Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem sama, nienawidzę siebie

Polecane posty

Gość gość
Dobry pomysł :)

Gość gość
Nic ci d***** nie bede wskazywac .to z toba cos jest nie teges ,nie nawidze pisze sie osobno ,bo to czasownik idiotko pusta.Wiec glab moze wskazowki dawac ,tylko w lozku!

Gość gość
Hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhaha o jprdl jaka ty jesteś smieszna hahahahahhaha dowiedz się czy aby na pewno hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahaga dobre , dobre :) no ty nie masz doświadczenia w łóżku bo już Ci pisałam j***e sledziami jak gacie ściągniesz i ryj wstrętny pewnie to co się dziwić, bleee

Gość gość
Ty masz kolezanki, sama napisalas jestem sama i nie nawidze siebie, to znaczy ze cie wszyscy maja w d***e!

Gość gość
Mam koleżanki ale nie chce im opowiadać o swoich problemach! Dlatego wolę pisać tutaj anonimowo frajerzyno

Gość gość
Twoje gacie je/bia bo je nie pierzesz caly miesiac i jeszcze wszy we łbie ci sie mnożą, zżera cie brud i syf tak sprawdzaj te swoje bledy a potem cos pisz haaaaaaaaaaaaaaa!Pozalic sie chcialas, to bylo trzeba gdzie indziej. Wszyscy maja cie w p*****e, brudasko smierdzaca liniaca sie jak paszczur.

Gość gość
Gowniaro za naukę się wez i w*********j STĄD - tak piszemy a nie " z tad " :D :D

Gość gość
Chodz powachaj :*

Gość gość
Taa co to za kolezanki, pewnie takie glupie jak ty. Cala rodzina cie wyzywa od ku/rew bo chodzisz za brudasem chlejacym i ci to odpowiada, moze wydoisz jakiejs kasy od tego twojego faceta, moze sie zlituje dzisiaj albo jutro nad toba, potrzebna jestes mu do r/uchania i tylko do tego. Zapamietaj to sobie niedojdo zyciowa.

Gość gość
A ja ci coś powiem autorko gdybyś pracowała dłużej to miała byś macierzyński więc to grubymi nićmi szyte. Druga sprawa kosiniakowe kończy się po 12miesiącach i co dalej. Trzecia sprawa dlaczego nie pociągniesz do odpowiedzialności tatusia i nie zasądzisz alimentów na dziecko?Żadna łaska pan musi płacić. A co do rodziców pytanie czy oni chcieli by dorosła córka siedziała im na głowie tym bardziej że za chwile będziesz bez środków do życia. Do domu samotnej matki jak tak źle jest będzie bliżej żłobek i dalej od ukochanego. Bo prawda jest taka że jeśli on dziś kiwnie palcem to cię ma bezproblemowo. Czy on jest wpisany jako ojcieć??

Gość gość
Wszystkie co tu piszecie inteligentki itp popatrzcie na siebie. Może macie super prace, wspaniałe życie ale kultury wam brak. Jak można tak pisać innemu człowiekowi. Żal mi was naprawdę. Autorko nie przejmuj się tym co pisza. Musisz się trochę ogarnąć. Zacznij od zmiany mieszkania. Wynajmij nawet jakiś pokój w mieście. Będziesz miala blisko do żłobka, przedszkola i za pracą będziesz mogła się bardziej rozejrzeć. Lepiej się odciąć od takiej rodzinny i faceta. Zacznij myśleć o sobie i dziecku. Chyba nie chcesz żeby się wychowywalo w takich warunkach.

Gość gość
Tak jestes nie odpowiedzialna ,zr*****as bachora a teraz wolasz o pmoc innych, zalosne to faceci nie sa po to zeby tyrac na ciebie ,jakos inne matki tez zostaja same ze wszystkim i daja rade...kaleko zyciowa Pozwólcie że się wtrącę, ponieważ jeden komentujący tutaj szczególnie nie daje mi spokoju, nieustannie wypisuje obelgi pod adresem tej dziewczyny, próbuje ją stłamsić słowem, dosłownie wychodzi z siebie żeby jak najbardziej upokorzyć i ubliżyć jej, pokazać jakim upadłym jest człowiekiem. Halo moment a ty gościu kim jesteś ? Popatrzyłeś w lustro? Niestety twój sposób komentowania jest jednoznaczny , i myślę że jesteś w gorszym położeniu niż ta biedna dziewczyna. Jesteś desperatem , maniakiem, i głupim prymitywem. Tak można cię ocenić po sposobie wypowiadania się i komentowania. Myślę że móże jesteś alimenciarzem albo matołem , który sam nie ma pomysłu na siebie, robi za najniższą krajową lub wcale nie pracuje. Zapewne żadna też cię nie che , więc nawet nie ma co pobzykac. Żałosny jesteś.

Gość gość
Naucz sie jak sie pisze nie nawidze, naucz sie zasad pisowni pustelnico, od kiedy nie z czasownikami pisze sie razem co?nowe zasady pisowni sa nie wiedzialam to teraz wiem!

