Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja 37 ona 19 lat

Jak małżeństwa równolatków zrobiły z facetów zniewieściałych pedziów a z kobiet

Polecane posty

Gość gość
Ja mając 20 kilka lat wstydziłabym się pokazać w towarzystwie ze starym dziadem po 40, ale są takie co nie mają wyjścia, bo tylko stary dziad je chciał.

Gość gość
a ja to widze inaczejpechowiec.gif młody chłopak (lub stary prawik ze skrzywieniem umysłowym) często liczy na romantyczną miłość a starszy z jakimiś doświadczeniami, nieudanymi związkami czy małżeństwami raczej chce korzystać i płycej podchodzi do takich spraw bo nie masz jeszcze odpowiedniej perspektywy, ja znam pary (pracuję wśród adwokatów i radców prawnych, wielu ma młodsze zony albo dziewczyny), w których facet z kasą ma młodszą- to jest zabawne do pewnego momentu. Z wieloma się koleguję więc rozmawiamy i o tym. Mija jeszcze parę lat i takie udawanie młodszego zaczyna męczyć, człowiek chciałby czasem odpuścić i popierdzieć w kanapę, że tak powiem, a tu trzeba ciągle udawać bardziej witalnego niz ma sie siłę. Poza tym ci , którzy w takim związku wytrwali i teraz maja tak 60-lat i zony przed 40-ka zaczynaja sie czuć mocno nieszczęśliwi- ich młodość jeszcze wyolbrzymia ich niedołęstwo i upływ czasu. I ten strach, czy ich nie kopną w d...a samotna starość to zawsze poczucie przegrania zycia

Gość gość
Zniewiesciałego pedzia, to zrobiło z ciebie siedzenie na forum dla mamusiek, brak kobiety i życia towarzyskiego :D

Gość gość
gość dziś Porzuć te sofizmaty. Nie umiesz rozmawiać o czymś, czego Ty nie doświadczyłeś? Pytanie było jasne: jak facet ma młodszą wg Ciebie znaczy że ten facet jest fajny i wartościowy. Więc co oznacza, jeśli kobieta ma młodszego, bogatszego od siebie? Że jaka ona jest?

Gość gość
Dziwne bo ci starsi mają właśnie ładne dziewczyny.

Gość gość
@ gość dziś Promocja starszych chłopów raczej nie zmieni preferencji większości młodych kobiet, które skupiają się jednak na chłopakach. x To nie sa zadne preferencje mlodych kobiet tylko glupia moda lewacka. Tymczasem na swiecie od dawna bylo, ze starszy facet poslubial mloda panienke. Jeszcze w XIXw malzenstwo roznolatkow byloby skandalem chyba.

Gość gość
gość dziś dlaczego nie odpowiada ci interpretacja, że połączyła ich prawdziwa miłość? nie wierzysz w miłość i się burzysz:(

Gość gość
To nie sa zadne preferencje mlodych kobiet tylko glupia moda lewacka. Tymczasem na swiecie od dawna bylo, ze starszy facet poslubial mloda panienke. Jeszcze w XIXw malzenstwo roznolatkow byloby skandalem chyba. xxxx Nie wiem gdzieś ty się wychował, ze tak bredzisz. Jakim cudem nasze matki, babcie i prababcie miały mężów równolatków?

Gość gość
Tak tak stary dziad poślubiał panienkę w wieku swojej córki. :D To chyba tylko w najgorszej patologii. :D

Gość gość
Tak tak stary dziad poślubiał panienkę w wieku swojej córki. To chyba tylko w najgorszej patologii. x a później nie dożył wesela swojego dziecka

Gość
gość dziś Rescator555 wczoraj Owszem, ale są kobiety, które również nie chcą zmieniać pieluch, oglądać kupek i wciskanie zupek je nudzi. Jeśli facet tego nienawidzi, a kobietę to pasjonuje, nie ma problemu. Ale co, jeśli oboje chcieli dziecka a nie lubią tych zajęć albo nie chcieli dziecka, wpadli i zdecydowali się na wychowanie?...<<< Masz racje, trzeba to jakos rozwiazac, chyba tak jak proponujesz

Gość
gość dziś gość dziś Cześć, Koleżanko. Mam 36 lat, mój mąż 29 ...<<, Bredzisz glupia babo!

Gość gość
Jeszcze w XIXw malzenstwo roznolatkow byloby skandalem chyba. bzdura, różni sie pobierali, również równolatkowie i starsze kobiety z młodszymi facetami- to była kwestia wielu róznych czynników, majatkowych, pozycji społecznej. A z tymi starszymi to było tak zę brali młode kobiety zeby im urodziły dziedzica, ale ze względu na wczesną umieralność mężczyzn to nacieszyli sie młoda góra kilka lat i przekazywali jej majatek w spadku. A zona spokojnie wtedy mogła szukać równolatka do nastepnego zwiążku.

