Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zrozumieć kobiety

Dlaczego kobiety NIE CHCĄ płacić za siebie na pierwszej randce?

Polecane posty

Gość gość
Ten rachunek to sobie wsadź w dziurę

Gość gość
Ile masz lat brudny cycu? 14?

Gość gość
Poziom przedszkole a na randki sie wybiera. XD co za rynsztok. Ahahah. Ide sobie schowam wycieraczke bo jakies dziecko mi nasra. XD

Gość gość
Obsmarkam ci drzwi zielony smarku

Gość gość
Te emotki to sobie wsadz w d**e i powachaj XD XD XD XD XD XD XD dwukropek pe, iks de dwukropek gwiazdka srednik pe

Gość gość
Ty krokiecie obsrany

Gość gość
No i co, zatkało śledziu?

Gość gość
Przykro patrzeć, ze ktos umie tylko wyzywac zamiast wytoczyć jakiegokolwiek argumentu. XD Puknij sie w lepek i pomyśl zanim dalej będziesz pisac takie bezsensowne p*****ly. Niech Ci ktos da dwa złote na podpaske i idź sobie obejrz cos mądrego. XD

Gość gość
O rachunku to nie wspomnę. Następnym razem sobie na randce przypomnij to co pisalas sobie tutaj. Pochwal sie jakim to jesteś bojownikiem Internetu. XD

Gość gość
Klej wary niedogotowana kapusto

Gość gość
Poszlo na fanpage i insta. Dzieki za fejm randkowiczko. :v XD

Gość gość
Pozdrawiam wszystkich fanów :**** podaj link to polajkuje

Gość gość
Podam tylko podpowiedz. 6-ste miejsce w rankingu na portalach społecznościowych w kategori... . Grupa znana z częstych akcji charytatywnych. Pozdrawiam. XD

Gość gość
Googlowanie to lepsze zajecie niż pisanie p*****lowatych zali na innych bo sama jestes zalosna. Lecem na watek o mnie papatki.

Gość sram ci do mordy suko
gość dziś Ile aborcji miałaś suko? Przyznaj się ile nieurodzonych ZABIŁAŚ, bo wy wyzwolone suki do roohania i aborcji pierwsze, bo kompletny BRAK odpowiedzialności za cokolwiek to wasza specjalność. Szkoda że takiej suki jak ty matka nie usuneła, nie trzeba by z MORDERCZYNIĄ nienarodzonych się teraz użerać

Gość gość
gość dziś stara panna ma ból doopy? Chyba nie od anala z murzynem, bo taki za randki nie zapłaci

Gość gość
gość dziś Mialam 22 lata jak poszlam na pierwsza randke w swoim zyciu. Zwykle jeansy i koszulka z lekkim dekoltem. Zamowilismy sobie Pizze i kiedy przyszedl czas zaplaty doszlismy do wniosku ze rzucimy moneta. Orzel to on a ja reszka . Nawet robimy fajne zakłady jesli wiesz co mam na myśli. :V Po ślubie nie ma różnicy ale zabawa zostala. smiech.gif Zgłoś i na kogo wypadło? A kto faktycznie zapłacił? Bo nie dokończona historia.

Gość gość
gość dziś bo faceci to peezdy, chcą zaroohać więc się chcą pokazać od najlepszej strony, że niby tacy gentelmeni, a ty czemu nie zamówiłaś za 100zł? szkoda ci było jego kasy? czy wtedy byś się czuła zobowiązana dać mu doopy od razu?

Gość gość
Padlo na reszke. Zaplacilam za wszystko i poszliśmy na drinka do baru. Potem byl orzelek i pierwszy pocałunek. Ahh te piękne czasy. <3

Gość gość
Powiedzial, ze jesli będę chciała a wypadnie na reszke to zaprosi mnie jeszcze gdzies. Zrobiłam to bo bardzo mi sie podobal. Wtedy mogłabym płacić i płacić bo dopiero po dwóch latach przyjaźni i przekomarzania zdecydowaliśmy sie na randkę. Nie myślałam o pieniadzach bo po to dorabialam sobie w co drugi weekend żeby moc pocalowac go w policzek. *-* XD

Gość gość
Na drugiej randce byl juz seks, ale to inna historia bo gotowalismy razem. XD

Gość gość
On sam byl pod wrażeniem, ze raz reszka raz orzel. Wtedy powiedzial ze trzeba zrobić cos wyjątkowego a ja skradlam mu caluska po czym ucieklam do domu. <3

Gość gość
ohh mala szkoda ze nie jestes moja : //

Gość gość
Jest tutaj jedna pani, która możesz zaprosić na randkę ale musisz zapłacić bo inaczej zacznie Cię mocno wyzywać publicznie. Ma status bojownika Internetu. PS Sra na wycieraczki... XD Kiedyś Cię pieprznie okazja jak pierun z jasnego nieba. Dont worry mate.

Gość gość
Dzieki... kiedys. dobranoc ci zycze i mam nadzieje ze ta d***** nie spiepszyla ci wieczoru.

Gość gość
Ja mam nadzieje, że każdy człowiek zazna prawdziwej oraz słodkiej miłości i sprawi to, że ludzie będą po prostu wstydzić się tak pisać. :v

Gość gość
Jakby cokolwiek mnie coś uraziło lub zdenerwowało to po prostu spasowałabym po pierwszym zauważonym postem tej zazdrosnej koleżanki. Wszystko jest okej dopóki ma lejce w łapkach, jesli ktoś inny przejmuje pałeczkę zaczyna wyzywać. Taki typ co nie wie nawet co to randka, a się wypowiada. Chciałam się pośmiać, bo dawno nie miałam styczności z taka niedojrzałością. C:

Gość gość
Tak czy siak dobranoc internetowi Przyjaciele i Wrogowie. Moze jutro przyjdę. Jak ktos coś to pisac. :v 9:69 Zostawiam kod. V Ja też. Papa. Taaaki mroczny humor o kafeterii, papatki.

Gość gość
gość dziś W zyciu nie pozwoliłabym sobie na to aby koleżanka ktora zaprasza mnie na babskie pogaduchy placila za mnie. Mam się czuć tam komfortowo na luzie i zamawiam sobie co tylko chce i sobie za to place. Jesli ma zamiar mi cokolwiek postawić to wtedy domawia jakis gratis jak ciastko do kawy czy przynosi jakis skromny prezent jak mala nalewka. Co to za "maniery" na sile. Tak samo jest z randkami... Co kto lubi ale nie musisz tego wmawiać innym no błagam. Przez to potem niesmiale osoby maja zj****e randki bo jakas paniusia sie fochla o tępy rachunek. Zgłoś Czy koleżanka czy facet zaprosi nie powinno być różnicy chyba, prawda?

Gość gość
Tak jak napisałam, ze nie ma różnicy. Bo ktos kogoś zaprasza w celu rozmowy. Jesli jest jakas konkretna okazja np urodziny lub rocznice to owszem stawia zapraszający bo to chyba raczej w ramach prezentu, prawda? C: Czy randka czy pogaduchy każdy powinien sam decydowac co kupi i sobie za to zapłacić. Jesli ktos ma ochotę sprawić komuś przyjemność to przeciez można kupic komuś deser lub dziewczynie przynieść kwiatka. :v