Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 PODZIWIAM i Wspolczuje

PO CO Kobiecie facet,na stale,na cale zycie..Cale zycie uzerac sie z nim,prac mu

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
v

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Rescator555 dzi艣 Ale po czystej psychologii, czy ze szko艂膮 psychoterapii? Bo ja szukaj膮c mamie terapeuty w swoim mie艣cie wsz臋dzie widzia艂am stawki 100 z艂 za wizyt臋. Ale powtarzam - terapeuty, nie psychologa z samymi studiami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to temat nie o studiach !! nie zasmiecajcie tematu glupimi nudnymi studentkami !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Proponuje zosta膰 starymi pannami skoro tak boicie si臋 tego prania i gotowania. Przecie偶 same musicie co艣 je艣膰 a pranie polega na w艂o偶eniu ubra艅 do pralki wsypania proszku i wci艣ni臋cia guzika a to strasznie du偶o pracy... jak bierzecie samolubnych debili za m臋偶贸w to nie dziwcie si臋 ze potem macie takie my艣li. Prosz臋 nie wrzuca膰 wszystkich do jednego worka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najbardziej odrzuca mnie od facetow to wieczne wymuszanie sexu. Kazdy mysli, ze mu sie nalezy, a Ja chce uprawiac sex tylko wtedy, kiedy mam na to ochote.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
@ go艣膰 dzi艣 Najbardziej odrzuca mnie od facetow to wieczne wymuszanie sexu. Kazdy mysli, ze mu sie nalezy, a Ja chce uprawiac sex tylko wtedy, kiedy mam na to ochote..<< A jesli facet ma ochote czesciej, to mowisz mu: kochanie, idz poderwij sobie cos na miescie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rescator555 dzi艣 Jak facet ma ochot臋 cz臋艣ciej, to ma r臋k臋, albo sztuczn膮 pochw臋. Nie ma prawa wymaga膰 tak samo, jak normalna kobieta nie b臋dzie na chama si臋 domaga膰 od niego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
go艣膰 dzi艣 Rescator555 dzi艣 Jak facet ma ochot臋 cz臋艣ciej, to ma r臋k臋, albo sztuczn膮 pochw臋. Nie ma prawa wymaga膰 tak samo....<< A kobieta ma prawo wymagac wiernosci? Taki pies ogrodnika? Bo z ta reka czy sztuczna pochwa to chyba sobie zartujesz :-).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
autorko masz racj臋. teraz wiekszosc facetow to c.i.py. mialam takiego meza- jaka ja bylam g艂uipia,slepa,ile przez niego stracilam. on zapowiedzial ze da mi na zycie tyle i tyle chyba jedn膮 dziesi膮t膮 naszych wydatkow a reszta mam si臋 martwic sama. a ja si臋 jeszcze cieszylam. zebys mi wtedy to powiedziala a ja 14 lat stracilam. n apraniu i skakaniu wok贸艂 niego i jeszcze si臋 ceiszylam ze mam faceta a krytyczny wzrok innych odbieralam jako zazdrosc. jaka bylam g艂upia. wtedy tak jeszcze nie by艂o wiadomo dopiero teraz od paru lat sie o tym mowi. o kryzysie meskosci o ich nieudacznictwie...naporawde wole byc sama niz z takim niedorajd膮 i frajerem. dobrze ze si臋obudzilam... oczywiscie nie zamykam si臋 na facetow, jesli zdarzy sie jakis fajny i zaradny,odpowiedzialny to mozemy spr贸bowac ale na pewno juz nie zadam si臋 nigdy z frajerem i ci.p膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
go艣膰 dzi艣 ...oczywiscie nie zamykam si臋 na facetow, jesli zdarzy sie jakis fajny i zaradny,odpowiedzialny to mozemy spr贸bowac ale na pewno juz nie zadam si臋 nigdy z frajerem i ci.p膮. << A co ty masz do zaoferowania takiemu facetowi, zeby ciebie chcial?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co ciebie to obchodzi? temat jest o niezaradnosci facet贸w a nie co kobiety maj膮 im do zaoferowania. nie musze si臋 przed nikim tlumaczyc i niczego udowadniac. normalny facet an pewno nie zapyta na wst臋pie co ja mam mu do zaoferowania,. od razu postawa roszczeniowa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
@ go艣膰 dzi艣 ..normalny facet an pewno nie zapyta na wst臋pie co ja mam mu do zaoferowania...<<< Nie zapyta na wstepie ale na pewno po krotkim czasie zorientuje sie, ze jest tego bardzo niewiele.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rescator555 dzi艣 Owszem, ma wymaga膰 wierno艣ci, je艣li sama jest wierna. Co jest z艂ego w r膮czkach i sztucznej pochwie? 呕e niby nie u偶ywacie r臋ki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie odwracaj kota ogonem. mowa jest o facetach a nie co kobiety maj膮 im do zaoferowania. widze ze ty lepiej wiesz o mnie niz ja sama.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
