Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzony frajer

Zdradziła bo mam za małego

Polecane posty

Gość gość
Chciala Ci dowalic i zrobila to. Wykastrowala Cię psychicznie. I nie jest to powód jej zdrady, nie wierz w to. Może potrzebowała specjalnej adoracji, może tamten ją nieźle znajdował, może jest niedojrzala emocjonalnie, ale na pewno nie dlatego, że masz za małego. Piszę, piszę, ale podejrzewam prowo, bo żadna z moich znajomych nie powiedziałaby tak do swojego mezczyzny, męża. Chociaź...idiotki się zdarzają. Miałam kiedyś koleżankę, która w złości wyzwala męża od impotentów. A potem się zdziwiła, że facet wniósł sprawę o rozwód. Ja się nie zdziwiłam, powiedziałam jej to, a potem zerwalam kontakt. Autorze, współczuję.

Gość gość
Dodam, że jest takie znane powiedzenie "jak kogoś skrzywdzisz, nie zapomnij go obrazić". Idealnie pasuje do Twojej żony.

Gość gość
Mój facet ostatnio zmierzył i sie okazało ze ma 14cm i czuje się zawiedziona... Dobrze mi z nim w łóżku ale sama chciałabym spróbować z większym i nic na to nie poradzę. Twoja żona może cie naprawdę kochać ale ciekawość jak to jest z większym wygrała. Jesteśmy tylko ludźmi którzy maja większy lub mniejszy popęd

Gość gość sylwia
Ja z moim nie sypiam już 8 lat i jakoś żyję .Też mamy 2 dzieci a okreslenie mały to mi się jakoś zupełnie inaczej kojarzy np z wiekiem .Nie rozumiem twojej żony.Rozmiar nie jest ważny.Liczy się charakter i wierność oraz zaufanie i wzajemny szacunek.

Gość gość
Nie mowi sie małego.

Gość gość
Wnioskując z ostatnich wypowiedzi wychodzi że dla kobiety nie nadstawienie kupra z ciekawości to straszna tortura psychiczna. Bo ona jest ciekawa a ciekawość przecież to najlepsze wytłumaczenie :D :D :D Aktualnie są już wibratory, nakładki które do złudzenia imitują prawdziwego penisa. Wystarczy chcieć i potrafić rozmawiać z partnerem. Dodam od siebie ze to nie jest dziwne że kobieta zdradza kiedy jest jej dobrze. To wręcz reguła! Stabilizacja = brak emocji. Brak emocji = zdrada (ciekawość czegoś nowego). Taki prosty wzór i tyczy się to wszystkich Kobiet a zwłaszcza "ja taka nie jestem". Jedyna różnica między kobietami jest taka że jedna zrobi to wieku 20 lat a druga np w wieku 40. Tak swoją drogą jak można zniszczyć drugiego człowieka z ciekawości? Czemu większość Kobiet to pi/eprz/one małpy. Nie lepiej wziąć rozwód, powiedzieć że to nie to że potrzebuje wiszeńskiego /ch/.u/ja w c***e? Najpierw skrzywdzić a potem się tłumaczyć to wasze ulubione zajęcie!

Gość gość
Moim zdaniem tu nie o rozmiar tego narządu chodzi, ale o cechy, które przeszkadzają w życiu we dwoje. Dotyczy to zarówno kobiet, jak i mężczyzn. Znakomita większość dba tylko i wyłącznie o swoje potrzeby, nie ma porozumienia, są nałogi i nawyki, których nie można zaakceptować bo sprawiają tylko, że jesteśmy coraz bardziej rozczarowani daną osobą. Odpuszcza się (co niekoniecznie oznacza, zdradza) właśnie wtedy, kiedy żadne rozmowy nie przynoszą skutku, a zamiast tego jest niesmak. Nie dla każdego człowieka istnieją wartości, które są podstawą do bycia w związku (jaki by on nie był), nie dla każdego ważny jest drugi człowiek i radość z przebywania z nim, a najważniejszy jest posmak nowej przygody, nowych kontaktów erotycznych, uleganie instynktom i przyziemnym sprawom. Tak więc moim zdaniem, temat do bani, tak jak i jej "zdrada" w stwierdzeniu, że masz "małego" :P

Gość gość
Kobiety dzieli die na: warte C***a i C***a warte

Gość gość
Pozwol jej raz w tygodniu pieprzyc sie z innym, i problem rozwiazana.

Gość XXXV i połówka
Kutasa masz absolutnie przeciętnego. Za to żonę złośliwą kurwę z wielką cipą.

Gość mac

Gdybym miał taką sytuację to bym się uśmiechną i powiedział, że jej gratuluję nowego chłopa. Alimenty bym płacił i tyle 🙂 Relacji po zdradzie nie naprawisz, a jak kobieta ma takie priorytety to proszę bardzo, jej wybór. A odnośnie penisa to jakiego byś nie miał to i tak by zdradziła, byłby długi to by chciała polizać jakiegoś ciemniejszego albo młodszego z ciekawości i tyle. 

Gość Anulka1987

Zanim poszła z tym gościem do łóżka na 90 % nie wiedziała ile ma cm w spodniach... Po prostu poczuła do niego mięte i tyle. Nie wierz ,że chodzi o rozmiar penisa ( on jest ok ) !!  Jeżeli chciała spróbować z większym rozmiarem można sie udać do sex shopu i wybrać coś odpowiedniego. Tutaj w ogóle nie chodziło o sex, jest to ściema z jej strony żeby " jakoś " wybrnąć.