Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja 37 ona 19 lat

Jak małżeństwa równolatków zrobiły z facetów zniewieściałych pedziów a z kobiet

Polecane posty

Gość gość
Dla faceta to kaplica i przedwczesny kryzys gwarantowany. Dla kobiety nie, przecież one same szukają atrakcyjnych, ustawionych facetów.

Gość gość
Sypiesz się chłopie jak stare próchno to sobie wziąłeś młodą i głupią, zeby mogła to próchno zmiatać z tobą :D:D:D

Gość gość
Wiem że to jest poniżające dla równolatek, ale nic nie poradzisz na męską naturę.

Gość gość
Sypiesz się chłopie jak stare próchno to sobie wziąłeś młodą i głupią, zeby mogła to próchno zmiatać z tobą :D:D:D

Gość gość
jakim cudem ten kretyniczny temat dobił do takiej ilości postów:D jakieś 80% treści tutaj to oblewanie się szambem 1 chłopa z 1 babą

Gość gość
gość dziś "Jak lecą na niego młodsze to równolatkę może mieć z palcem w d... w tym przypadku to on nie chce rownolatki." Bez jaj, ja Cię proszę. Są różne młodsze i różne równolatki i starsze. Jak lecą na niego młodsze z patologii, to nie znaczy, że mądre i atrakcyjne równolatki go chcą. To raz. Dwa, wartościowy facet nie obraża równolatek czy starszych.

Gość gość
O.K. Przeczytałam jakim dowartościowaniem jest dla faceta młodsza kobieta. Teraz czekam na interpretację - a co sądzicie o kobiecie, która ma kilkanaście lat młodszego faceta, atrakcyjnego, ustawionego i chętnego by ją wspierać także finansowo?

Gość gość
gość dziś w dodatku stara baba i stary chłop którzy łudzą się że mają szanse na młodszych:D

Gość gość
gość dziś szukam w pamięci ale nie znam ani jednego takiego przypadku:(

Gość gość
gość dziś "Jak lecą na niego młodsze to równolatkę może mieć z palcem w d... w tym przypadku to on nie chce rownolatki." Bez jaj, ja Cię proszę. Są różne młodsze i różne równolatki i starsze. Jak lecą na niego młodsze z patologii, to nie znaczy, że mądre i atrakcyjne równolatki go chcą. To raz. Dwa, wartościowy facet nie obraża równolatek czy starszych. xxxx No przecież musi się ciamajda dowartościować, jak tylko patologia go chciała. :D

Gość gość
Starszą to żenujące dla faceta. Albo głupi, wyposzczony w seksie, młodsze na niego nie lecą. Zostały mu tylko starsze i też nie bardzo czuję się pewnie bo chce finansowo pomagać. Obciach w towarzystwie że mamuśkę przyprowadził

Gość gość
gość dziś Pytanie brzmiało jak interpretujesz, a nie czy znasz.

Gość gość
gość dziś aha, czyli tak literacko jak interpretuje sie bajkę? jeśli tak to już interpretuje tę bajkę: to na pewno prawdziwa miłość ich połączyła i żyli długo i szczęśliwie:)

Gość gość
Tak samo i dla młodej obciach w towarzystwie, że tatuśka przyprowadziła. :D

Gość gość
Mam rok młodszą żonę, którą poznałem jak miała 17 lat. Wszystkiego dorobilismy sie razem, były wzloty i upadki. Teraz jest stabilnie, dzieci, praca, dobre auto. W sypialni ogień, ba co dzień dużo miłości i zadnych zdrad. Mlodsza nie zaspokoiłaby mnie tak jak żona.

Gość gość
Tego nie wiesz bo nie sprawdziłeś.

Gość gość
Jak lecą na niego młodsze to równolatkę może mieć z palcem w d... no niekoniecznie, ja z wiekiem mam więcej doświadczenia życiowego i wiem, ze kasa może i jest fajna, ale do dobrego związku facet musi mieć jeszcze kilka innych cech, same pieniądze nie wystarczą. A jak mam mieć bogatego, który mówi o mnie tylko jak o d...do roochania, to wole mieć biedniejszego, chodzić do pracy i mieć więcej szacunku w relacji.

Gość gość
szukam w pamięci ale nie znam ani jednego takiego przypadkusmutas.gif no popatrz. a ja mam 43 lata i startuje do mnie od 2 lat 34-latek, niebrzydki i niebiedny- radca prawny z zawodu. Nawet narzeczoną równolatkę dla mnie rzucił, a ja go nie chcę , bo młodszych nie lubię

Gość gość
gość dziś a gdzie tu widzisz kilkanaście lat różnicy?

Gość gość
"Obciach w towarzystwie że mamuśkę przyprowadzi" x A ty myślisz, że dla młodszej to nie jest obciachem jak tatuśka przyprowadzi do towarzystwa? :D Spojrzeń pogardy i obgadywania nie uniknie, znam takie przypadki.

Gość gość
Tak samo i dla młodej obciach w towarzystwie, że tatuśka przyprowadziła. smiech.gif a i facet w pewnym momencie zaczyna rozumieć, ze ani nie ma tematów z jej znajomymi, ani nie poimprezuje do rana co tydzień, bo to spać sie chce i w sumie imprezy zaczynają nudzić i pojawia sie nuta zazdrości- co ona tak długo rozmawia z tym młodym tam. Po pierwszym zachwycie druga młodościa, to wcale nie jest taki komfortowe i fajne , jak sie tu kolegom wydaje. To spory stres zwłaszcza jak panna jeszcze ok, a facet powoli czuje, ze w łozku to juz nie tak mu wychodzi jakby chciał

Gość gość
Kobieta ze starszym zawsze wygląda lepiej niż facet ze starszą.

Gość gość
gość dziś a gdzie tu widzisz kilkanaście lat różnicy? to prawie 10 lat, to nie jest mało. Jak on poszedł do szkoły podstawowej to ja myslałam o maturze.

Gość gość
Młodsze chcą żwawych , spontanicznych, romantycznych facetów i prawdziwej miłości :) A nie nudnych, zmęczonych życiem, starszych fagasów po przejściach, którzy chcą tylko bzykania i jedyne co mają do zaoferowania to kasa - bo wiadomo, że jeśli chodzi a atrakcyjność fizyczną i osobowość to wypadają gorzej od tych młodszych.

Gość gość
gość dziś ale co sobie poużywał z młódką to jego:) z resztą jak i same kobiety często twierdzą "facetom chodzi o jedno"

Gość gość
Nie każdy facet się do tego nadaje.

Gość gość
ale co sobie poużywał z młódką to jegousmiech.gif z resztą jak i same kobiety często twierdzą "facetom chodzi o jedno" wiesz, ze w pewnym wieku to traci znaczenie, człowiek- facet również zaczyna mieć inne oczekiwania, więcej wsparcia, pomocy i zrozumienia, czego sie nie dostanie od kogoś kto lubi tylko twoja kasę. Naprawdę w tym momencie to kogo sie pukało przestaje mieć znaczenie.

Gość gość
"Kobieta ze starszym zawsze wygląda lepiej niż facet ze starszą." x bo co? bo ty tak mówisz? :D czasy na szczęście się zmieniły. nawet celebrytki mają 10 czy 20 lat młodszych. Moja 45-letnia sąsiadka wyszła za mąż za faceta o... 13 lat młodszego, choć nie jest jakaś specjalnie atrakcyjna, ale ma fajną, "młodą" i barwną osobowość, pewnie to go przyciągnęło. Niektórzy nie zwracają dużej uwagi na wiek lub po prostu wolą starsze.

Gość gość
gość dziś a ja to widze inaczej:o młody chłopak (lub stary prawik ze skrzywieniem umysłowym) często liczy na romantyczną miłość a starszy z jakimiś doświadczeniami, nieudanymi związkami czy małżeństwami raczej chce korzystać i płycej podchodzi do takich spraw

Gość gość
Ale przynudzacie.. Niech autor i kilku przyklaskujących mu leciwych prawików już w końcu leci zabawiać te 19stki zamiast popisywać się na forum dla ciężarnych kur domowych rzekomymi podbojami..