Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona to świetość, a kochanka to rozrywka i emocje

Polecane posty

Gość gość
Tych drugich nie da się tak zranić bo są gruboskórne. Nie mają problemu żeby rozbijać małżeństwo. Zranić można żonę. Żony przypominają o miłości o przysiędze na dobre i na złe. Kochanki kiedy rozwód ile będzie kasy, własne cele, co tak wolno. Co wybierasz ? Wiadomo.

Gość gość
14.56 znów się stałaś zdradzoną żoną obłąkane kafe gowno? co żonaty dalej sra na ciebie, że tu jęczysz od rana? :D kity to możesz wciskać takim głupim jak sama jesteś ale nie żonom

Gość gość
gość dziś jeśli facet ma kochankę tzn. że żona to dla niego nic nie warte POPYCHDAŁO. Jeśli żona o tym wie i jest z takim gościem lub zgadza się by do niej wrócił to sama dla siebie też jest popychadłem. Wszystko w temacie. xxxx Nic nie warte popychadło to jesteś ty dla każdego o czym dobrze wiesz i dlatego na te żony tak najeżdżasz non stop.

Gość gość
dziś ty to się nadajesz do szkolenia psycholi w wariatkowie. przecież ciebie od dawna żaden nie tknął.

Gość gość
Kochanki żonatych to najgorszy sort ludzi ja się od takich falszywcow trzymam z daleka nie potrafiłbym takiej koleżance zaufac do końca taka kobieta jest zdolna do wszystkiego posunela się do tego żeby dobrać się do cudzego męża to kto wie do czego jeszcze jest zdolna a zazwyczaj te kur×wy× to są dla innych takie miłe w du×pe ale to jest przykrywka nie wiadomo co taka naprawdę myśli i knu×je X W swoim towarzystwie tępie kumpli znajac ich zony którzy maja kochanki i w dodatku chcą gdzieś razem z nimi i ze mną wyjść.

Gość gość
zony to tepaki które nic nie rozumieją :D ale same są sobie winne Dalej bron jedna z druga swojego misia a ja sobie pouzywam:)

Gość gość
gość dziś zony to tepaki które nic nie rozumieją ale same są sobie winne Dalej bron jedna z druga swojego misia a ja sobie pouzywam xxx Chyba z kijem od miotły tępaku :D

Ja uważam, że Wy wszyscy tutaj p*********e trzy po trzy. Każda zdrowa jednostka zdradzi kwestia czasu kiedy, wbijcie sobie do tych pustych głów, że zawsze ślub był zaprzeczeniem wolności człowieka. Prawda jest taka, że tylko nie normalne jednostki są od najmłodszych lat do starości ze sobą . Ludzie powinni się żenić grubo po 30, 40 i wzwyż jak już przeżyli coś w życiu a nie marnować życie w krzywych relacjach. Przypominam Wam, że w dawnych epokach ślub to biznes tak jak i dzisiaj i jak kiedyś tak i dziś wszyscy się zdradzali a Wy dalej jak te ślepe krety w życiu... świat jest zakłamany bo ludzie nie chcą widzieć jak naprawdę jest ...

Gość gość
noo :D ty od zdradzonego męża jaksię odniesiesz do tego??:D

Gość gość
Nawijasz dalej sama ze sobą? Jak ci się już znudzi to zrób sobie dobrze tym kijem od miotły :D

Gość Jula8980808880
Moim zdaniem ZAWSZE, ale to zawsze jeśli facet zdradza to w małżenstwie czy zwiazku cos nie jest do konca tak. Może zostać z tą żoną bo za wiele ich łączy i może zwyczajnie boi się zmienić swoje życie, ale w tym zwiazku musi coś nie grać. Niekoniecznie z winy kobiety, czasem to ten facet może mieć taki charakter ,ze zawsze będzie zdradzał, a może być też tak, ze ogólnie jego uczucia do zony przygasły i szuka czegoś nowego

Gość gość
Jula tobie chyba rozum przygasł :D

Gość gość
16.21 masz calkowita racje. Nawet psychologowie tak mowia. Nic nie dzieje sie bez przyczyny .

