Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem sama, nienawidzę siebie

Polecane posty

Gość gość
Lepsza gr**** niz ty ,oblesny paszczurze bez grosza w portfelu.

Gość gość
Na pewno czystsza jestem niż ta twoja byla . Widać jaka masz ocenę o innch dziewczynach bo po swojej bylej wrzucasz wszystkie do jednego worka hahahah idiota

Gość gość
Sam pewnie brudas jest i dlatego tak pisze.

Gość gość
18;23 Co ty mozesz wiedziec o mnie nic ,co ja cie obchodze tyle co zeszloroczny snieg. Wiec odwal sie albo pogrzeb se w d***e ,ulzy ci i jedz do autorki wspomoz ja slowami i darami.Dobry uczynek zrobisz.

Gość gość
Ty też pewnie groszem nie smierdzisz , groszem nie ale ku ^ tasem taaa

Gość gość
Znalazł się kundel z****** który szczeka bo na chleb trzeba zarobic .

Gość gość
Mam duzo w domu srodkow czystosci i wody nie brakuje mi autorka to ma wode tylko na podmycie cipki i na jedna kawe.

Gość gość
Ja juz rodzicom wyłożyłam wszystko na stół dziś rano , ubrałam malego i poszłam do koleżanki. Dzwonili non stop żebym wróciła do domu. Obiecali ze sie zmienia ale nie wierze juz nikomu ani im ani byłemu a

Gość gość
A czy ja napisałam ze mi czegoś brakuje? Napisałam tylko jakie mam relacje z rodzicami i byłym. W domu mam naprawdę lepiej niż niektórzy ale to nie jest mój dom tylko rodziców a ja pisze z jakiego domu rodzinnego pochodzę ! U nas nie ma patologii debilu zaje^bany

Gość gość
Badz spokojna ne daj sie wyprowadzic z rownowagi takim jak on. Musisz przy dziecku nauczyć sie panować nad nerwami, badz spokojna a zobaczysz ze w koncu z tego wyjdziesz i to zdrowa a nie z zepsutą krwią

Gość gość
Dziewczyno rodzice a co oni mają się zmienić??Nie piszę tutaj o wyzwiskach itp. Ty sama pokaż że jesteś dorosła i się zdecyduj czego chcesz w życiu.Bo ja ci gwarantuję że gdyby ten facet przez tydzień nie pił i dobrze gadał to idziesz z nim do łóżka jak nic. Pod gwarancje.Bądź dorosła i żyj na swój rachunek to jest właśnie odpowiedzialność. Albo facet albo mieszkanie z rodzicami bo ma się wrażenie że oni nie trawią tego co robisz.

Gość gość
Ohoho dobrze by było żeby z tydzień nie pił Odkąd urodziło się dziecko to nie uprawiam seksu z tym człowiekiem bo się boję ze dorobi mi dziecko. My się ciągle klocimy od września - czyli 4 miesiące

Gość gość
Idz do domu samotnej matki po jakims czasie dadza ci mieszkanie

Gość gość
chwali sie ze ma srodki czystosi no ładnie, to teraz idz i posprzataj bo brud aż sie prosi

Gość gość
Po to jest wlasnie Mops i inne pomoce od panstwa , zeby osobom takim jak ty pomoc w najtrudniejszych chwilach. Za granica są zasiłki na dzieci i każdy z nich korzysta jesli wymaga tego sytuacja i nie jest to 500zł tylko o wiele wiecej.

Gość gość
Byłeś u mnie w domu ze wiesz ze mam brud ? Takich syfiarzy jak ty to bym nie wpuściła do domu nigdy bo jeszcze śladów byś mi brudnymi kopytami narobił. P.S gdyby było tak brudno to położna środowiskowa zglosia by sprawę do opieki i dziecka w tej chwili bym nie miała :)

Gość gość
A powiedz czym ty się interesujesz??Tym że pije??Co cię to interesuje??O dziecku myśl i o sobie a on jak chce niech się na amen zachleje.Ile ci jeszcze potrzeba by się dowiedzieć że ma cię gdzieś?Ja nie usprawiedliwiam twoich rodziców ale ja mam dziecko starsze od ciebie. I wiesz gdybym widziaĺa że lata za ochlejem i wykrzykuje i wyprasza to bym ci grama nie pomogła. Do momentu gdy do zakutego łba by nie dotarło.Pomyśl nad jak bardzo masz teraz szczęśliwe dziecko..

Gość gość
pzrestan z nim pisac , nie warto.

Gość gość
Kochana Pani ! Dotarlo właśnie w tej chwili do mnie ze mu na mnie nie zależy tylko na kolegach i chlaniu. Teraz to ja mam go gdzies , podobno gdzieś tam teraz łazi i chleje a ja biorę gorąca kąpiel, dziecko spi i się relaksuje . Do tego zastanawiam się dlaczego byłam taka głupia, właśnie dzisiaj musiał nastapic ten dzień ze zrozumialam. Zrozumiałam ze byłam głupia kretynka, żałuję że za alkoholikiem latałam. Juz nigdy więcej, NIGDY . Nie jest mnie wart . Dziękuję za mocnego kopa ! Pozdrawiam Panią gorąco!

Gość gość
I tego należy się trzymać a niech mi pani uwierzy i rodzice się zmienią.

Gość gość
Wierze w to mocno :) po każdej burzy wychodzi słońce w końcu :) u mnie też słońce zawita a byłego jeszcze oslepi blaskiem :)

Gość gość
Ona i tak bedzie latac za facetem debilem, bo przeciez go kocha, taa poki jej po mordzie nie da, wcale sie nie dziwie ze rodzice autorke od szmat wyzywaja, bo za szmaciarzem lata. Moze autorce seksu brakuje?

Gość gość
18;31 A co to jest jak nie patola? ,mozesz korzystac tylko z wody i lampki i gniezdzisz sie w pokoiku jak szczur, bo nie ma wygodnych warunkow do zycia. Sama pisalas chodze glodna i jestes wyzywana od szmat ,nic dziwnego bo latasz za szmaciarzem chlejacym i cala kase dajesz patologicznym rodzicom ,ktorzy pewnie przepijaja na spirytusy.Patole chodza do mopsu, bo nie maja za co zyc...

Gość gość
Naśmiewasz się z ludzi że nie mają za co żyć i że to jest ich wina bo są głupi? Zdajesz sobie sprawę ilu ludzi starszych chodzi do Mopsu bo mają niskie emerytury i nie mają się za co utrzymać ? Może do tej pory ty nie musiałeś korzystać z żadnej pomocy. Ale pamiętaj , nigdy nie wiadomo jakie czasy nadejdą , dla twojej rodziny i dla ciebie w szczególności, źle ci życzyć nie będę, ale wierzę że każdy zbierze to co zasiał.

Gość gość
Co ty wiesz o zyciu czlowieku ,tez potrzebowalam pomocy i to nie raz a zycie to nie bajka. jeszcze mi nikt bezinteresownie nie pomogl w zyciu ,moze ze 4 osoby bezinteresownie a reszta jak ma mi cos pomoc to cos oczekuja wzamian dlatego mam wyje/bane na ludzi. Najwiekszej patoli to mops pomaga a tu czlowiek jak ciezko tyra to nikt mu nie pomaga!