Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość od homocwela jesteś jakiś ułomny czy co?

Polecane posty

Ps w temacie jaki dziś założyłem co sądzicie o ludziach ze wsi takich jak ja napisałeś trzymają psy na łańcuchu... Na sto procent pisałeś o mnie więc ja ci uprzejmie pisze że wbij sobie wreszcie to do łba (miliardy razy tłukłem ci to do łba) że codziennie przez większość dnia pies biega luzem ma wodę budę jedzenie ciepło itd jest szczęśliwy zadowolony ma duze podwórko nikt się nad nim nie znęcał nie Znęca i nie będzie znęcał pies jest naszym przyjacielem głaskamy go bawimy się z nim wbij sobie to do łba ps widziałeś nawet filmiki z aresem bez łańcucha ps on jest na łańcuchu może Góra godzine gdy jest brama otwarta żeby nie wybiegł a potem znowu biega luzem ps ciekawe po co byśmy mieli psa gdybyśmy go ciągle trzymali na łańcuchu i go bili? Jaki byłby to sens? Ps nikt go nigdy nie bił zrozum to

Ps gościu od homocwela co jesteś jakoś ułomny że prostych zdań nie rozumiesz ps i nie wmówisz mi że ktoś niby się nad nim znęca itd bo to nie prawda nikt się nad nim nie znęca i chyba lepiej wiem od ciebie głupku...