Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jestem sama, nienawidz臋 siebie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Tak sa to przykladne mamusie ktore pracuja i nie daja sie biedzie a ty patrz w stary pusty gar. Wszystkie te kobiety ktore pracuja maja kaSy na wszystko przedszkola zlobki albo daja dzieci do przypilnowania rodzicom jak sie oczywiscie zgodza dla mnie jestes SZMATA Z WIOCHY. Dla ciebie niewazne jaki facet wazne ze bzyka dobrze i 50zl na zycie ci daje jak sie nadstawisz.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Wozek zaraz wejdzie mi na leb. Ojej nie posraj sie a powinien ci wejsc to bys zmadrzala. Slabo faceta przebadalas, czy nadaje sie na ojca sprawdzilas go tylko w lozku! i jeszcze biegasz latasz za facetem morde wydzierasz a on ma cie i tak w d***e i tak ma cie tylko do bzykania pustaku zeszmacony!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zamkn膮膰 g艂upie k***y ryje bo brudasem nie jestem. Moje dziecko te偶 czysto ubrane chodzi a pracowa膰 pracowa艂am jakby co wi臋c wielkie doradczynie mo偶ecie s*******ac wy szmaty j****e ja si臋 ******** ale z jednym a gdyby艣 g艂upia suko wiedzia艂a to tabletki stosowa艂am bezmozgu j****y a ze zachorowalam to przesta艂y dzialac. Nie znasz to k****ago nie oceniaj ******* d******** ! Jeszcze raz lampucero powiedz na mojego dzieciaka bachor to k***o po偶a艂ujesz zeszmacona to jeste艣 ty bladzio j****a. Najpierw zapytaj a p贸藕niej oceniaj. Za艂o偶臋 si臋 ze nie masz w domu tego co ja mam u rodzic贸w, nawet polowy tego nie masz. Mieszkasz w jakiejs patOli i tyle a zrobisz sobie wstr臋tnego bachora to zobaczymy czy b臋dziesz taka ch臋tna do pracy jak da ci w ko艣c w nocy i mam nadzieje ze taki b臋dzie jak ty p**********y potw贸r to zobaczysz jak cie 偶ycie k***o nauczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A i jeszcze jedno szmaty j****e ! Ani razu mnie nie uderzy艂 i ja nie pije alkoholu (no chyba ze sporadycznie ) nie jestem z jakiejs patologii a ty chyba to utrzymujesz si臋 z dawania d**y a nie z normalnie zarobionych pieni臋dzy, skoro na niewinne dziecko d***** m贸wisz bachor ! Nie dosroslas do dzieci to k***** milcz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak jestes nie odpowiedzialna ,zr*****as bachora a teraz wolasz o pmoc innych, zalosne to faceci nie sa po to zeby tyrac na ciebie ,jakos inne matki tez zostaja same ze wszystkim i daja rade...kaleko zyciowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestes z patoli szmato ,tak jak twoi rodzice z pokolenia na pokolenie zryc nie masz co i powoli tam zdychasz w tej norze .no masz faceta dlaczego ma cie w d***e ,bo jestes d***** do dawania d**y za darmo i skibki chleba szukasz po szufladach. Korzystasz z wody pewnie zimnej i chodzisz zesmarkana ,zasyfiona i nie masz za co zaplacic rachunkow. Sluchaj glupio suko wolaj kase na tego co cie zr***** a nie na ludzi ktorzy rzetelnie pracuja ,zeby cie utrzymywac pasozycie, bo twoj bachor to tez bedzie pasozyt.Popelniaj swoje samobojstwa jeszcze masz bezczelnosc doic kasy z mopsow sropsow a dziecko powinni ci zabrac bo tylko sie nadajesz do dawania d**y niezdaro i jeszcze na sam koniec se napisze nigdzie nie pojde bo nie dam rady sama ojeju biedactwo to siedz i gnij jak nie umiesz mozgiem myslec to masz to co chcesz!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co szkoda ci ze pobieram pieni膮dze z opieki spo艂ecznej? Bo ty musisz z*******lac ? No i z*********j a jak zazdrosna jeste艣 to bachora sobie zrob i tez ci膮gnij z mopsu bo najwidoczniej ciebie to boli. Tak, tak . Mo偶e jeszcze napisz ze wcale si臋 nie myje haha 偶a艂osna jeste艣. Gdybym nie mia艂a warunk贸w to dziecko by mi zabrali pustaku j****y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I we藕 sko艅cz juz pisa膰 cokolwiek bo to jest 偶a艂osne. A mo偶e jeszcze lepiej? Przedstaw si臋 i daj namiar na fb to zobaczymy czy d***** j****a b臋dziesz taka mocna na priv. Jedziesz po mnie i my艣lisz ze to jest fajne ? To jest 偶a艂osne nie wiem sk膮d bior膮 si臋 tacy ludzie jak ty! Mo偶e twoi rodzice to jaka艣 patola to w艂a艣nie widac jak cie wychowali ze nie masz szacunku do drugiego cz艂owieka. K U R w y ku r we wychwali bezduszna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tepa Suko pracuje 11l i mam wy/j****e na ciebie wole byc sama niz facetem debilem zulem i bachorem a ty klep ta swoja biede ,bo nigdzie nie chce ci sie pracowac, ten facet bedzie pil i bedzie cie lal po mordzie a ty czekasz na zbawienie .IDZ do siostr zakonnych albo kosciola, wspomagaja takie kaleki niezdary jak ty.A na internet to masz kase a dziwne ze na mleko do dzieciara nie masz kasy.O lampce siedzisz jak dzikuska i kasy se daje wydrzec z mopsu trzeba byc niezdara.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie nie mam szacunku to takich niezdar patologi glebow nieukow jak ty bo ja sama na wszystko ciezko pracuje i jakos zyje ale ty nie ,bo by ci raczki odpadly. Szukaj innego faceta ,ktory bedzie cie utrzymywal ,powodzenia jak dobrze dasz d**y! bo z mopsu nie wyzyjesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nagle "misiu" pije sporadycznie, a przed chwila pisalas ze woli chlanie od ciebie i bachora, a ty za nim latasz po melinach w podartych butach, z dzieckiem na rekach i drzesz morde na "misia"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
We藕 czytaj ze zrozumieniem! Czy na napisa艂am ze nie mam na mleko ?! Jak mog臋 i艣膰 do pracy idiotko ?! Jestem z takiej miejscowo艣ci ze najbli偶szy 偶艂obek znajduje si臋 80 km debilko od miejsca mojego zamieszkania ! Czym mam tam dojecha膰? ! Na najblizszy poci膮g musze z********ac 15 km . I co z dzieckiem mam i艣膰 z buta ? No ty by艣 poszla pewnie zaradna mamusio a p贸藕niej z bachorem w szpitalu wyl膮dowa艂a kretynko. W艂a艣nie wida膰 jakie masz my艣lenie teraz wiemam sk膮d takie mamusie si臋 bior膮 ze doprowadzaj膮 dzieci do r贸偶nych chor贸b a p贸藕niej p艂acz lament i zgrzytanie z臋bami tepa lycho