go艣膰 dzi艣 Rescator555 dzi艣 Owszem, ma wymaga膰 wierno艣ci, je艣li sama jest wierna. Co jest z艂ego w r膮czkach i sztucznej pochwie? 呕e niby nie u偶ywacie r臋ki? ..<< To zlego, ze masturbacja jest duzo mniej przyjemna od seksu z kobieta. A co masz do zaoferowania facetowi, zeby chcial byc z toba mimo, ze seks jest "pod wydzialke"?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
go艣膰 dzi艣 nie odwracaj kota ogonem. mowa jest o facetach a nie co kobiety maj膮 im do zaoferowania. widze ze ty lepiej wiesz o mnie niz ja sama..<< Mowa jest o tym, o czym chcemy rozmawiac, nie ma zakazu zboczenia z glownego tematu. Jesli nie chcesz rozmawiac o tym, to widocznie masz jakies powody. Nie wiem czy lepiej, moze sama tez zdajesz sobie z tego sprawe, ze masz do zaoferowania bardzo niewiele.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jakis psychiczny ten rescytutator. to potwierdza ze wiekszosc facetow to c***y skoro juz na wstepie interesuje go co kobieta mialaby mu dac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rescator555 dzi艣 Nie jest mniej przyjemna, bo pochwa zawsze b臋dzie wytwarza膰 mniejszy nacisk, ni偶 r臋ka. A co Ci臋 to obchodzi? Mam faceta i jest nam dobrze, ale my zdajemy sobie spraw臋, 偶e cz艂owiek jest na tyle rozwini臋ty, by nie gloryfikowa膰 pop臋d贸w, bo to uw艂acza naszemu gatunkowi. Seks, to nie bo偶ek, poza tym, trzeba co艣 robi膰, przez te kilkana艣cie godzin, jak si臋 nie 艣pi, ani nie pieprzy. Zwi膮zki oparte na seksie, to w zasadzie nie zwi膮zki, a uk艂ady, bo mechaniczny seks szybko si臋 nudzi, a drug膮 osob臋 przyda艂by si臋 chocia偶 lubi膰, je艣li jest si臋 za s艂abym na uczucia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elstudente
Cala prawda o reSCATORro widmorro : rescator555 zakulisi cz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
za艂osny nie pogr膮zaj si臋 bardziej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
@ go艣膰 dzi艣 jakis psychiczny ten rescytutator. to potwierdza ze wiekszosc facetow to c***y skoro juz na wstepie interesuje go co kobieta mialaby mu dac<<< Jakis p*****lniety ten gosc, co potwierdza, ze wiele kobiet to kretynki, jesli uwaza, ze to o co pytam to jest wstep do czegos ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tacy faceci jak piszecie to nie wsz臋dzie. Wlochy , Polska, caly zachod to mameje maminsynki i nieudacznicy faktycznie. Niemcy tez, nawet jak sa na wysokich stanowiskach to do niczego pr贸cz zarabiania i wydawania kasy sie nie nadaja. Sa na swiecie jednak jeszcze nacje prawdziwych mezczyzn. Gdzie kobieta czuje sie przy facecie kobieta a nie opiekunka faceta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja kiedy艣 marzy艂am o zwi膮zku z facetem, ale po licznych fiaskach na polu damsko-m臋skim, po tym jak faceci mnie potraktowali i swoich w艂asnych przemy艣leniach a nawrt tego co niekt贸rzy wypisuj膮 w internetach dochodz臋 do wniosku 偶e nie chc臋 tego ca艂ego zam臋tu, wiecznej szamotaniny jak膮 jest zwi膮zek z facetem. Przyk艂adowo w imi臋 dobra relacji i faceta mia艂abym si臋 zmusza膰 do stosunk贸w seksualnych, wtedy kiedy nie mia艂abym na to najmniejszej ochoty? Albo na praktyki seksualne kt贸rych nie chc臋, obawiam si臋 czy brzydz臋? Jednak to, 偶e z facetami mi nie wychodzi staram si臋 przyj膮膰 jako dobr膮 monet臋. Zw艂aszcza 偶e jestem bardzo prowolno艣ciowa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
@ go艣膰 dzi艣 Rescator555 dzi艣 A co Ci臋 to obchodzi?..<< Twoje zdanie na temat wymuszania seksu przez mezczyzn tez mnie kupe obchodzi, wiec po co o tym pisalas ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no skoro wiele kobiet to kretynki to po co wchodzisz na damskie forum i na temat kobiet o facetach. za艂oz wlasny - o kobietach-kretynkach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rescator555 dzi艣 Bo gardz臋 kultur膮 gwa艂tu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
@ go艣膰 dzi艣 Sa na swiecie jednak jeszcze nacje prawdziwych mezczyzn...<<< A mozesz wymienic te nacje, przynajmniej kilka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a gdzie sa jeszcze prawdziwi faceci? mozesz napisac? chetnie si臋 zaintersuj臋 tym tematem bo faktycznie co rusz to spotyka si臋 same nieudaczniki pokroju resuscytatora.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
@ go艣膰 dzi艣 no skoro wiele kobiet to kretynki to po co wchodzisz na damskie forum i na temat kobiet o facetach. za艂oz wlasny - o kobietach-kretynkach..<< To proste: jestem wredny i lubie smiac sie z ludzkiej glupoty ;-). Po co mam zakladac, na tym mam dosyc zabawy.

Udost臋pnij ten post