Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestańcie wyjeżdżać do Anglii! Miejcie honor! Angole was tam nie chcą!!!

Polecane posty

Gość gość
Polacy polakow w Polsce tez nie chca. Narod tak cofniety I zalany wlasna zolcia ze potrafi tylko nienawidziec. Wole Anglie.

Gość gość
Kiedys ide z zona po cmentarzu, a tam kolesie z Cuncilu na ludzkich grobach śniadanie jedli. Taka to cywilizacja w tej Anglii. Najfajniejsze jak jedzie sie autobusem miejskim, to każdy z Angolo drze ryja w niebogłosy. U nas w PL ludzie zachowują sie grzecznie i z klasa w autobusach. Angolę jak cos jedzą na zewnątrz, to opakowania rzucają pod nogi. Wystarczy przejść sie obok fabryk, po jakiejś przerwie. Normalnie syfiarzami jak choooooj. Zreszta duzo mógłbym wymieniać.

Gość gość
taaaaaaaaa z klasa :D :D :D buhahaahha ty cwelu je/bany z domu nie wychodzisz chyba :D tak samo jak w UK to byles na gogle maps tylko :D

Gość gość
@23:44 a Ty kretynie to jak zarobisz 1500 funtow w UK to w Polsce bedziesz za nie zyl, ze na zlotowki przeliczasz matole? W UK za POKOJ w domu dzielonymi z innymi ludzmi = wspolna kuchnia, lodowka, lazienka i zero prywatnosci musisz zaplacic co najmniej 450-500 funtow i to nie w Londynie, bo tam jest jeszcze drozej! Nie wyglada to tak rozowo wcale, co nie?

Gość gość
Nono 500f za pokoj poza Londynem buahaha dziecioczku jak tam zwiedzanie UK na gugle maps? :D

Gość gość
p***********************ic angola kazdy dba o swoja dupa oni zawsze okradali swiat tylko z Polakami im nie wychodzi bo jestesmy madry narod, waleczny tylko rekigia i komuna rozwalila nam umysly

Gość gość
09:30 Na pipidowie wynajmiesz za minimum £450, tam, gdzie pracy nie ma a jak już jest to part time :D

Gość gość
Moja pierwsza praca w GB to było za 2.000£/netto/mies więc w czym problem? Masz to na co zasługujesz.

Gość gość
Moja pierwsza praca w GB to było za 2.000£/netto/mies więc w czym problem? Masz to na co zasługujesz.

Gość gość
Pokoiki w srodkowej Anglii frajerze wynajmiesz swobodnie za 200f ale skad mozesz to wiedziec bingolu :D

Gość gość
My brytyjczycy odeślemy was do pl. Jesteście nam niepotrzebni. Wasze miejsce jest w waszych zaszczanych, polskich PGRach. Tam budujcie wasz dobrobyt a od naszej pięknej GB precz!

Gość gość
11:03 Może 10 lat temu :P

Gość gość
10 lat temu to cie zrobili przyglupie i jeszcze w podstawowce gnijesz :D

Gość gość
15:16 czemu kłamiesz przygłupie, że mieszkania i pokoje są takie tanie ? :D

Gość gość
zwiedzaj dalej cwelu UK na gugle maps :D pierwsze lepsze ogloszonko, ja już pokoju nie wynajmuje ale kiedyś za tyle wynajmowałem http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/property-46059045.html i co cwelu przygłupi? tylko mi nie p*****l ze to nora bo wiadomo ze na początku w UK każdy wynajmuje pokoj i tylko mieczaki szybko s********ja do mamusi na garnek bo tesknia za kotlecikami jak ty smieciu co tu spamujesz swoja nienawiscia do UK od lat bo ci nie wyszlo, po prostu jesteś slaby psychicznie i musiales wymyslec sobie historyjke o tym jaki to bogaty byles i ze niby byles teamleaderem w jakiejś dużej japionskiej firmie hahahahahaha najwyżej na tasmie w fabryce buahahahah :D i to tez watpie bo rzuciles ten "syf" i wrociles do raju plu :D hhehehehehe szybko frajera można zdemaskowac