Gość gość
nawet moja prababcia była podobnym wieku do swojego męża. Mało która kobieta chce dużo straszego faceta...

Gość gość
statystyki podaja ze malzenstwa rownolatow czesto sie rozpadaja czego niemozna powiedziec gdy starszy dojrzaly mezczyzna poslubia mloda dziewice wtedy takie malzenstwo jest nierozerwalne

Gość gość
gość dziś Oczywiście, że jest nierozerwalne, jak się kogoś traktuje jak śmiecia i szantażuje emocjonalnie

Gość gość
11:15 jak smiecie to sie traktuja rownolatki

Gość gość
jak siostra mojego dziadka wychodziła za mąż za faceta dużo od siebie starszego to nawet jej rodzice się od niej odwrócili bo było im wstyd, że ich córka wzięła sobie starego dziada. I tyle w temacie tego co było kiedyś

Gość gość
gość dziś statystyki podaja ze malzenstwa rownolatow czesto sie rozpadaja czego niemozna powiedziec gdy starszy dojrzaly mezczyzna poslubia mloda dziewice wtedy takie malzenstwo jest nierozerwalne x ahahahahahahahah leżę....

Gość gość
To lez dalej ty lewacka lesbijska genderowska szmato :O

Gość gość
gość dziś Jest wręcz na odwrót związki rownolatków jest trwałe

Gość gość
17.50 a ty nie pyskuj nic warta paskudna wiejska ściero którą chciał tylko stary dziad garbaty :D

Gość gość
i to ma być niby ten wspaniały, dojrzały facet któremu mężczyźni w naszym wieku niedorastają do pięt? Prostak któremu wylewają się pomyje z ust? :D

Gość gość
gość dziś To lez dalej ty lewacka lesbijska genderowska szmato pechowiec.gif x Idź sobie zrzuć z krzyża, bo ci sperma na mózg uderza. Nigdy nie będziesz miał żadnej baby, ani młodej, ani starej, bo jesteś zwykłym gównem,musisz się z tym pogodzić.

Gość gość
O, widze ze nasz 37latek zmienil swoja historie. Opowiedz nam lepiej o swojej łysinie, bliznach po tradziku (ktore zniszczyły Ci młodość),o swojej przecietnej pracy w korpo za ktora nie dalbys rady utrzymac rodziny (temat z sushi - pamietamy:D ).

Gość gość
ja 37 ona 19 lat 2017.02.05 @ gość dziś Młody mąż to raj na ziemi dla dziewczyny. x Tak, szczególnie chłoptyś co całymi godzinami siedzi nad grą komputerową. Istny raj dla kobiety smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Stetryczały umyśle , gry to jest rynek.Zobacz niedouku PGA albo tego typu imprezy.Pewnie nawet nie znasz polskich gier , które odniosły międzynarodowy sukces. Na tym się zarabia.A na grafice czy Asp to znasz się jak eunuch na seksie.Co za polska patola.Mały fiut z małym mózgiem

Gość gość
a dlaczego ma mi przeszkadzać to, że mój młody narzeczony gra? Gra bo lubi, co w tym złego?

Gość gość
w pełni się zgadzam z autorem, teraz jest niepisany przymus żeby rówieśnicy się wiązali tj. kobiety czekają do 35 ze ślubem bo przecież muszą z rówieśnikiem, nie wezmą sobie w wieku 20 lat rówieśnika bo facet 20 lat i bez wojska to nie facet!!! nawet w religiach czy krajach gdzie są rozwody tak jest teraz np. Szwecja kobiety pierwszy ślub biorą w wieku ok. 33 lat a u naszych dziadków to śluby były 20 lat kobieta 35 lat mężczyzna, Poza tym , kiedyś przy takiej dużej różnicy wieku inna była rola żony, kobieta nie musiała tak matkować mężu jak jest to teraz, w XXI wieku żona =kucharka, praczka i sprzątaczka dla męża, małżeństwa rówieśników są propagowane po to żeby utrudnić życie kobietom , i wg mnie są nastawione przeciwko kobietom żeby zrobić pomywaczki dla mężów (małżeństwa rówieśników to coś współcześnie jak to że kobietom każe wykonywać się 2 etaty jeden w pracy drugi w domu) ja znałam związki rówieśników to to się wszyscy na około tak śmiali z tego, że dziewczyna lata za facetem itp.

Gość gość
poważnie któraś na ciebie poleciała ?

Gość gość
a jaką rolę kobieta pełniła w związku z facetem w wieku swojego ojca? Jak nie praczki/sprzątaczki/kucharki?