Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem sama, nienawidzę siebie

Polecane posty

Gość gość
Tak sa to przykladne mamusie ktore pracuja i nie daja sie biedzie a ty patrz w stary pusty gar. Wszystkie te kobiety ktore pracuja maja kaSy na wszystko przedszkola zlobki albo daja dzieci do przypilnowania rodzicom jak sie oczywiscie zgodza dla mnie jestes SZMATA Z WIOCHY. Dla ciebie niewazne jaki facet wazne ze bzyka dobrze i 50zl na zycie ci daje jak sie nadstawisz.

Gość gość
Wozek zaraz wejdzie mi na leb. Ojej nie posraj sie a powinien ci wejsc to bys zmadrzala. Slabo faceta przebadalas, czy nadaje sie na ojca sprawdzilas go tylko w lozku! i jeszcze biegasz latasz za facetem morde wydzierasz a on ma cie i tak w d***e i tak ma cie tylko do bzykania pustaku zeszmacony!

Gość gość
Zamknąć głupie k***y ryje bo brudasem nie jestem. Moje dziecko też czysto ubrane chodzi a pracować pracowałam jakby co więc wielkie doradczynie możecie s*******ac wy szmaty j****e ja się ******** ale z jednym a gdybyś głupia suko wiedziała to tabletki stosowałam bezmozgu j****y a ze zachorowalam to przestały dzialac. Nie znasz to k****ago nie oceniaj ******* d******** ! Jeszcze raz lampucero powiedz na mojego dzieciaka bachor to k***o pożałujesz zeszmacona to jesteś ty bladzio j****a. Najpierw zapytaj a później oceniaj. Założę się ze nie masz w domu tego co ja mam u rodziców, nawet polowy tego nie masz. Mieszkasz w jakiejs patOli i tyle a zrobisz sobie wstrętnego bachora to zobaczymy czy będziesz taka chętna do pracy jak da ci w kośc w nocy i mam nadzieje ze taki będzie jak ty p**********y potwór to zobaczysz jak cie życie k***o nauczy

Gość gość
A i jeszcze jedno szmaty j****e ! Ani razu mnie nie uderzył i ja nie pije alkoholu (no chyba ze sporadycznie ) nie jestem z jakiejs patologii a ty chyba to utrzymujesz się z dawania d**y a nie z normalnie zarobionych pieniędzy, skoro na niewinne dziecko d***** mówisz bachor ! Nie dosroslas do dzieci to k***** milcz!

Gość gość
Tak jestes nie odpowiedzialna ,zr*****as bachora a teraz wolasz o pmoc innych, zalosne to faceci nie sa po to zeby tyrac na ciebie ,jakos inne matki tez zostaja same ze wszystkim i daja rade...kaleko zyciowa

Gość gość
Jestes z patoli szmato ,tak jak twoi rodzice z pokolenia na pokolenie zryc nie masz co i powoli tam zdychasz w tej norze .no masz faceta dlaczego ma cie w d***e ,bo jestes d***** do dawania d**y za darmo i skibki chleba szukasz po szufladach. Korzystasz z wody pewnie zimnej i chodzisz zesmarkana ,zasyfiona i nie masz za co zaplacic rachunkow. Sluchaj glupio suko wolaj kase na tego co cie zr***** a nie na ludzi ktorzy rzetelnie pracuja ,zeby cie utrzymywac pasozycie, bo twoj bachor to tez bedzie pasozyt.Popelniaj swoje samobojstwa jeszcze masz bezczelnosc doic kasy z mopsow sropsow a dziecko powinni ci zabrac bo tylko sie nadajesz do dawania d**y niezdaro i jeszcze na sam koniec se napisze nigdzie nie pojde bo nie dam rady sama ojeju biedactwo to siedz i gnij jak nie umiesz mozgiem myslec to masz to co chcesz!

Gość gość
Co szkoda ci ze pobieram pieniądze z opieki społecznej? Bo ty musisz z*******lac ? No i z*********j a jak zazdrosna jesteś to bachora sobie zrob i tez ciągnij z mopsu bo najwidoczniej ciebie to boli. Tak, tak . Może jeszcze napisz ze wcale się nie myje haha żałosna jesteś. Gdybym nie miała warunków to dziecko by mi zabrali pustaku j****y

Gość gość
I weź skończ juz pisać cokolwiek bo to jest żałosne. A może jeszcze lepiej? Przedstaw się i daj namiar na fb to zobaczymy czy d***** j****a będziesz taka mocna na priv. Jedziesz po mnie i myślisz ze to jest fajne ? To jest żałosne nie wiem skąd biorą się tacy ludzie jak ty! Może twoi rodzice to jakaś patola to właśnie widac jak cie wychowali ze nie masz szacunku do drugiego człowieka. K U R w y ku r we wychwali bezduszna

Gość gość
Ja tepa Suko pracuje 11l i mam wy/j****e na ciebie wole byc sama niz facetem debilem zulem i bachorem a ty klep ta swoja biede ,bo nigdzie nie chce ci sie pracowac, ten facet bedzie pil i bedzie cie lal po mordzie a ty czekasz na zbawienie .IDZ do siostr zakonnych albo kosciola, wspomagaja takie kaleki niezdary jak ty.A na internet to masz kase a dziwne ze na mleko do dzieciara nie masz kasy.O lampce siedzisz jak dzikuska i kasy se daje wydrzec z mopsu trzeba byc niezdara.

Gość gość
Nie nie mam szacunku to takich niezdar patologi glebow nieukow jak ty bo ja sama na wszystko ciezko pracuje i jakos zyje ale ty nie ,bo by ci raczki odpadly. Szukaj innego faceta ,ktory bedzie cie utrzymywal ,powodzenia jak dobrze dasz d**y! bo z mopsu nie wyzyjesz.

Gość gość
nagle "misiu" pije sporadycznie, a przed chwila pisalas ze woli chlanie od ciebie i bachora, a ty za nim latasz po melinach w podartych butach, z dzieckiem na rekach i drzesz morde na "misia"

Gość gość
Weź czytaj ze zrozumieniem! Czy na napisałam ze nie mam na mleko ?! Jak mogę iść do pracy idiotko ?! Jestem z takiej miejscowości ze najbliższy żłobek znajduje się 80 km debilko od miejsca mojego zamieszkania ! Czym mam tam dojechać? ! Na najblizszy pociąg musze z********ac 15 km . I co z dzieckiem mam iść z buta ? No ty byś poszla pewnie zaradna mamusio a później z bachorem w szpitalu wylądowała kretynko. Właśnie widać jakie masz myślenie teraz wiemam skąd takie mamusie się biorą ze doprowadzają dzieci do różnych chorób a później płacz lament i zgrzytanie zębami tepa lycho

Gość gość
I na koniec jestes biedna zalosna Kurwa ktora sie wspomaga innymi!stan na ulicy jako prostytutka.

Gość gość
No z dzickiem na rękach nie biegam jakbyś chciała wiedzieć

Gość gość
mozna miec prawo jadzy i dojezdzac samochodem... ale co ja tam wiem o zyciu?

Gość gość
Szacunek do siebie mam i nie mam zamiaru zarabiać w taki sposób pieniędzy jak ty . ;) przykro mi ;)

Gość gość
ocho cho no i co z tego ja mam do pracy 65km tepaku i dojezdzam i zyje nie obstawiaj sie bachorem ze nie mozesz pracowac starzy kase od ciebie doja to bachorem niech sie zajma a ty w*********j do pracy syfusko smierdzaca!

Gość gość
Na prawo jazdy trzeba mieć i samochód jakby co ;) dziecko odchowam i pójdę do pracy , proste ! I nie wyzywaj mnie od nieukow bo szmato po maturze jestem !

Gość gość
15;41 masz wozik nosidelko i nie musisz biegac tylko sie dziecko zostawia z twoimi rodzicami patologicznymi!

Gość gość
Coś mi się wydaje ze to pisze jakaś gorąca 15 haha syfusko smierdzaca. Hahah rozj***las mnie na łopatki hahaha takie teksty to możesz powiedzieć do kogoś kogo znasz a nie do anonimowe osoby . Naprawdę jesteś z jakiego p************o domu . Czemu nie chcesz się przedstawić i popisać na priv ? Bo jesteś skończona frajerka

Gość gość
A co jeśli robią mi na złość i nie chcą siedzieć z dzieckiem ? Ja chciałam się wyzalic , chciałam żeby ktoś mi dał trochę otuchy a jak się okazało jeszcze gorzej zostałam zdolowana

Gość gość
15;43 Po maturze dziewczyno nie ma ludzi takich tepych tylko maja oczy szeroko otwarte a za ciebie musi ktos myslec ,ofiaro co ty masz zrobic ze biedna jestes i sama i z bachorem i bez pracy no co zglosic sie do mopsu a potem do domu samotnej matki ladacznico!

Gość gość
15;46 Takiej szmacie nie mam obowiazku sie przedstawiac ,ja cie nawet nie chce poznac ,bo smierdzi od ciebie w realu, przekonuj dalej swojego faceta by nie chlal, ma na ciebie wyje/bane zreszta jak kazdy z nas tylko nie mops.

Gość gość
Przestań mnie wyzywać. Mam zero wsparcia od swoich najbliższych a ty jeszcze po mnie cisniesz. Życzę Tobie żebyś tez kiedyś znalazła się w takiej sytuacji!

Gość gość
Bo się szmato boisz przedstawić? W realu ode mnie śmierdzi ? Hahah skąd wiesz ? :D ale jesteś p******a , szok

Gość gość
Co co sie robi zostawia im i idzie zalatwiac swoje sprawy masz koscioly, domy samotnej matki, siostry zakonne ale nie ,bo wolisz narzekac ze nigdzie sama nie pojdziesz ,to siedz i uzalaj sie dalej a ja mam w d***e twoje zale pretensje.

Gość gość
Skoro masz w d***e to po chuj to czytasz szloro? Jak nie masz nic mądrego do napisania do bladzio nie pisz

Gość gość
Przeciez co ty chcesz ,przeciez juz sie przedstawilas ze jestes biedaczka 21letnia a ja jestem Beatka wiesz, ktora olewa cie cieplym moczem To gdzie ta twoja melina jest, przyjada z programu sprawa dla reportera i ci pomoga he he he

Gość gość
Nie mieszkam w żadnej melinie beatko :)

Gość gość
Bo mi sie tak podoba a co zabronisz mi idz do bachora bo wyje a ty zaklafasz durne tematy biedna samotna nieszczesliwa zdesperowana zalamana szukaj dalej faceta tylko bogatego bo znowu cie spiepszy i do gara nie bedziesz miala co wstawic.