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I na koniec jestes biedna zalosna Kurwa ktora sie wspomaga innymi!stan na ulicy jako prostytutka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No z dzickiem na r臋kach nie biegam jakby艣 chcia艂a wiedzie膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mozna miec prawo jadzy i dojezdzac samochodem... ale co ja tam wiem o zyciu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szacunek do siebie mam i nie mam zamiaru zarabia膰 w taki spos贸b pieni臋dzy jak ty . ;) przykro mi ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ocho cho no i co z tego ja mam do pracy 65km tepaku i dojezdzam i zyje nie obstawiaj sie bachorem ze nie mozesz pracowac starzy kase od ciebie doja to bachorem niech sie zajma a ty w*********j do pracy syfusko smierdzaca!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na prawo jazdy trzeba mie膰 i samoch贸d jakby co ;) dziecko odchowam i p贸jd臋 do pracy , proste ! I nie wyzywaj mnie od nieukow bo szmato po maturze jestem !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15;41 masz wozik nosidelko i nie musisz biegac tylko sie dziecko zostawia z twoimi rodzicami patologicznymi!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co艣 mi si臋 wydaje ze to pisze jaka艣 gor膮ca 15 haha syfusko smierdzaca. Hahah rozj***las mnie na 艂opatki hahaha takie teksty to mo偶esz powiedzie膰 do kogo艣 kogo znasz a nie do anonimowe osoby . Naprawd臋 jeste艣 z jakiego p************o domu . Czemu nie chcesz si臋 przedstawi膰 i popisa膰 na priv ? Bo jeste艣 sko艅czona frajerka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co je艣li robi膮 mi na z艂o艣膰 i nie chc膮 siedzie膰 z dzieckiem ? Ja chcia艂am si臋 wyzalic , chcia艂am 偶eby kto艣 mi da艂 troch臋 otuchy a jak si臋 okaza艂o jeszcze gorzej zosta艂am zdolowana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15;43 Po maturze dziewczyno nie ma ludzi takich tepych tylko maja oczy szeroko otwarte a za ciebie musi ktos myslec ,ofiaro co ty masz zrobic ze biedna jestes i sama i z bachorem i bez pracy no co zglosic sie do mopsu a potem do domu samotnej matki ladacznico!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15;46 Takiej szmacie nie mam obowiazku sie przedstawiac ,ja cie nawet nie chce poznac ,bo smierdzi od ciebie w realu, przekonuj dalej swojego faceta by nie chlal, ma na ciebie wyje/bane zreszta jak kazdy z nas tylko nie mops.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przesta艅 mnie wyzywa膰. Mam zero wsparcia od swoich najbli偶szych a ty jeszcze po mnie cisniesz. 呕ycz臋 Tobie 偶eby艣 tez kiedy艣 znalaz艂a si臋 w takiej sytuacji!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo si臋 szmato boisz przedstawi膰? W realu ode mnie 艣mierdzi ? Hahah sk膮d wiesz ? :D ale jeste艣 p******a , szok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co co sie robi zostawia im i idzie zalatwiac swoje sprawy masz koscioly, domy samotnej matki, siostry zakonne ale nie ,bo wolisz narzekac ze nigdzie sama nie pojdziesz ,to siedz i uzalaj sie dalej a ja mam w d***e twoje zale pretensje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skoro masz w d***e to po chuj to czytasz szloro? Jak nie masz nic m膮drego do napisania do bladzio nie pisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przeciez co ty chcesz ,przeciez juz sie przedstawilas ze jestes biedaczka 21letnia a ja jestem Beatka wiesz, ktora olewa cie cieplym moczem To gdzie ta twoja melina jest, przyjada z programu sprawa dla reportera i ci pomoga he he he

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie mieszkam w 偶adnej melinie beatko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo mi sie tak podoba a co zabronisz mi idz do bachora bo wyje a ty zaklafasz durne tematy biedna samotna nieszczesliwa zdesperowana zalamana szukaj dalej faceta tylko bogatego bo znowu cie spiepszy i do gara nie bedziesz miala co wstawic.

Udost臋pnij ten post