Gość gość
Post Juli jest bardzo rozsądny.

Gość gośćjol
Pamiętaj ze twoja żona tez może być czyjaś kochanką :-) :-) :-) tak jak ja...

Gość gość
Ale problemy macie

Gość gość
Święte małżeństwo to takie, w którym jedno nie zdradza drugiego. Jeżeli mąż zdradza żonę lub żona męża, można mówić już tylko i wyłącznie o świętokradztwie.

Gość gość
a tej od kielby zabrakło języka w gebie :D noo zdradzona jak się odniesiesz do tego??:D

Gość gość
Niestety tak nie jest autorko . Świętości się nie zdradza. W ogóle jak można znieść myśl, że żyje się u boku osoby aż tak NIELOJALNEJ ja nie mogę znieść nawet głupich telefoników od jego znajomych z pracy i śmiania się do telefonu

Gość gość
Smiac mi sie z waszej naiwnosci. Faceci jacy sa wiadomo tylko ze niektore z was nie chca tego widziec. Wydaje wam sie ze wasz facet jest inny. Nieprawda. Facet może nie zdradzi, jeśli kocha.A najwięcej małzenstw jest z rozsadku. To wasza wina, ze w to wchodzicie. Same sprowadzacie sie do roli kur domowych, to tak was traktuja. Jak gospodynie i matki ich dzieci. A seks, milosc mają na boku. Jasne, ze WAM powiedzą , " to ona mnie uwiodła". A co maja powiedziec? Słuchaj, ja ciebie nie kocham, ale boje sie to wszystko stracic, kto mnie opierze,ugotuje,pocieszy ,w razie klopotow wesprze? potrzebuje dziewczyny - takiej prawdziwej dziewczyny bo kazdy potrzebuje milosci, to ja za nia biegalem, uwodzilem i mowilem o tobie jak najgorzej ?/ Tak wygladaja zwiazki... a jak juz nawet zdarza się oczarowanie to malo kto potrafi to przeksztalcic w milosc dojrzala.. itp. Wiec spojrzcie z drugiej strony, nie ufajcie slepo!!! Ja facetow znam bardzo dobrze, wiec wiem co mowie.

Gość gość
Smiac mi się chce*

Gość gość
Jak zdradzają żona to taka świętość to już wolę być kochanką

Gość gość
ja chetnie bym.miala kochanka na boku. Mysle,.ze.nasze.malzenstwo byloby wtedy lepsze

Gość gość
gość dziś a tej od kielby zabrakło języka w gebie noo zdradzona jak się odniesiesz do tego?? xxxx Co ty myślisz obłąkana, że ja siedzę na kafe przez cały czas tak jak ty? :D Kolację jadłam przyrządzoną przez męża. Bardzo dobra była, a zdradzona to jesteś ponoć ty, bo wcześniej pisałaś jako ta zdradzana żona. :D

Gość gość
ja chetnie bym.miala kochanka na boku. Mysle,.ze.nasze.malzenstwo byloby wtedy lepsze

Gość gość
19.24 Jak masz męża do niczego to i kochanek ci się marzy :D

Gość gość
pewien znajomy żonaty chciał ode mnie mój numer telefonu będąc we wrześniu na wczasach pisał do mnie na fb

Gość gość
19:23 no co jeszcze wymyslisz wariatko?:D 3 godziny zarlas kolacje?:D twój maz siedzi u mnie i smiejemy się z ciebie :D

Gość gość
gość dziś 19:23 no co jeszcze wymyslisz wariatko?smiech.gif 3 godziny zarlas kolacje?smiech.gif twój maz siedzi u mnie i smiejemy się z ciebie v co to za wylogowana stara kurfa złodziejka cudzych kóta/sów? której nie stać na wolego faceta? :O:O

Gość gość
kobieta która nadstawia pis żonatemu jest corvą najgorszego sortu oby ciebie ktoś kiedyś corfo zdradził i kopnął z łysą pisę🖐️:D