Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjohankuntz

Hmmm.. ...????

Polecane posty

Gość gość
Nie Ty jedna niewyposzczona tutaj zaglądasz.Niby retoryczne pytanie sobie zadałaś, ale pisząc o przewidywalności w Twoim erotycznym życiu chyba sobie odpowiedziałaś.Chcesz czegoś innego.

Gość gość
Oj tak adrenalina, jest moc wtedy nie? No i się zaczyna... Skąd jesteś, niestety nie o to mi chodzi..Chcę tylko tu popisać, that's all, to wszystko. A napisz mi jedno, czy faceci , bardziej czy ty potrafisz tylko popisać tak wiesz erotycznie, bezinteresownie, czy zawsze muszą coś mieć na myśli?

Gość gośćjohan
Oj tam. Nie wiem jak mają inni faceci? Czego oczekują po pisaniu. Ja raczej jestem z takich co nie nalegają. Mogę poprosić tylko. Czy zgodzisz się czy nie to Twoja decyzja i ja ją szanuję. To może wreszcie o seksie popiszmy?? Co lubisz najbardziej a co Cię denerwuje??

Gość gość
11.39 oducz się wstawiania angielskich zwrotów, bo po tym łatwo się zauważyć kim jesteś... nie napiszę kto ty chociaż wiem żałosne jest, jak to udajecie a to nieżyjące a to te , które już nie piszą , gdy tymczasem jesteście tu non stop.

Gość gość
A mnie śmieszy to że wiesz kim jestem ale nie napiszesz. :D Ja wiem kim była Batman ale też nie napisze. :D Debil. :O

Gość gość
Aleś niecierpliwy..Co lubię? Zależy od nastroju, chwili. Lubię tworzyć nastrój, dobry klimat, potęgować napięcie, podniecenie, generalnie to zawsze ja się tym zajmuję, bo jestem w tym naprawdę dobra. Najpierw pokazać ukradkiem mu swoją seksi bieliznę , którą mam na sobie, żeby myślał o tym, drażnić go tym, żeby patrzył na mnie maślanym wzrokiem. Lubię jego zapach, lubię gryźć go w szyję, bawić się włosami... Teraz ty..

Gość gość
Tak się składa, że angielski zwrot wkleiłam po raz pierwszy :) Jak wy to piszecie w takiej sytuacji? A już pamiętam...trolle przyszły.

Gość gość
Tabasko.

Gość gość
Iwona

Gość gość
Więc Tabasco czy Iwona? :D

Gość gość
Tabasko albo Want, paniusie myślące, że gdy wstawią angielski w post, to wydają się bardziej światowe:)

Gość gość
Iwona to śmierdziucha a Tabasko ma na imię Sylwia

Gość gość
Fajnie że napisałeś jak na imię ma Tabasco debilu. Przecież nikt nie wiedział tego. :D

Gość gośćjohan
Taki już jestem z natury. Niecierpliwy, nadpobudliwy. Nerwowy też. Czasami ;) Albo często. Fajnie ma jak czynna w łóżku jesteś. Właśnie to chciałbym przeżyć a nie seks jak zakupy. Bierzesz towar konsumujesz i tak co dzień. Lubię kobiece piersi. Pełne i jędrne. Lubię nimi się bawić. Szczypać zębami lizać i pieścić. Uwielbiam też minetę. Mógłbym to robić bez końca. A potem wbić się w taką nabrzmiałą ci/pkę. Ehh.. ..

Gość gośćjohan
Czegoś tu nie rozumiem? Czyli jak wstawię jakiś zagraniczny znak to od razu mnie rozpoznają ci którzy tu nie siedzą zawodowo a weszli na chwilę tylko?? Dziwne. Po co te zabawy w śledztwo??

Gość gość
lubisz dominować w łóżku?

Gość gość
Czasami lubię dominować, czasami lubię klapsy, chłostę, czasami 69, zależy od nastroju...

Gość gość
Tylko jeden może być powód, że piszesz z kobietą, która na ero zęby zjadła. Jesteś wyjątkowym naiwniakiem. Rotacyjnym.

Gość gość
o dominację pytałam gośćjohan :) przepraszam za nie sprecyzowanie ;) ale dzięki za odpowiedź :)

Gość gość
To, że siedzą pod anime może oznaczać tylko jedno. Gdybyście dali im spokojnie popisać, bez złośliwości oraz teorii spiskowych, może by tej anonimowości nie potrzebowali. I tak całe forum. 😴

Gość gośćjohan
Lubię dominować. Nie tylko w łóżku. W łóżku lubię złapać mocno za tyłek i dać partnerce maximum przyjemności. Lubię też jak się pięknie wypnie i czeka na klapsa. W pozycji 69 uwielbiam mocno ściskać i masować kobiece pośladki. Oczywiście to jest tak jak piszesz że wszystko zależy od sytuacji. To co lubisz bardzo przypadło mi do gustu ;) A może coś mocniejszego lubisz??

Gość gość_ta
gośćjohan, dla sprostowania, ja zapytałam o dominację, ale nie ja wcześniej pisałam z tobą :) nie chcę wprowadzać nikogo w błąd, więc oznaczę nick, dzięki za odpowiedź A co ja lubię? Lubię być zdominowana, uległa, ale nie bierna :)

Gość gośćjohan
Achaaa.... Mi się wydaje że jesteś stanowcza i lubisz dominować ;) Uległa to pojęcie względne. Na co być pozwoliła swojemu partnerowi czując jego olbrzymie podniecenie?? Masz jakieś granice kiedy mówisz stop??

Gość gość
Upojnych wpisów wam życzę:) I'm out:)

Gość gość
Nieczyste zagranie.

Gość gość
Wchodzisz między rozmówców i mieszasz gość_ta.

Gość gośćjohan
Teraz to już się pogubiłem :(

Gość gość
Naj Want Mucha :D

Gość gośćjohan
Miałaś jakiś cel w tym gość_ta?? Czemu tak szybko uciekasz?? Tłumacz się szybko :D