nie uciekłabyś dopóki nie doprowadziłbym Cię języczkiem do wielokrotnego orgazmu. Jednocześnie pieszcząc pełne piersi i nabrzmiałe suteczki.

Gość gośćjohan
Już poznałem kogoś na stałe. Niestety niezgodność potrzeb i temperamentów :( Wcześniej nie miałem takich potrzeb i było git. A teraz jest jak jest....

Gość gość_ta
Nie uciekałabym, zapewniam :D tym bardziej, gdy obiecujesz takie doznania ;) Tu na forum, raczej nie da się swobodnie pisać, nie sądzisz?

Gość gość
Rzeczywiście :O mam nadzieję, że dostaniesz kiedyś w pysk :O

Gość gość_ta
W pysk powiadasz.. a wyjaśnisz dlaczego? Bo wiesz ja nie uznaję rozwiązań siłowych a w dodatku na takim poziomie :)

Gość gość_ta
W pysk powiadasz.. a wyjaśnisz dlaczego? Bo wiesz ja nie uznaję rozwiązań siłowych a w dodatku na takim poziomie :)

Gość gość
To nie do ciebie.

Gość gość_ta
gośćjohan Na mnie czas, miłego wieczoru :) Zaglądnę tu jutro :)

Gość gośćjohan
Tobie też takiego życzę. Niestety siła wyższa mnie porwała dziś. I unijnej nocy ;)

Gość gośćjohan
Do 17:56 czemu chcesz mnie bić w pysk??? Masz 100% pewności że nie oddam??

Gość gośćjohan
Sorki. Upojnej miało być.

Gość szypcior
cześć ciekawa rozmowa mogę się pogapić? :classic_cool: