Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wszystkie studentki medycyny mają nieposkromiony temperament?

Polecane posty

Gość gość

Tak się składa, że od roku jestem z 3.moją dziewczyną, jest nią studentka medycyny. Poprzednia również studiowała ten kierunek i muszę powiedzieć, że non stop by się przytulała i kochała... Nie chodzi o to, że tego nie lubię, ale jest pewna granica, a mam wrażenie, że jakbym się zgodził, ona by nie przestawała się kochać. T poprzednia była podobna. Moja pierwsza dziewczyna, studentka informatyki była wręcz przeciwieństwem, raczej ja musiałem ją nakłaniać do seksu. Więcej, niż raz dziennie było nie do pomyślenia... Jakie są Wasze opinie - może jest jakaś prawidłowość co do tych studiów medycznych...?

Gość gość
Po skończeniu tych studiów temperament zostaje, ale napięcie seksualne jest rozładowywane w szpitalnej kaciapie w objęciach pana ordynatora :)

Gość gość
gość dziś Proszę o poważne wypowiedzi, może ktoś ma doświadczenia... Nielojalność, to odrębny temat i tego tutaj nie poruszamy.

Gość gość
Co ma temperament do kierunku? To jakas totalna bzdura

Gość gość
gość dziś Nie mam pojęcia, ale coś w tym jest... Może ten kierunek przyciąga takie osoby... nie mam pojęcia, ale słyszałem o tym od dawna, a na swoim przykładzie mogę w 101% potwierdzić, że tak jest...

Gość gość
ja mam to samo studiowałam podobny kierunek

Gość gość
gość dziś Czyli jesteś kolejną osobą, która podnosi tą teorię... I tylko głupiec by powiedział, że to zbieg okoliczności...

Gość gość
Autorze tekstu, założyłeś tak durny temat i bulwersujesz się, że dostajesz żartownye odpowiedzi. Najpierw wymagaj od siebie, potem od innych.

Gość gość
Ojejku... a gdzież to się zbulwersowałem. Jeśli tak to zostało odebrane, to kalam się w pas...

Gość gość
21.28 taka jestem dzika w seksie niestety mój partner nie :/

Gość gość
hehe dobre autorze mój partner to komputerowiec i taki własnie jest przeciwieństwem moim i by się zgadzało ze osoby strudiujące informatyke są mniej dzikie od tych z medycyny :) u mnie się to sprawdza więc coś w tym jest

Gość gość
Tak masz rację co do dziewczyny, taka jest wiem :D

Gość gość
dwa czy trzy przypadki to jeszcze nie reguła. Zrób badania na liczniejszej próbie i przeprowadź analizę statystyczną. A tak poważnie, to zadziwia mnie głupota ludzi, jak przypuszczam, nie z nizin społecznych. Bo bezrobotny absolwent podstawówki nie miałby szans na biblijną znajomość ze studentką medycyny.

Gość gość
Mów sobie co chcesz, nie musisz wierzyć... Ale to jest fakt, piszcie ludzie związani z kobietą po lub w trakcie studiów medycznych.