Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem sama, nienawidzę siebie

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym się komuś wyzalic w końcu :( jestem młodą dziewczyną, mam 21 lat i we wrześniu urodziłam synka , mój były chłopak z którym wiązałam przyszłość woli chlac. :( byliśmy razem pięć lat a on po prostu zamiast siedzieć ze mną i małym to woli imprezowac z kolegami. Ja za każdym razem kiedy widzę jak pije to lecę jak głupia (w nerwach) i się wyklocam przy wszystkich i drę tego głupiego ryja ze ma się ogarnąć, w prawdzie mieszkam u rodziców a oni zamiast mnie wspierać to wyzywaja mnie od pustaków k***w szmat itp. Nie chce mi się żyć juz :( myślę o samobójstwie bo mnie to przeraza wszytko. :( wyrywaja ode mnie co miesiąc 600 zł które mam z mopsu na dziecko i płace tak naprawdę za nic- siedzę w ciasnym pokoiku, wózek zaraz wejdzie mi na łeb, korzystam jedynie z lampki i wody a żywic mam się sama. :( a nie pójdę nigdzie sama bo wiem ze nie dam rady :( co ja mam zrobić? Nie mogę popełnić samobójstwa bo kocham swojego synka i nie zostawię go nigdy :( czuje się jak zero kompletne nic nie potrafiace

Gość gość
Zgłoś w mopsie, że rodzice zabierają Ci pienądze.

Gość gość
ale wybrałaś odpowiedzialnego faceta nie ma co

Gość gość
złożyłaś wniosek o przyznanie 500 plus ?

Gość gość
21:01 ma racje.nie mam pojecia jak to wszystko powinno wygladac ale mysle ze zgloszenie sprawy tym od ktorych dostajesz kase jest jak najbardziej na miejscu.oni powiedza czy jest to ok czy nie ok cie w rasie czego pokieruja.przeciez facet jakby co musi ci placic alimenty a nie zabierac to co dostajesz.cos sie nie zgadza.zglos to.ps jestem facetem.

Gość gość
Mam kosiniakowe i 500+ do tego rodzinne ale musze synka nakarmić, kupić ubrania iTP. Oni myślą że ja jestem milionerka :( propo mojego byłego BYŁ ODPOWIEDZIALNY do czasu kiedy nie zaszłam w ciążę, później pokazał na co go stać a jak nie znasz sytuacji to nie oceniaj!

Gość gość
musiałaś wcześniej zauważyć że jest tak nieodpowiedzialny i ma gdzieś zakładanie rodziny

Gość gość
Haha :-D dobre.odpowiedzialny jak nie bylo dziecka.wiec w czym byl odpowiedzialny jak nie bylo zadnej odpowiedzialnosci?! :-D

Gość gość
Zglos to wszystkim od ktorych dostajesz pieniadze.kazda instytucja niech z osobna zajmnie sie twoja sprawa.

Gość gość
Pracował i nie pił bynajmniej. Starał się żeby było nam jak najlepiej a teraz jak jest dziecko to ma wyj****e bo wie ze ja nie pójdę w melanż jak on. 2 lata przed ciążą pracował na umówie, starał się żeby wszystko było jak najlepiej. Mówił dużo o dziecku a przyszło co do czego to ze wszystkim jestem sama i proszę zbędne komentarze zostawić sobie i jeszcze bardziej mnie nie dolowac :(

Gość gość
Zglosic się boję, bo jeszcze gorzej będę wyzywana i się w*****a i mnie spakują a gdzie ja pojde z tak małym dzieckiem? Wyzywaja mnie na cały blok, ludzie udają ze nie słysza zamiast wezwać policję ze coś się dzieje. Moje dziecko budzi się w nocy przerażone i przez sen płacze od tych ich krzyków

Gość gość
Czy ktoś jest kto ma podobną sytuację? Bo ja już nie wiem co mam robić, jestem głodna, zmartwiona tym wszystkim co będzie dalej. Ciągle tak jest ze z miesiąca na miesiąc ledwo wiąże koniec z końcem. Mleko małemu musze kupować bardzo drogie bo inne mu nie pasowało, tylko to. Wielki tatuś jak był temat szczepień to mówił ze 400 zł będzie płacił za szczepionki a tym czasem ja musze to robić on zapłacił raz. A ja chodzę w rozklejonych butach i nic go nie rusza. Jestem po cc a 4 miesiące od porodu nie byłam u ginekologa bo nie mam z kim dziecka zostawic. Bardzo boli mnie jajnik a on się nie przejmuje niczym. Chyba nikt nie ma tak p********o życia jak ja

Gość gość
No bo jestes tepa, bylo trzeba wziaz sie odrazu za prace w wieku 20lat a nie nadstawic sie i z mopsu zerowac no pomysl troche a teraz myslisz ze twoj chlejacy chlopak bedzie cie utrzymywal zapomnij dobrze robia ze c****eniadze z pod mordy biora bo jestes malo zaradna i sie uzalasz nad soba sama. Dziecko daj do przedszkola i idz do pracy a nie ciagniesz kase z mopsu i siedzisz jak scisniety szczur w czterech scianach albo zaplodnij sie drugi raz 500 plus dostaniesz

Gość gość
jak pomyślę, że z moich ciężko zarobionych pieniędzy takie patole się mnożą i utrzymują to mnie krew zalewa :O :O :O a szmaciarzy, którzy wymyślają mopsy, sropsy, kosiniakowe, 500 i inne formy utrzymywania darmozjadów należałoby za jaja na latarniach powywieszać :O

Gość gość
Bo sie tepa dziewo pracuje czy sie ma faceta czy go sie nie ma a ty polegasz tylko na facecie no wybacz i myslisz ze mops bedzie ciagle chetny do sponsorowania ciebie, facet to woli przepic niz utrzymywac ciebie ja bym mops i faceta olala i do pracy poszla i pieniadze na swoim koncie miala a z konta ci nikt nie wezmie glupia jestes albo poplen sie jeszcze to 500 dostaniesz tylko bedziesz wybierac miedzy marchewka a pampami.

