Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mała różnica wieku a spanie, jakie rozwiazanie, drugie łóżeczko niemowlece???

Polecane posty

Gość gość

witam, mam dylemet czy kupic drugie łóżeczko niemowlęce czy kłaść drugie dziecko w wózku spac?? sama nie wiem, jak urodze starsze będzie miało 1,5 roku, mam opcje do tego łóżeczka , w którym córka śpi wyjąc cały bok łóżka i wstawić listwe robiąc z łóżeczka tapczanik. na razie widzę , że córka strasznie się wierci i nie ma opcji o dorosłym łózku, wiec pomyslalam, żeby klasc nowego członka rodziny w wozku spac, potem przenieść do corki lozka a corce kupic nowe lozko ok 2latek. co myślicie, dodam, ze corka jak była malutka to 3 miesiące spala ze mna a potem trochę w lozeczku ale częściej w wozku bo urodziłam na zimę i na wiosne dużo z nia na dworze bylam, i nawet w nocy spala w wózku, na dobre do lozeczka poszla mając 6 miesięcy//

Gość gość
Ja bym pewnie kupiła coś w stylu kosza mojżesza albo kołyski, używane, z materacykiem trochę lepszym niż w wózku. Poza tym wózek jednak jeździ po całym mieście, zbiera brud i kurz, to nie jest odpowiednie miejsce do nocnego odpoczynku dla takiego malucha. A po pół roku faktycznie młodsze do łóżeczka, starsze do większego łóżka.

Gość gość
Mojego syna 1.5 roku przeniosłam do łóżka turystycznego a maleństwo poloze w tym ze szczebelkami. Rodzi się za 2 tyg

Gość gość
Ja mam dzieci rok po roku. Miałam łóżeczko i drewniana kołyskę. Teraz mam łóżeczko i dla starszego kupiłam już większe łóżeczko 160cm