Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjohankuntz

Hmmm.. ...????

Polecane posty

Gość gośćjohan
gość nie ta. Opowiedz trochę o swoich doświadczeniach?? Z moich wynika jasno. Jak kobieta przeżywa orgazmy. Kilka na raz. To wtedy dla mnie jest największą przyjemność oraz doznania mocniejsze.

Gość gośćjohan
gość_ta. Dziwne bo mi się zawsze wydawało że kobiety tylko kontrę potrafią dać. Widzisz, w wielu kwestiach się zgadzamy. Kwestia moralna. No jest coś takiego. Ale czy my tu robimy coś niemoralnego?? Jak byś proponowała to sprawdzić??

Gość gość nie ta
Moje doświadczenia są właśnie takie jak napisałam post wcześniej :) Daję bardzo dużo i jeszcze nigdy nie dostałam mniej ;)

Gość gość_ta
Johan, tu, nie czynimy nic niemoralnego, póki właśnie nie przechodzimy do sprawdzania... ;) Co proponuję? na pewno nie na forum... może odwrócę pytanie :) w jaki sposób Ty chciałbyś sprawdzić zgodność naszych temperamentów?

Gość gośćjohan
gość_ta. Nie mam zielonego pojęcia. Chyba nie będzie nam dane to sprawdzić. Co proponujesz poza forum?? Może jakiś komunikator??

Gość gość_ta
Johan, fizycznie, czy też jak wolisz, praktycznie, na pewno nie sprawdzimy ;) ale poklikać sobie możemy :) Preferujesz jakiś konkretny komunikator ? Jestem otwarta na propozycje :D

Gość gośćjohan
gość_ta Popisać zawsze można. Może zaowocuje to ciekawą znajomością? A może masz jakiś którego używasz?? Mi tylko jeden do głowy przychodzi.

Gość gość_ta
Johan, nie mam nic przeciwko ciekawej znajomości ;) Co do komunikatorów, te, których używam nie zapewnią mi dyskrecji ;) więc musiałabym pogłówkować :D ale rzutem na taśmę, który to chodzi Tobie po głowie?

Gość gośćjohan
gość_ta. Mam taki jeden którego dawno nie używałem. gg....

Gość gość_ta
No i fajnie :D Podaj nr zatem :)

Gość gość
gość_ta dziś Rzutem na taśme bylebyś stąd poszła nudziaro

Gość gość_ta
Poważna sprawa :D :D tak cię nudzę, że aż czytasz moje wpisy :D :D :D to do dzieła, rozerwij tu nas :D

Gość gość
Wystarczy przeczytać kilka ostatnich twoich mądrości. Nic tam nie ma ciekawego.

Gość gość_ta
To jeszcze jedna mądrość :D "Nie wchodź w dyskusję z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później wygra doświadczeniem" Nie bierz proszę, tego do siebie :) to tylko "mądrość życiowa" :D

Gość gośćjohan
gość_ta. Jakbym tylko pamiętał ten numer :( Gdzieś go mam na pewno. Obiecuję że Ci go podam.

Gość gość_ta
Rozumiem, poczekam :) A na chwilę obecną zostaje nam forum, choć widzę, że nudzę tu widownię ;)

Gość gośćjohan
gość_ta mnie nie nudzisz. Wręcz przeciwnie. Intrygujesz bardzo i rozpalasz zmysły. Nie sposób na pracy się skupić. A Ty co porabiasz oprócz myślenia o seksie??

Gość gość_ta
Johan, bardzo miłe to co piszesz :) Też pracuję, nudny temat księgowości :) ale o tej porze jestem już po pracy... A Ty jak długo jeszcze w pracy?

Gość gość
Johanie :D ty chyba pierwszy raz masz do czynienia z kobietą, skoro ta rozmowa cię rozpaliła :D Zdarzały się tutaj dialogi, które podnosiły nie tylko ciśnienie, aż człowiek za biurkiem był przez jakiś czas uziemiony :p ale ten z erotyzmem niewiele ma wspólnego

Gość gośćjohan
gość_ta. Oj długo jeszcze. Ale czas szybko mija dzięki miłej rozmowie.

Gość gośćjohan
Do gość 17:15. Tak masz rację. To moja pierwsza rozmowa z kobietą :( Dopiero się uczę. Mam nadzieje ze jak będę grzeczny to przytuli mnie do swych piersi i da possać.

Gość gość
Chyba ekran polizać :D nie possać

Gość gość_ta
Brawo Johan :D :D dobrze powiedziane,ale jak sam widzisz, na forum zawsze trafi się istota, która wie lepiej od Ciebie, czego potrzebujesz :)

Gość gość
To ja napisałam wczoraj, że mam nadzieję, że dostaniesz po pysku. Ale to nie ja jestem tym dokuczającym wam gościem. To się więcej nie powtórzy z mojej strony. Przepraszam i powodzenia :)

Gość gośćjohan
Do gość 17:44. Może zostaniesz chwileczkę?? A jak nie to Tobie też życzę wszystkiego co najlepsze. Chociaż chciałaś mnie po pysku wytrzaskać. ;)

Gość gość johan
57355607 gość_ta

Gość gość
Nie. Czas iść do przodu. Trzymaj się ;)

Gość gośćjohan
Ty też. Powodzenia Ci życzę.

Gość gość johan
Ps. Ale jednak coś Cię tu ciągnie i stale na siebie wpadamy. ;) nie zaprzeczysz chyba.