Gość gość
23;04 Mnie tez krew zalewa .Ja kobieta dojezdzam do pracy codziennie, poltora godziny pociagiem w jedna strone jade, do pracy i kogo to obchodzi i co ja mam powiedziec albo ty ,co tak ciezko tyraja i nikt im zlotowki nie daje!

Gość gość
a z kim ona ma zostawić małe dziecko żeby iśc do pracy?

Gość gość
21;30He he nie masz z kim dziecka zostawic. Zostaw z tymi twoimi zrytymi rodzicami a mordy umia drzec a dzieckiem nie umia sie zaopiekowac na te pare godzin ,he jestes jakas uposledzona czy nie dolezna, ze robisz z siebie taka ofiare losu?

Gość gość
23;14 Ma rodzicow od przypilnowania ,co mordy dra a dzieckiem sie nie zajma ,to co oni potrafia ci rodzice ,tylko sie plenic i geny zle przekazywac, chlac i ****** sie bo to zalosne. no i ma przedszkola.Brakuje jej zaradnosci i robi z siebie kaleke na wozku.

Gość gość
kiedyście wy te dziecko zmajstrowali jak twoje kochanie cały czas piło z kolegami ?

Gość gość
Pewnie poszla do tych kolegow i reszte zuli. Tam poznala jego, tez sie upila i zr****** sie po pijaku. Melina ciagnie do meliny pod sklepami nie brakuje takich patoli,co brende, wódę, piwa chleja.

Gość gość
dajcie dziewczynie spokój wredne żmije. jak wam żal dupę ściska to zrobcie sobie dziecko i idzcie do mopsu. ale nie was nie ma kto ruchnąć nawet

Gość gość
może postaraj sie o przyjęcie do domu samotnej matki. bedziesz ta miała spokój. albo jakiś pokój wynajmij

Gość gość
Alimenty powinny byc zabrane, to by sie zastanowila komu sie nadstawia. ja tez mam ciezkie zycie i mi nikt nie pomaga mam wy/j****e na takie patole!

Gość gość
23;43 Co ty nie powiesz, ja patologi z siebie nie bede robic. Mopsy sa przepelnione od tej patologi.Nie chcialbym chlejacego faceta, bachora i 500.

Gość gość
Co za podle szmaty ! Nie jestem z jakiejs patoli! ! On wcześniej nie pił, a kiedy zaszlam w ciążę to naprawdę duzo się zmienił! Chce iść do pracy żeby mieć jakiś kontakt z ludźmi a nie z tymi zrytymi lbami siedzieć i słuchać jak na mnie n*******laja ze ja taka i taka! Ja nie mieszkam w jakimś mieście żeby dziecko gdzieś wozić bo żeby dojść do autobusu musze 2 km isc piechotą a z takim małym dzieckiem jeszcze zima to naprawdę strach isc. Jedna dziewczyna szła latem z dzieckiem i co jej zrobił typ z wozkiem? Połamany w kilku częściach . NIE ROBIE Z SIEBIE OFIARY A WY K***Y NAZYWAJACE MNIE PATOLOGIA MOŻECIE SPUERDALAC wielce przykladnepracujące mamusie. Pracują zeby odpocząć od bachorów które narobiły a teraz udają wielkie zardne.

Gość gość
No ja jestem zaradna, mam stala prace i nie dam sobie dzieci naczaskac tak jak ty, bylo trzeba sie zabezpieczyc na gumke z 5zl bys miala od mopsu ,to nie bo bachor i mops cie interesuje. szmato brudna w zgniej norze idz w laske teraz do domu samotnej matki .przygarna takiego brudasa jak ty a powiedz co robilas wczesniej zeby szkole skonczyc i znalez prace nic, tylko chlsalas i d**y dawalas!inie udawaj ze prze 5l nie wiedzialas ze twoj chlopak lubi meline i chlanie, bzykanie bez gum!

Gość gość
To skoro sie zmienil po zajciu w ciaze ,to po co dalej z nim bylas po to zeby morde ci bil i ewentualnie 50 zl dawal tepa szmato!no bo 50zl to dla ciebie jest juz duzo no nie na jedne pampersy, ogarnij sie nawet bym z buta do pracy chodzila ale chodzila a do mopsu mozesz chodzic i tam nog ci nie ubedzie.Czasem w kosciele daja jakies darowizny dla biednych to popytaj pustaku wlacz myslenie jak cie bzykal to tez nie myslalas jak cie ma bzykac he?

Gość gość
Te 2km to nawet twojemu facetowi sie nie chce chodzic a ty bierzesz z niego przyklad a rower masz, nogi masz, rece zdrowe masz ,ale uszkodzony mozg!Lepiej napisz tak ze wyksztalcenia nie masz i nigdy nigdzie nie pracowalas i jestes brudaska co liczy na pomoc innych. Umiesz liczyc, to licz sama na siebie.Mi malpo nikt jeszcze bezinteresownie nie pomogl i jakos daje sobie rade sama!