Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce utrudniać mężowi rozwód czy nie mam godności?

Polecane posty

Gość gość
11:27 Kretynko jakby mąż żonie tak powiedział to natychmiast jego łachy wyfrunęłyby przez okno a on sam wyleciałby na kopach z domu. Masz jakieś błędne wyobrażenie o małżeństwie i wydaje ci się że maż z żona są na siłe bo ktoś ich do tego zmusza.

Gość gość
wy szmaty bez honoru, żrące g****o mężusia, żeby tylko przy was został, już same nie wiecie co piszecie :D

Gość gość
11.34 po podstawówce to jesteś ty prostaczko i analfabetko :D

Gość gość
No i szmata bez honoru co żre gowno żonatego nie wytrzymała psychicznie :D:D:D

Gość gość
11:41 No gdzie ten błąd, że nazywasz mnie analfabetką? Wydaje mi się, że przy swoim pustostanie umysłowym nie znasz definicji owego słowa :) Wracaj do garów, albo budy i nie szczekaj tępa suczko :)

Gość gość
eeee grazyny, kapcie w mordzie przyniesione dla janusza?

Gość gość
11.40 ty wpierdzielasz gowno żonatego i liżesz mu zasraną dopę a on i tak nie chce być z tobą :D

Gość gość
11.44 suczki to poszukaj w swojej budzie pustaku żałosny co nawet wodę przypali :D

Gość gość
eeee koreffki dopy z parchu wyszorowane? to teraz czekajcie cierpliwie nawet do usranej śmierci :D

Gość gość
Chcialam was poradzić czy nie zostane bez godnosci jesli bede walczyla o pełna rodzine, To bylo moje marzenie, Moja rodzina a on ja rozwala razem z tą dziewucha, chociaz nie przyznaje sie bo kto by sie przyznal do k***y na boku. To nie jest jego pierwsza laska z ktora pisał. Owszem bylam zaborcza i zazdrosna ale balam sie,ze go strace. Ze dzieci zostana bez ojca a ja bez męża, ktorego kocham. Co mam zrobic,zeby sie opamiętał. :(

Gość gość
Jedź do sklepu, kup farbę, pomaluj ściany w nowym domu, a resztki farby wylej na łeb tej szmacie co lata za żonatym :D

Gość gość
Nienawidze najbardziej tej żmiji ktora chce mi go odebrac. Wiem,ze by sie opamietal.Pojde na kazde ustepstwo byleby nie skladal pozwu. On nie chce sie wyprowadzic, i to jest najlepsze. Jego rodzina,rodzenstwo jest za mna. Jego ojciec jest za mna. Lubia mnie a jego nienawidzą.

Gość gość
To jest prowokacja kochanki Żałosne :O

Gość gość
Typowe teksty kochanki "on się ożenił z rozsądku, bo ona była w ciąży", masz odpowiedź kochanko, czemu się nie chce wyprowadzić, bo Cię tylko zwodzi tym rozwodem. I pewnie powiedział Ci, że żona powiedziała, że będzie utrudniać rozwód, a on jej nawet słowem nie pisnął o rozwodzie Ale łudź się, łudź :O

Gość gość
pewnie, że prowokacja tej kretynki co tu pisze o żonatym który jej rozwód obiecywał ale się rozmyślił

Gość gość
"on się ożenił z rozsądku, bo ona była w ciąży" taaa i z rozsądku jej tą ciążę zrobił :D z rozsądku ją bzykał aż zaszła w ciążę :D

Gość gość
Akurat nie czytałam tego tematu ale i bez tego się domyśliłam, bo nikt by o sobie nie pisał w ten sposób, tak pisze kochanka o żonie i stawia ją w najgorszym świetle I szuka tu odpowiedzi czemu jej kochaś nie chce się wyprowadzić od żony.

Gość gość
Kochanki wszystkie prowokacja zaczynają udając żony i inne wcielenia.

Gość gość
Byłaś zaborcza i zazdrosna a to nie jest miłość,pozytywne uczucie tylko destrukcyjne. Aniby czemu on ma się wyprowadzać ? Tak twoje,jak i jego dom. I nie jak mówisz "żmija" jest winna tylko ty i twój mąż.

Gość gość
12'43,tiaaa,wy żonki wszystkie cud miód i maliny ,tracicie faceta i uwazacie,że tu kochanki piszą.

Gość gość
Nie jest to prowokacja. Jestem żoną. Wiem,ze on ma prawo tutaj mieszkac, a nowa budowa i dom jest zapisane na nas obydwu. Nikt go nie chce, ani jego matka przyjac do domu na pokoj. Tamta lafirydna to nie wiem nie rozmawialam z nią. Do dzieci byl zawsze dobry, nie na nigdy nie zalował ani pieniedzy, ani prezentow.Zabieral je wszedzie. Wiem,ze jest dobrym czlowiekiem ale nie powinien byl nigdy sie ze mna ozenic skoro nie czuł milosci tylko jakies uczucie,sympatie Nie wiem co zrobic:( Nie chce sie z nim rozwodzic,chce by bylo tak jak kiedys a przez pierwsze 5, 6 lat było ok

Gość gość
Wiem,ze jest dobrym czlowiekiem ale nie powinien byl nigdy sie ze mna ozenic " prowokacja kochanki :O

Gość gość
Napisz datę urodzenia jego i kochanki, postawię tarota czy będą razem

Gość gość
I jeszcze czego tarota do prowokacji kochanicy ? I bez tarota wiadomo o co chodzi. To już jest nudne te obsesje. Wymyśl coś innego bo to że jesteś niewinna to wiemy, że tak chcesz mieć. Co tam jeszcze ? Może dodaj że z kochanką rozmawiałaś.

Gość gość
A co dla niedowiarków Wiele jest takich malzenstw gdzie jedno ożenilo sie z wygody ale nie z milosci Nie wiem kto tak robi bo chyba bardziej faceci. Mają gdzie mieszkac, jesc, wyprane wyprasowane, dzieci, sex. Ale nie ma uczuc i tych fajnych emocji i moze namietnosci dla zony. A sex to moze i dla niego byc i bez uczuc. Tylko ja takich podziwiam. Taki masochizm ...

Gość gość
znowu ta osrana szmata co jej mezulej psie go/wno na łeb wywalil hahahaha miałas podać adres przyglupi bekarcie starej meliniary haha dawaj na solo osrana suko :D Weź kapcie w morde i waruj przy drzwiach bo maz zaraz wraca z pracy i ci wypiertoli z lacza w ten spr******ly łeb głupia bladzio :D

Gość gość
kiełbasa lecz się głupia k***o :D daj namiary na siebie d***** szkaradna to cała kafeteria pojedzie żeby ci obić tą szkaradną mordę :D

Gość gość
Provo k***y spalone to to szału dostała i już żony wyzywa.

Gość gość
16:58 ty k***o osrana przez meneli dawaj adres i już jedziemy do ciebie. Będziesz miała znów solo na ryju z gowna :D

Gość gość
No dawaj ten adres tchórzliwa k****. :D Co znów do nory spieprzyłaś d***** p******a?