Gość gość
zapomniałem o pedałach co z kumplami gnija po pokoikach w Londynie bo za drogo heheheheheheheh tak jak ty cwelu bingolski z 3ma kumplami w pokoiku gniles hahahahaha ja sobie takiego upodlenia nie mogę wyobrazic

Gość gość
jeśli chodzi o dawne czasy to każdy z każdym się napier/dalal i trochę z tego zostało do dzisiaj ale sa jednak cywilizowani ludzie w terazniejszosci którzy umieja nad bydlem je/banym zapanować. tak, UK, USA i inne kraje wzbogacily się zabijając i rabując ale no kto tego nie robil, ludzie to były zwierzęta zawsze i do dzisiaj sa ale niektórzy się zmienili i tak powstaly bardziej cywilizowane czasy, nie latami już z c****i i k****ami na wierzchu i z maczugami po jaskiniach :D po prostu był ktoś madry co ich nauczyl w miare normalnego zycia a za jakies 100 lat samochody zostaną zastąpione samolotami ale nas już tu CHYBA nie będzie bo jeśli chodzi o smierc to gowno wiemy, może istnieje reinkarnacja a po niej zapomina się o poprzednim zyciu :D ja jestem w ogole w stanie uwierzyć w oobe i ze cos tam jednak istnieje :D bo kiedyś miałem podobna kwestie jakby ktoś mnie z ciala wyciagal podczas snu :D zesralem się prawie w gacie ale nie miałem pelnego oobe :D wiec może rzeczywscie dusza ludzka jest niesmiertelna :D

Gość gość
ktoś wspominal o zabijaniu Indian ale nie pomyslal chyba jakby się zachowal na miejscu takiego kolumba (który rozpoczal eksterminacje Indian i niby wlasnorecznie zabil ich pol miliona...) gdyby spotkal na swojej drodze naga kobiete chcaca go zjeść np. :D no bo tak było ze kolumb w miare ucywilizowany, mieli ubrania, bron itd. przybyl do ameryki gdzie biegali wszyscy nago...... i ch/uj wie co chcieli zrobić z nim i jego ludzmi. trochę to usprawiedliwiam bo jakis czas temu nienawidziłem kolumba i jego przydupasow ale teraz po przemyśleniu, nie wiadomo co się dzialo na prawde, jednak opisują Indian jako ofiary w necie bo w szkołach o tym oczywiście nie ucza. można poczytać tutaj i samemu wysunąć wnioski https://espressostalinist.com/genocide/native-american-genocide/ jednak tutaj oczywiście nie oczekuje jakiejkolwiek konstruktywnej dyskusji :D

Gość gość
20:33 Chodziło mi o normalne, ładne mieszkania bez grzyba a nie nory dla kur , sory Polaków hahaha

Gość gość
naucz się czytac cwelu i skoncz już z tym gugle maps

Gość gość
jebane LOLaczki i ich HONOR. jeden taki w 1939 wykrzykiwał z trybuny sejmowej o HONORZE a potem spierdalał przez Zaleszczyki do Rumunii.

Gość gość
00:27 Google jak już Naucz sie czytać cweluszku

Gość gość
Normalny pokoj czyli pewnie tez jacuzzi i inne wymysly np pewnie darmowa dzifka zeby pokoj spelnial wymogi "normalne" polaczka :D te linki to luksus za 200f

Gość gość
Czyta sie "gugl" cweluszku

Gość gość
09:10 Skąd to wiesz? Przecież ty po angielsku ani me ani be :D

Gość gość
moj angielski jest doskonaly swinio :D

Gość gość
Gugl :D

Gość gość
Nie nie mam honoru i się tam też wepcham dzięki za pomysł matole

Gość gość
16:51 Hahahahahahahahahahhaah Myślisz, że brzmisz tak jakbyś się tam urodził? To się rozmarzyłeś :D Angielski Polaczków nigdy nigdy nie jest doskonały z jednego prostego powodu inteligentni ludzie wiedzą o co chodzi :D

Gość gość
No właśnie inteligentni ludzie więc ciebie sie to nie tyczy