Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem sama, nienawidzę siebie

Polecane posty

Gość gość
Chciałam przeczytać jakieś słowa otuchy do dalszego dzialania ale zostałam zjechana od góry do dołu. Jest mi bardzo przykro z tego powodu , ja się po prostu pogubilam w tym wszystkim i tyle . :( niektórzy dobrze napisali ze ma mnie gdzieś mój były i maja racje . Dobrze , wychodzę stąd bo jeszcze gorzej się czuje jak czytam te komentarze. Bajo

Gość gość
A ! Z orografia jesteś na bakier widzę. :) weź się za słownik a dopiero później nieuku pisz cokolwiek i oceniaj innych !

Gość gość
Jakbym sie w takiej sytuacji znalazla ,to wolalabym wyskrobac sie niz sie sama ze wszystkim meczyc ,bo na nikogo nie mozna liczyc wiec ja innym tez nie bede pomagac bo ludzi dobrych to sa garstki...

Gość gość
No wlasnie ja pisze w pospiechu i z tad te bledy zreszta po co sie tlumaczyc takiej dziwce jak ty to nie lekcja polskiego! od kiedy to zdanie zaczyna sie od a i z.?

Gość gość
Co to znaczy " z tad " ? Hahaha weź locho j****a naprawdę zacznij myśleć :D a od kiedy zdania się zaczyna od "no"? Najpierw pomysł czy sama jesteś doskonała a później oceniaj innych . Widać że piszczy od ciebie patola! :)

Gość gość
Nie dziwię się , że nie masz jeszcze bachora bo takiej tepej k***y nikt by nawet nie ruszył kijem przez szmate hahah

Gość gość
Nauczyc sie czytac, patolo po jakiej jestes szkole podstawowce czy zecie, biedny glebie?jak dziecko dorosnie, to nie pojdziesz do pracy bo mops daje za darmo.

Gość gość
Ja bachora nie chce, bo nie lubie a ty sie nadstawilas obojetnie jakiemu fagasowi,bo nie mial kto cie zbabac i ze zdesperowania wziela dupka ale bachor juz jest, to najwazniejsze a geny pewnie czyste po tobie!

Gość gość
Jak dziecko podrosnie i pójdzie do przedszkola to pójdę do pracy , a jak na razie mam związane ręce jakbyś chciała szloro wiedzieć. Skoro ci szkoda ze pobieram pieniądze z opieki to załóż worek na ryj to być może ktoś cię w****** i zrobi bachora, wtedy pójdziesz do mopsu z rykiem po pieniądze, bo widzę ze masz najwięcej do powiedzenia :) puknij się w łeb albo niech ciebie ktoś puknie (ale pamiętaj o worku na łeb)

Gość gość
Nie chcesz bo ciebie nie ma kto jebnac hahhahahahaha

Gość gość
Och och jak było mi przyjemnie z nim och och a ty uważaj żebyś orgazmu teraz nie dostała jak to przeczytasz hahaha :D trzymam kciuki żeby w końcu ktoś cię przeleciał. Być może znajdziesz równie takiego samego obdarciucha jak ty :D powodzenia

Gość gość
Bachor jest najwazniejszy a buty daj do szewca albo posklejaj super-glu.

Gość gość
Dam tobie, ok? Albo mam lepszy pomysł! Dorobie drugie zeby dali 500+ i wtedy zaszaleje a ciebie będzie skręcało hahahahahahha :D debilka do kwadratu hahaha

Gość gość
Ja sie wiesniaczko obracam wkolo ludzi inteligentnych i madrych, ty sie lubisz ****** to na kazdego dydka wejdziesz, by miec orgazmy.

Gość gość
Przeciez pisalam rob drugie i potem trzecie, jak czytasz idiotko po szostce a dalej chlip wode i patrz w puste gary ,ale spelniona juz bedziesz jako bezrobotna matka smierdzaca brudem.

Gość gość
Tak tak . Właśnie widać po twoich odpowiedziach i ortografii jaka jesteś mądra i inteligentna :D z czym do ludzi ? Z czym ? Przecież od razu widać ze z**********z w jakimś wiejskim sklepie na szmacie i tyle! Nie masz pojęcia o ortografii i ty się obrażasz wśród inteligentnych ludzi ? Dobre hahahahah a jeśli się naprawdę obracasz wśród nich to polewke mają niezła z ciebie :D rozbawilas mnie do łez :D póki co to na jednym bacie siedziałam skoro już wchodzisz na takie tematy . :) a ty [patologejszyn ] (słowo napisane fonetycznie - o ile wiesz co to znaczy) na żadnym bo szczur w gaciach i sledziami j***e :D

Gość gość
Zrobie nawet siedmioro a tobie chuj do tego :) juz ci napisałam jakie mam zdanie na twój temat patologejszyn; ) może czas już skończyć ta bezsensowna dyskusje ?

Gość gość
16;28 Bedzie ciebie skrecalo ale z biedy i syfu...bo 500 to za malo! bachor tyle nie kosztuje w utrzymaniu, no ale podniec sie ze dostaniesz 500, zawsze cos lepsze to niz nic.

Gość gość
Zrob sobie nawet 10 jak jestes taka plodliwa, no daj c***anie nawet 11 mozesz co roku rodzic, jak krowa rozplodowa.

Gość gość
Rozbawiasz mnie do łez, naprawdę :D

Gość gość
Może i będzie , może i nie :) zaraz idę dorobić drugie :)

Gość gość
Idz sie leczyc na nierobstwo ,to ty robisz bledy , co chcialabys byc polonistka, co rozkladaj nogi dalej zebys 10 zrobila bo zdechniesz masz tylko wode do chlipania i suchy prowiant...Wozil postaw se na leb, zeby ci sie miejsce do dymania zrobilo jak wroci twoj zul ,nachlany.

Gość gość
Właśnie wrocil trzeźwy. Zaraz idziemy razem do wanny ależ będzie przyjemnie :)

Gość gość
Tak , bardzo chciałabym być polonistka. To są moje niespełnione marzenia . Ja robie błędy ? To wskaż jakie :)

Gość gość
To jak dorobisz to sie pochwal, jak dalej smierdzisz od zasranych pieluch ,bo na proszek do prania tez nie masz.Rada zacznij od szkoly potem na plodzeniu bachorow ,bo nawet nie jestes wstanie ich utrzymac ale do ******** pierwsz******awica.

Gość gość
Właśnie jem gyrosa o ile patologejszyn wiesz co to jest :) po co na łeb? Może lepiej będzie na wózku ? :D

Gość gość
16;52 To ty jestes znawczynia od ortografii, to je sama wykryj.

Gość gość
Piore w lovelli jakbyś cchciała baranico wiedzieć :) koleżanki nie czują żeby ode mnie śmierdzialo :)

Gość gość
Tak , jestem znawczynia ale skoro napisałaś ze robie błędy to wskaż gdzie :)

Gość gość
16;53 Rob jak chcesz ,mozesz nawet na lampie i parapecie...