Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Euzelioszka

Kto z was chciałby się nigdy nie urodzić?

Polecane posty

Gość bare
Irytujecie mnie takim podejściem...może zamiast użalać się nad sobą warto z kimś się zaprzyjaźnić, znaleźć jakieś hobby...qrcze skoro o tej godzinie siedzicie na czasie to domyślam się że nie tylko macie dach nad głową, ale tez internet i kompa/telefon za kilkaset złotych...a takim biadoleniem co najwyżej możecie do siebie przyciągnąć jakieś nieszczęście.

Gość gość
w takim razie do starości jeszcze Ci sporo brakuje. Jestem troche młodszy od ciebie.

Gość gość
Tak,mamy dach nad głową,telefon,telewizor,nawet łóżko do spania,lodówkę a w nie jedzenie....i jeszcze dużo innych rzeczy mamy,ale nie mamy kogoś z kim możemy się z tego wszystkiego cieszyć.Czy ty wiesz co to samotność?

Gość gość
Internet i kompa też mamy

Gość gość
To nie jest żadne biadolenie,tylko rozmowa,bardzo miła,sympatyczna rozmowa o naszym życiu,jeżeli cię to wkurza-nie musisz w niej uczestniczyć

Gość gość
Trochę młodszy ?

Gość gość
Tak a co ?. I ze zmarnowanym życiem.

Gość gość
23.06 i jeszcze dużo innych rzeczy mamy, x tu akurat niech każdy mówi za siebie.

Gość gość
Nic,chciałam być miła,sorry.

Gość gość
No i jesteś miła :-) a jeśli coś zabrzmiało nie tak to ja mówię sorry bo nie to miałem na celu. Kilka postów też nie ja pisałem. Pozdrawiam.

Gość gość
Dziękuję,również cię pozdrawiam jestem A,a ty?Łatwiej nam będzie ze sobą rozmawiać

Gość gość
Ja będę się podpisywał "x". A Ty masz jakąś rodzine? Czy jesteś całkowicie samotna? . X

Gość gość
A ty ,,x"?

Gość gość
Nie mam nikogo, jestem sam. Jakaś tam mała rodzina jest ale to nie to samo co ktoś bliski. X

Gość gość
Rozumiem a przyjaciele,znajomi są? Napisz coć więcej o sobie,jak spędzasz wolny czas,co lubisz robić,jakiej muzyki słuchasz,a może lubisz czytać książki,gdzie pracujesz?Pozdrawiam serdecznie

Gość Kajapp
Ech nie tylko ja od 6 lat kocham Chłopaka który chyba też mnie kochał teraz woli ,, imprezować'' mam totalna załamke wdalam się w alkohol . Wiecie jak to jest kochać osobę kilka razy byłam pijana i poszłam z nim do łóżka do dziś tego żałuję nie chce go znać nigdy sobie tego nie wybaczę czuje się jak ścierwo . Popadłam w depresję odsunelam się od znajomych, rodziny ... Nigdy sobie tego nie wybaczę chciałabym z kimś porozmawiać ale nie mam z kim..

Gość gość
Euzelioszka 2017.01.26 Wybacz, ze odpisuje dopiero teraz, nie bywalam jakis czas na kafe. Sluchaj, ja ci niczego nie wytykam, ale z doswiadczenia widze, ze osoby, ktore narzekaja na samotnosc czekaja az ktos im poda reke, ale sami jej nie wyciagaja. Jesli w Twoim przypadku jest inaczej to sorry. Za to z tego co piszesz, moge powiedziec z cala stanowczoscia, ze brak ci po prostu dystansu do siebie. Najwyzej powiesz cos nietaktownego, dziwnego albo nikt cie nie poslucha. I co z tego? Niektorzy polubia cie wlasnie za to. Nie masz o czym rozmawiac, mowisz, prosze cie... Jest tyle tematow. Co kto aktualnie robi, jakie ma zainteresowania, co chce robic w przyszlosci (ludzie lubia opowiadac o sobie) nawet o pogodzie mozna pogawedzic, a w ostatecznosci zapytac o poglad na filozofie Kierkegaarda :D

Gość gość
Nie podpisałam się,przepraszam ,,A,"

Gość gość
,,x "dlaczego nie odpisujesz?,,A"

Gość gość
X co słychać? A

Gość gość
Przeczytałam wszystkie te wpisy w temacie i bardzo wam wszystkim samotnym i załamanym w życiu współczuję bo na pewno nie jest to fajne samopoczucie kiedy człowiek nie ma ochoty żyć i życie go nie cieszy,ale widzę też niestety że nie wykazujecie zbytnio inicjatywy żeby to zmienić piszecie piszecie wymieniacie swoje problemy żale itp itd ale tutaj trzeba konkretnie działać.Nie zauważyłam żeby ktoś podał swojego maila Skypa czy GG jakich namiarów na siebie by móc umożliwić innym osobom w podobnej sytuacji nawiązanie znajomości której to brak jest powodem waszych smutków bo przecież piszecie że czujecie się bardzo samotni i niepotrzebni nikomu nie kochani, ale skoro to tyle osób w takiej samej sytuacji które chętnie by kogoś poznałem to powinniście to wykorzystać dać namiar na siebie i spróbować nawiązać jakieś relacje które być może wpłynąć na lepszą jakość waszego życia. Zacznijcie ludzie coś działać bo samo pisanie problemów nie rozwiąże. Niestety Człowiek jest istotą stadą no i do szczęścia potrzebuje drugiego człowieka i myślę że jest to dobre miejsce aby nawiązać właśnie takie znajomości.

Gość gość
Ja,Ja chcialabym zeby po prostu NIGDY mnie Nie bylo!!!!!!!!!!!!!

Gość StraconaSamotna
32 lata zmarnowanego życia, ja już tylko czekam na śmierć tyle razy próbowałam się zabić jestem tchórzem zwykłym ZEREM, NICZYM. Błagam los o śmierć dziś bardzo zle się czuję. Żeby rano nie nadeszło albo nie dożyć rana. Nie mam NIC NIC i nikogo samotność mnie już dawno zabiła od środka. Moi jedyni przyjaciele to przerażenie paniczny strach o niewiadome jutro, przerażająca pustka, i zabijająca mnie nienawiść do wszystkiego wszystkich wokoło mnie i do samej siebie. I co najważniejsze matka powinna będąc ze mną w ciąży poddać się aborcji bo ta kobieta zniszczyła mnie totalnie jako człowieka i kobietę. I pomyśleć że jeszcze jako bardzo młoda dziewczyna miałam tyle planów, celów i marzeń, chciałam się zakochać, założyć rodzinę i mieć dzieci. Zniszczono to w bardzo okrutny sposób i niema już powrotu. Wszystko czego nienawidzę to moja durna rodzinka, ludzi i siebie.

Gość gość
tak samo marze jak ty żeby jutra nie było, /juz wszystkiego mam dość :(

Gość gość
Aktualne.