Gość Ala_ala_ala Napisano Styczeń 16, 2017 Drogie Panie czy któraś was zajmuje się takim tematem ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joasia8set Napisano Styczeń 16, 2017 hej, ja handluje już kilka lat na FX i z wyników jestem bardzo zadowolona, a co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ala_ala_ala Napisano Styczeń 16, 2017 Chodziłas do jakiejś szkoły ? Gdzie się wszystkigo nauczyłaś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joasia8set Napisano Styczeń 16, 2017 z webinarów głównie i to co sama sobie poczytałam, metodą prób i błędów, a obsługi platformy nauczyłam się dzięki konkursom demo, a Ty jakie doświadczenia z FX masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ala_ala_ala Napisano Styczeń 16, 2017 Własnie nie mam, ale ostatnio duzo słysze ze mozna duzo zarobic, gdzie mozna takie webinary dla poczatkujacych zaliczyc ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joasia8set Napisano Styczeń 16, 2017 pełno tego jest, ale dużo jest webinarów gdzie naciągają, hotforex ma fajne webinary bo nie naciągają na wpłaty i nic nie próbuję wcisnąć, podobają mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ala_ala_ala Napisano Styczeń 16, 2017 Hotforex? Hmm zraz sprawdze, to kompletnie za darmo ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joasia8set Napisano Styczeń 16, 2017 na kokosy na fx od razu nie licz, to wymaga też ciężkiej pracy i cierpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joasia8set Napisano Styczeń 16, 2017 tak webinary mają za free i z platformy też możesz korzystać za free, widzę, że jesteś kompletnie początkującą osobą... dużo nauki przed Tobą jeśli myślisz o tym na poważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ala_ala_ala Napisano Styczeń 16, 2017 Tak jestem zawziętą kobietą myślę że dam rade, dlatego tez pytam zeby nie popełniać błędów początkujacych, a z facetami ciężko się gada na te tematy, jakoś nie są pomocni traktują kobiety z góry. A teraz jeszcze moje pytanie, czy można na tym zarabiać regularnie na hotofrex? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2017 Dziś był artykuł o Forexie i generalnie 34% traci to tylko w NEVADZIE w kasynach wiecej traci takze trzeba uważać szczególnie początkujace kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ala_ala_ala Napisano Styczeń 16, 2017 Tak jestem zawziętą kobietą myślę że dam rade, dlatego tez pytam zeby nie popełniać błędów początkujacych, a z facetami ciężko się gada na te tematy, jakoś nie są pomocni traktują kobiety z góry. A teraz jeszcze moje pytanie, czy można na tym zarabiać regularnie na hotofrex? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joasia8set Napisano Styczeń 16, 2017 jak faktycznie zaczynasz to poćwicz na demo, a na realu to sobie wybierz u nich konto 30% bonus, zawsze to dodatkowa poduszka bezpieczeństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ala_ala_ala Napisano Styczeń 16, 2017 To w sumie wychodzi na to że duzy procent zarabiających jest. Myslę ze warto spróbować, dzisiaj otworze konto demo w hotforex. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2017 Dziś był artykuł o Forexie i generalnie 34% traci to tylko w NEVADZIE w kasynach wiecej traci takze trzeba uważać szczególnie początkujace kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ala_ala_ala Napisano Styczeń 16, 2017 Już otworzyłam rachunek demo i od razu dostałam dane do logowania do jakiejs platformy mt4 hotforex. Zaraz sprawdze jak to jest. I na youtube widzialam obsluge tej platformy, banalnie proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2017 Ale większy tych tracących - także ostrzegam przed utratą ciężko zarobionyh pieniędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2017 Warto wybrać brokera który daje ochronę przed ujemnym saldem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2017 W Polsce nie ma za dużo takich brokerów ale zdarzają się perełki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ala_ala_ala Napisano Styczeń 16, 2017 Haha własnie otowrzyłam pozycje 1 na EURUSD i zarobiłam pierwsze 250 zł dosłownie w kilka minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2017 Mam kilku znajomych co żyje tylko z Forexu także wiem że można: po pierwsze konto Demo, szkolenia, nauka, wybór strategii, małe wpłaty, i powoli z psychologia i koncepcją narynek - jest to możliwe POWODZENIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2017 Początkująca szczęście jak w Karate KID Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2017 Hmhyyyy ale fakt On później wygrał ten turniej baaaa nawet nakrecili kilka odcinków hmhyyyy no tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2017 Gdzie Ci się udało tyle zrobić ? Gdzie masz konto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2017 Ja też tak chcę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joasia8set Napisano Styczeń 16, 2017 nie ma takich perełek w Polsce, każdy broker w PL to brak ochrony przed ujemnym saldem mimo ze kazdy to MM. Lepiej wybrać brokera z poza Polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joasia8set Napisano Styczeń 16, 2017 rozsądek, cierpliwość i odpowiednie zarządzanie kapitałem i nie ma takiej opcji że się straci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joasia8set Napisano Styczeń 16, 2017 oczywiście wybór brokera też jest ważny, jak źle wybierzesz to co by nie robić i tak się straci. Ja wybrałam hotforex i na razie nic nie wskazuje na to, żebym miała tego brokera wymienić na innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joasia8set Napisano Styczeń 16, 2017 na stronie u nich pojawila sie ciekawa opcja z gadżetami tylko jeszcze nie wiem jak je otrzymac, ale dowiem sie i napisze https://www.hfeu.com/eu/en/contest/hotforex-merchandise.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milka_12 Napisano Luty 16, 2017 Jak tam forex drogie Panie, ostatnio otworzyłam konto w Hotforex. Powiem szczerze że jestem mile zaskoczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach