Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem sama, nienawidzę siebie

Polecane posty

Gość gość
No i juz mu nie podaruje dziewczyny! !!! Wczoraj wieczorem juz mu poszlam i powiedziałam ze ma mi płacić na dziecko albo pójdę do sądu to powiedział ze mi da pieniądze ale ja mam to gdzieś! Idę do sądu i niech plaCi sadownie a nie raz mi da wielce a później oszuka a tak będę miała na papierze !do tego dostał po mordzie i szczerze mówiąc ułożyło mi

Gość gość
He pokoj jej ktos wynajmie a za co, jak ona nie pracuje ,a za co zyc chyba ze pozyczy od kogos kase na wynajem. Jak nie zaplaci w czasie to ja wyjebia ona i praca, ona sie dymac lubi i lamentowac uzalac, zamiast cos zrobic z tym zywotem czlowieka podcziwego i urojenia ma ze facet sie zmieni, on sie nigdy, przenigdy nie zmieni ,moze jej jedynie naczaskac wiecej bachorkow.

Gość gość
Zamknij mordę poj***e bo ja lewych rąk do pracy nie mam ! No a kto nie lubi seksu ? Ty jedynie to walisz gruche

Gość gość
Dziewczyna nie pracuje skoro nie może, i co ci do tego? Nie utrzymujesz jej , stary zgorzknialy smierdzacy cepie.

Gość gość
17;42 Sam jestes maniakiem ,desperatem, psycholem bez pracy. co cie ja obchodze ,to prawda sa samotne matki i jakos wiążą koniec z koncem choc jest tym matkom samotnym ciezko, ale ona nie bo wszyscy maja jej pomagac, innym samotnym matkom nikt nie pomaga i zyja...

Gość gość
Nie masz lewych rąk, okej , może pochwal się od razu swoim życiorysem , liczbą lat przepracowanych i uczciwie zarobionych pieniedzy własnymi rękoma , wychowanych dzieci, dorobkiem życia..

Gość gość
Glupia d***** co caly swiat ma jej pomagac taa i co jeszcze?jestem biedna samotna musze sie wyzalic sama se na ten los zapracowala ma to co chciala!

Gość gość
Przedstaw się i ci wszystko przedstawie na fb na priv . Wszystkie zdjęcia wysle umowy etc

Gość gość
Nie tyle co pomagać tylko chociaż dać trochę słów otuchy, to nic nie kosztuje! A sprawia radość i dodaje skrzydeł!

Gość gość
Autorka to desperatka ,na *****nko lata za facetem bo ja zaniedbał w ******iu!

Gość gość
17:57 Walnij sie w leb, autorka topika ma lepej poukładane niż ty.

Gość gość
Slowa, to se mogla isc pogadac z psychiatra albo psychologiem.

Gość gość
Szkoda ci bo też byś p******* tylko nie masz kogo ! :D a to normalne że każdy człowiek lubi seks

Gość gość
Glupia d***** co caly swiat ma jej pomagac taa i co jeszcze?jestem biedna samotna musze sie wyzalic sama se na ten los zapracowala ma to co chciala! Tobie nikt nie pomaga bo jestes zgnity gnój i dlatego tak się teraz rzucasz. Jesteś podobny w pewnym sendie do autorki dlatego tak jej nienawidzisz , chociaż nie jesteś w jej położeniu i nie wiesz co ona czuje. Bo jesteś zimnym draniem.

Gość gość
Drani nie brakuje. Pewnie siedzi w jakiejś brudnej norze z długiem alimentacyjnym a jego była zostawiła go w p**du dla innego i miała rację dziewczyna bo coś mi się wydaje ze on nie różni się od faceta z którym mam dziecko

Gość gość
Autorko weź się w garść , nie patrz na negatywy twojej sytuacji tylko pozytywy. Masz dziecko i masz się teraz dla kogo starać. A musisz, żeby twoje dziecko miało lepszy start. Podchowaj jeszcze trochę a potem szukaj pracy i przedszkola i pracy. Nawet jeśli będzie to musiało wiązać się z wyjazdem do innego miasta. Powodzenia.

Gość gość
18;00 Taa taka madra ze lata za facetem chlejacym i drze morde za nim, bo mysli ze wszystkiego nie przepije i chociaz ze 2zl jej zostawi , he he he i jeszcze 600zl groszy daje se wydrapac nastepnej patoli ,bo ja gdybym byla nia nic bym nie oddawala, jak bym sama nie miala, glupia i naiwna istotka

Gość gość
dziś Lub jest facetem na którego nie leci żadna chyba że pójdzie do Burdelu.

Gość gość
18;02 Nie pomaga, bo ja na ludzi nakicham. Umiem liczyc, licze sama na siebie!

Gość gość
Zamknij juz ryj i się nie wypowiadaj frajerze

Gość gość
18;10 Wole sie bzykac z pachnaca d******,niz z brudasem z patologii.

Gość gość
18;12 Sam jestes FRAJER. Patologii bronic ,jakim trzeba byc nastepnym naiwcem

Gość gość
Yhy , czyli ze swoją jebiaca k*****m ręką. Ja nie jestem brudasem

Gość gość
Po tobie widać ze sam jesteś z patoli

Gość gość
Wole sie bzykac z pachnaca d******,niz z brudasem z patologii Taa strzep se konika przez szybke, tylko najpierw samemu sie umyj zasrancu

Gość gość
Doradze ci co masz zrobic 1. pojsc do domu samotnej matki tam bedziesz miec dach nad glowa jedzenie. Siostry zakonne zaopiekuja sie bachorem a ty mozesz szukac pracy. 2 W kosciele daja darowizny dla biednych ryz, kasze, jablka, popytaj w kosciele czy mozesz cos dostac ,bo u mnie w kosciele daja nawet rzeczy ale przechodzone.Musisz zebrac nie masz wyjscia.

Gość gość
Wali gruche frajer j****y i tyle . On i d***** ? Hahah dług alimentacyjny mu rośnie pewnie a on o d****ach pisze . Gdyby d***** zobaczyła takiego brudaska to by pod łóżko się schowala

Gość gość
JUz STRZEPUJE lepiej przez szybke, niz ze zarazona dziewa z patoli.

Gość gość
Frajerze j****y wole z********ac i komuś mieszkania sprzątać a nie iść i zebrać szmaciarzu j****y !i nie nazywaj mojego dziecka bachorem . Sam pewnie z 4 naj***les bachorow i się tutaj wychylasz jeszcze

Gość gość
A ja odradzam dom samotnej matki, jeżeli dasz rade pomieszkaj z rodzicami , porozmawiaj z nimi, powiedz że źle się czujesz , że przecież im płacisz. Może kiedy powiesz ze odchodzisz bo ci zle sie czujesz to starzy otworza oczy, odchowaj , pusc dziecko do przedszkola i idz do pracy.