Gość gość
Dlaczego ojciec nie jest pociągnięty do odpowiedzialności alimentami czyżbyś miała kasy za dużo??,Czy może nie do końca mózgiem myślusz??

Gość gość
Przeciez co ty chcesz ,przeciez juz sie przedstawilas ze jestes biedaczka 21letnia a ja jestem Beatka wiesz, ktora olewa cie cieplym moczem To gdzie ta twoja melina jest, przyjada z programu sprawa dla reportera i ci pomoga he he he A raczej Beatek , biedny człek. Idż się wysrakaj, a nie, ty z tych co stale zatwardzenia mają :P

Gość gość
Pracowalam przed ciążą ale miesiąc przed zajściem w ciążę moja szefowa musiała zamknac zakład pracy i zostałam na lodzie. Nie jestem jakaś brudaska, czy d***** szmata itp. Naprawdę staram się żeby było mi i dziecku jak najlepiej :( zawsze mi nie wychodzi i padam - nie mam siły żeby się podnieść i może i uzalam się nad soba ale nie wiem co mam robić. :( mam nr na fajna dwupokojowa stancje , dziś wieczorem zadzwonię bo z tego co koleżanka mi mówiła to kobieta pracuje do 18 : 00 zobaczę czy mi wynajmie , mam nadzieje ze tak . Po roku idę do pracy a dziecko będę prowadzala do żłobka (jest tam podobno zaledwie kilka kroków) wyprowadze się i będę miała spokoj. Chłopaka pogonilam , o alimenty sprawę założę lada moment i skończą się wszystkie problemy. Musze wziąć się w garść, ta osoba która tak mi cisnela dala mi dużo do myślenia. Dziękuję wam dobrzy ludzie ze mnie obroniliscie przed tym psychopata /psychopatka :*

Gość gość
Tak , jest wpisany jako ojciec. Nie mieszjacie mnie z błotem. Ja i ojciec Bartka byliśmy razem 5 lat , on był moim pierwszym facetem i nie chce nikogo innego i jego teraz tez nie jak odstawia takie cyrki . Ja naprawdę pogubilam się w tym wszystkim i ciężko jest mi się odnaleźć :( kocham swoje dziecko i nie chce żeby wstydzilo się za takiego ojca. :( jak myslicie? Szczera ale naprawdę szczera rozmowa z nim coś da ? Nie mam pojęcia co robić. ..

Gość gość
A na co czekałaś z alimentami tak długo??Na to że się zmieni i zrobicie kolejne??Będziecie super rodzinką jak on miał w d***e kobietę w ciąży. Już wtedy należało mu zasądzić koszty utrzymania w ciąży i połogu a nie latać za nim żeby nie chlał Może ci rodzice patrzeć na to nie mogą.

Gość gość
Ty masz kolezanki, sama napisalas jestem sama i nie nawidze siebie, to znaczy ze cie wszyscy maja w d***e! O! To zupełnie tak jak ciebie mają wszyscy gdzieś ,co nie desperacie ? Zabij innych , zabij siebie.

Gość gość
Litowalam się nad dupkiem . Jestem osobą naiwną i szybko zaczynam ufać na nowo . Czekałam aż się zmieni - trafiłaś w sedno. To teraz mam podzieke za wszystko :/

Gość gość
Nie zglupieje do takiego stopnia żeby znów kolejne zrobić... Teraz błaga mnie wielce o powrót, mam to gdzieś. Zaczynam nowe życie - bez niego już.

Gość gość
Ja nie mam zamiaru sie zabijac jak idiotka z tematu, bo ona albo sie zabije albo lata za pijaczkiem, to jest brak pracy.

Gość gość
I tak trzymaj. Jeszcze wszystko przed tobą. Trzymam kciuki

Gość gość
Zrob se z nowym facetem, wpadnie w niego zazdrosc a co, tylko nadstaw sie bogatemu ru/chaczowi

Gość gość
Jak byłam w ciąży to nie mogę narzekać ze nie kupowal, bo kupił wózek, łóżeczko, ubranka małemu. Ale co z tego jak i tak pil kiedy nie widzialam :( jestem naiwną idiotka , a czemu ? Bo go kocham , a jeśli się kogoś kocha to nie widzi się jego błędów. W sumie teraz już mi wszystko jedno

Gość gość
Ja nie mam zamiaru sie zabijac jak idiotka z tematu, bo ona albo sie zabije albo lata za pijaczkiem, to jest brak pracy. I tak upadłm ścierwem jestes i wali od ciebie przez szybke .

Gość gość
Nie nadstawiam się pierwszemu lepszemu debilu

Gość gość
Ma płacić alimenty, jak nie będzie możesz brać z funduszu lecz musisz mieć wcześniej zasądzone! Niech płaci także jak chciał bzykać łajza!

Gość gość
Nie ma komu bo bo żadna cie nie chce , chyba ze zapłacisz za sex.

Gość gość
Skad mozesz wiedziec czy dala pierwszemu lepszemu jak , co jej majtkami byles? Marzenie.